Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Konuşarak aştığınız ufak tefek sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. İlişkinizde en küçük sürtüşmeye bile tahammülünüz yok. Problemli ilişkilerin altında basiretsiz kişilikler olduğuna inanıyorsunuz.

Bir yetkilinizle pek anlaşamıyorsunuz. Size karşı iyi niyetler beslemediğine inanıyorsunuz. Sizinle aynı fikirde olduğunu söyleyen başka biri, bu yetkiliyle iyi geçinmek için her fırsatı değerlendiriyor.

Paranızı değerlendirip çoğaltma yönünde yapılan tavsiyeleri hiç dinlemiyorsunuz. Parasız kalmamak için kenara koyduğunuz birikimi, gözünüzden bile sakınıyor, atıl kalmasına razı oluyorsunuz.

Bugünlerde yakın bir tanıdığınızdan gelecek bir haberle sevinip heyecanlanacaksınız. Ama bu sevincin içinde yine sizden çıkacak yüklü bir para görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir süredir bir sürü şey size sıkıcı, gereksiz, anlamsız geliyor. Hiç uygulayamayacağınız yeni, yeni planlar yapıyorsunuz. Bu ruh durumunuzu paylaşacak insanlarla görüşüp her seferinde birkaç günlük bunalımlara giriyorsunuz. Yakın bir zamanda bu yakınmalarınıza çare olabilecek çok somut bir öneri alacak ve karamsarlığınızı atacaksınız.

27 Ağustos 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:43  Güneş-Neptün karşıtlık etkisi, dikkatli bir şekilde hareket edilmesi gereken bir günde olduğumuzu işaret ediyor. Başkalarıyla olan her türlü irtibatımızda, çevresel ilişkilerimizde, yaşama bakış açımıza uymayan durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Birileri yüzünden ilerleyemediğimizi, arzu ettiğimiz gibi kararlar veremediğimizi, bir kurban gibi yaşadığımızı düşünebiliriz. Bu düşünceler bizi bir hayli yorabilir. Bu yüzden de insanlarla aramızda istemeden de olsa bir gerilim yaşanabilir. Birazdan açıklayacağım Merkür-Satürn görünümü size yardımcı olacaktır.

27 Ağustos 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öfkeli davranışların size zarar verdiğini bildiğiniz halde, duygularınızı frenleyemediğiniz dönemler olabiliyor. Bugün, alıngan ve kuşkucu yönleriniz ön plana çıkabilir. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını bildiğiniz halde, tavırlarınızda mantık eksikliği var. Çevrenizdeki kişilerin duygularından etkilenmemelisiniz.

27 Ağustos 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişim için uygun bir zaman. Harekete geçmeniz gerekiyorsa durmayın. Bazı başvurular ya da girişimler maddi gelirlerinizi arttırmanıza veya pozisyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir. İletişim ağınızı geliştirmeli ve fikirlerinizi paylaşmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Üstlendiğimiz konularda diğer kişilerin nasıl tavır alacağını veya ne tür bir hamle yapacağını tahmin etmekte zorlanabileceğimiz bir gün. Günün belirsizlik içeren, yanıltıcı olabilecek ve ön görüde bulunmayı zorlaştıran sisli atmosferini göz önünde bulundurarak hareket etmekte ve tedbirli ilerlemekte fayda var.

27 Ağustos 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güvenilir ve sıcak ilişkiler içindesiniz. Başkaları ile olan duygusal paylaşımlarınız, sosyal çevrenin getirdiği fırsatlar size tatmin sağlayacak. Yeni ümitler beslediğiniz bu dönem arkadaşların desteği ile cesaret toplayacaksınız. İçinde bulunduğunuz sosyal organizasyonlar, ortak payda yaratabileceğiniz çalışmalar yapılabilir. İşten gelen maddi kaynaklar hızlanabilir.

27 Ağustos 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilim... İlk bakışta huzur aradığınız belirgin. Ancak çevreniz buna izin verecek gibi değil. Kendi prensiplerinizden ödün veriyorsunuz.

27 Ağustos 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

27 Ağustos 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 44' 16" R
Ay
İkizler
25° 49' 54" R
Merkür
Başak
26° 15' 31" R
Venüs
Akrep
01° 27' 31" R
Mars
Yengeç
11° 15' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 57' 57"
Satürn
Balık
14° 49' 15"
Uranüs
Boğa
27° 02' 41"
Neptün
Balık
28° 25' 27"
Plüton
Oğlak
29° 42' 58"
Chiron
Koç
22° 07' 23"
Lilith
Terazi
09° 37' 36"
True Node
Koç
06° 39' 21"
Son Güncelleme : 24/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>