Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insana karşı takındığınız soğuk tavır, onun sizden uzaklaşmasına neden oluyor. Ancak siz yine de kendinize toz kondurmuyor ve hatanın hep onda olduğunu düşünüyorsunuz. Biraz anlayışlı olmayı ve ilgili tavırlar sergilemeyi öğrenmelisiniz.

Bugün çok yoğun birgünü geçirmeseniz bile kafanızı meşgul eden konulardan dolayı akşama doğru kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bu konuyla ilgili bazı arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Bir süredir içine girdiğiniz parasal sıkıntı,hayatınızdaki yeni gelişmelerin sonunda sona erecek. Biraz rahatlamanız söz konusu olsa bile bu sizde para harcama eğilimi yaratabilir ve sizi tekrar sıkıntıya sokabilir.

Bugün yorulmamaya ve enerjinizi doğru kullanmaya özen göstermelisiniz. Dinlenmek için kendinize bol bol zaman ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça enerjik olacaksınız. Özellikle zihinsel olarak çok aktif olacaksınız. Gün içinde bazı kararlar alabilir , zihninizin açık olmasından yararlanabilirsiniz. Yeni ortamlara girmek, yeni insanlarla tanışmak isteği duyabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi sıkıntılı hissedebilir ve bu sıkıntıyı aşmak için bazı aktivitelerle uğraşabilirsiniz.

27 Eylül 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüz iki görünümün etkisi altında başlıyor ve her ikisi de farklı alanlarda önem taşımaktadır. İlki saat 00:01 itibariyle etkili olacak Venüs-Jüpiter olumlu görünümüdür. Aşk hayatınızı kuvvetlendirir, tarafları birbirine bağlar, sevgiyle birbirinize yönelmenizde destekleyici olur. Aşka gönül kapılarımızı açmamızda yardımcı olduğu için, bekar Yengeçler için bir tanışmanın işaretçisidir. Kendinizi, ailenizi, değerlerinizi sonuna kadar koruyup kollamanızda etkili olan bu görünüm, sevgi-şefkat-sahiplenme olgularının hayatımızdaki önemini daha da yoğun bir şekilde yükseltir. Çocuklarımız, sevgilimiz, annemiz babamız, aşkla yaptığımız herbizim olmazsa olmazlarımız arasındadır.

27 Eylül 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal düşüncelerden size bir artı gelmeyeceğini bildiğiniz halde, çevrenizdeki kişilerin yanlış hareketlerine takılmadan edemiyorsunuz. Ay, bugün, yaratacılığınız arttıracak yeni olayları tetikleyecek ve yeni gelişecek durumlara karşı tedbirli olmanız isteyecektir. Çevrenize ihtiyacı var. Enerjinizi doğru kullanmalısınız.

27 Eylül 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi ilgilendirmeyen konularda belli değişiklikler yapmak veya işin içine girmek için baskı altında hissediyor olabilirsiniz. Kendi hedeflerinizi ve yapabileceklerinizi net şekilde ortaya koyarak karşı tarafa ne kadar disiplinli olabileceğinizi gösterebilirsiniz. Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde oluşan şeyler her ne ise, aniden ortaya çıkmış olabilir veya birkaç haftadır sinyallerini hissetmiş olabiliriz. Gezegenlerin bu desteğini en iyi şekilde kullanmak için daha etkili, yaratıcı, yapıcı yollar bulmalıyız ve sağlıksız kısımlara yönelmek yerine olumlu taraflarına yoğunlaşmalıyız. Nasıl olsa ardından, zayıf ya da acilen düzeltilmesi gereken yerleri halletmek için yeterince zamanımız olacaktır.

26 Eylül 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuza geçti ve sizi daha hızlı hareket edeceğiniz koşullara götürüyor. Pek çok konuda bilinçli çaba sarf edecek sorumluluklarınıza sıkı sarılacaksınız. Ailede olup biten konularda farkındalık kazanacağınız gelişmeler, ev hayatına ilişkin harcamalar üzerinde duracaksınız. Meslek hayatınızda öne çıkan yenilenmeler dikkat çekecek.

27 Eylül 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Bugün sinir bozukluğuna açık konumdasınız. Maddi hedefleriniz yüzünden stres yaşıyorsunuz. Öfkenizi yenmelisiniz.

27 Eylül 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konuların hayatınızda daha büyük önem arz etmeye başlayacağı bir dönemin ilk günü olabilir. Paranızı, mülklerinizi ve yatırımlarınızı daha iyi değerlendirebilmek için profesyonel kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz.

27 Eylül 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 19' 47" R
Ay
İkizler
20° 12' 35" R
Merkür
Başak
25° 29' 16" R
Venüs
Akrep
00° 57' 04" R
Mars
Yengeç
11° 01' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 42"
Satürn
Balık
14° 51' 02"
Uranüs
Boğa
27° 03' 08"
Neptün
Balık
28° 26' 08"
Plüton
Oğlak
29° 43' 11"
Chiron
Koç
22° 08' 26"
Lilith
Terazi
09° 34' 50"
True Node
Koç
06° 39' 17"
Son Güncelleme : 24/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>