Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendinize Güveniniz Tam Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki bencil davranışlarınızı bir kenara bırakmaya çalışmalısınız. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayacaksınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Sınırlar üzerindeki etkinliğiniz üst seviyelere çıkmakta. Başarıya adım adım ilerlemeye başlıyorsunuz. İstediklerinize ulaşmanız çok da zor olmayacaktır.

Maddi anlamda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki olumsuzlukların son bulmasıyla beraber kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnisiyatif alın ve becerilerinizi ortaya koyun. Bugüne kadar bunun aksini yaparak elinize hiçbir şeyin geçmediği gerçeği, sizi harekete geçirmeye yetebilir. Kararlarınızı duygularınızın etkisinden çıkarak almaya başlıyorsunuz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanızda belirsizlikler yaşıyor olabilirsiniz ve bu da sizi huzursuz edebilir. Kendinize zaman ayırıp bu duyguları anlamaya çalışın. Yakın çevrenizin desteğini alabilir ve sizi anlayan insanlarla iletişim kurabilirsiniz. İlişkilerde anlayışlı ve duyarlı olmak, sorunları çözmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca, rutin işlerinizi tamamlamak ve geleceğe yönelik planlar yapmak için de uygun bir gün olabilir. Kendinizi içsel huzura kavuşturmak ve olumlu düşüncelerle ilerlemek için çaba gösterin.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Yengeç burcuysanız, partnerinizle aranızdaki sorunların üstünü örtmek istemiyorsunuz. Yaşadıklarınızın ayrıntılarına inip sorunu kökten halletmenin peşindesiniz. Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysanız, kariyerinizi maddi anlamda genişletmek isteyeceksiniz. Kendinizden emin halleriniz ile çevrenize örnek oluyorsunuz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birçok konuyla ilgili olabilirsiniz. Ancakortamınızdaki sorumluluklarınızı öncelikli ve ayrı tutmanız gerekebilir. Her şeyin bir sınırının, zamanının ve yerinin olduğunu unutmayın.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sıkışıklıklardan olumsuz etkilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda sorumlu olduğunuz işlerde yavaşlamalar meydana gelebilir. Bazı işlerinizi ertelemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Yeni planlamalar için uygun zamanlar değil.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi göstermek isteyebilir ve yaptıklarınızın değer görmesini talep edebilirsiniz. Talepleriniz karşılandığında demoralize olmanız kaçınılmaz olabilir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Rahatsız olduğun gidişatı değiştirmek için karşına fırsatlar çıkabilir bugün. Bunları doğru zamanda değerlendirmek senin için güzel gelişmeler olmasını sağlayabilir. Kafandakileri uygularken ani davranışlardan kaçınmalı ve bir şeyleri iyi değerlendirmelisin.

27 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç bugün duygularınız sizi şaşırtabilir! Bir kenara ittiğiniz, gömdüğünüz veya başka bir şekilde görmezden geldiğiniz duygularla karşılaşacaksınız. İstediğiniz şeyin peşinden gitmek için henüz kesin bir planınız olmasa bile, kalbinizde ne olduğunu bilmek güç veriyor. Çok istediğiniz bir proje şimdi meyve verebilir. Gerçekleri örtbas etme eğilimi var ve başkalarından doğrudan yanıtlar gelecek gibi görünmüyor. Düzenli rutinler sıkıcı görünebilir, özellikle de zihniniz hayal ile gerçekler arasında gidip geliyorsa. Eğer mümkünse, zihninizi tazeleyebilmek için ara vermek mantıklıdır.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Ani gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız ancak bu noktada daha sakin kalabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmayın.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Umutsuzluk zamanı değil. Ruh halinizi bazı sağlıklı faaliyetlerle güçlendirebilirsiniz. Daha önce de bu gibi anlar yaşadığınızı hatırlayın ve bu kötü dönemin eninde sonunda biteceğini anlayın. Daha iyimser olmaya çalışın, yakında her şey yine eskisi gibi yoluna girecek, yeter ki siz sabit kalın ve daha pozitif bir bakışta kararlı olun.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç; vizyon, sosyal kimlik, sağlık veya bilinçaltınızla ilgili konularda yeni ve kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızda ve sosyal çevrenizle ilgili belirsizlikler güzellikle sonuçlanabilir. Ayrıca finansal alanda kalıcı destekler alabilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin sizden beklentileri olabilir. Karşılıklı bazı konuları tartışmalı ve onun isteklerine de önem vermelisiniz. Birlikte olduğunuz zaman, atladığınız konular sonradan sorun haline gelebiliyor. Bugün, sosyal ilişkilerinizi yeniden gözden geçireceksiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 48' 18" R
Ay
Koç
28° 37' 38" R
Merkür
Başak
18° 47' 48" R
Venüs
Terazi
26° 33' 31" R
Mars
Yengeç
09° 01' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 36"
Satürn
Balık
15° 06' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 21"
Lilith
Terazi
09° 10' 53"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>