Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Şanslı Hissediyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, huzur duygusuna çok daha fazla önem vereceksiniz. İlişkinizde yaşanabilecek olumsuzlukları da kısa zaman içerisinde halletme şansınız var. Güzel gelişmelerle karşılaşma şansınız var.

Mesleki olarak daha aktif olma şansınız var. İç dünyanızdaki sorunlarıhayatınıza yansıtmanız da sizin açınızdan iyi olmayacaktır. Daha sabırlı olmaya çalışın.

Maddi durumunuzla ilgili sorunları çözüme kavuşturma şansınız oldukça yüksek. Her türlü sıkıntıyı yavaş yavaş ortadan kaldırmaya başlıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi duygusal olarak güvende hissetmediğinizde, bu durumun fiziksel olarak da yorgunluğa neden olabileceğini fark edebilirsiniz. Bugün dinlenmek ve kendi başınıza kalmak isteseniz de, yaşamın getirdiklerinden mahrum kalmamaya özen göstermelisiniz. Dengenizi koruyun, çünkü hayat; karşılaştığımız zorluklara rağmen yaşanır.

28 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçsel bir huzursuzluk hissi, ilişkilerde gerilimlere neden olabilir. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmeye çalışın ve karşınızdaki insanları anlamaya çalışın. İş hayatında ise dikkatlice planladığınız projeleri hayata geçirebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi ortaya koyarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirerek, verimli bir gün geçirebilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün şanslı gününüzde olduğunuzu düşünebilirsiniz. İşlerin tek tek yoluna girmesi modunuzu yükseltiyor. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için yeni hobiler araştırıyorsunuz. Arkadaşlarınız arasında her konuda bir bilginiz olması dikkat çekiyor. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysanız, yeniden aşkı bulmak istiyorsunuz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aldığınız sorumlulukların düşünmediğiniz boyuta ulaşması sizi endişelendirebilir. Burası kaçacağınız bir nokta değil, tam tersi nasıl gidebileceğinizi göreceğiniz yerdir. Bugün üstleriniz ve çalışma arkadaşlarınızdan da destek alarak işlerinizi daha iyi hale getirebilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Fazla göze batmamaya çalışın. Yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. İşlerinizde yavaşlamalar olabilir. Kişisel konularda daha hassas olabilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hesapladığınız gibi gitmeyen işler sizi hayli yorabilir. Hayatınıza dair fırsatları kaçırmadığınızdan emin olmak için üzerine düşünmek isteyebilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailevi meseleleri çözmek için kendi önceliklerini arka plana atmaya alıştıysan bugün bunu düzeltmen gerekebilir. Çünkü her ne kadar sevdiklerine odaklansan da bugün biraz kendine öncelik vermen gerekebilir. Bu dengeyi iyi tutturmalısın.

28 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, çok fazla proje veya taahhüt üstlenmek yerine daha yaratıcı veya manevi ihtiyaçlarınızı karşılamak daha iyi olabilir. Birisi size karşı anlayışsız olabilir. İnsanların kendi sorunlarına odaklandıklarını düşünün ve bunun size kendi işinizi yapmanız için sağladığı alanın ve özgürlüğün tadını çıkarın. Beklentilerinizin yeniden ayarlanması gerekebilir. Güçlü bir benlik duygusu günü kurtarmaya yardımcı olabilir ve gün ilerledikçe bu durum da iyileşir. Aslında, bazı küçük kopukluklar olsa bile, bugün ilerleyen saatlerde bir tutkuyu takip etmek veya bir bağı güçlendirmek için harika bir formdasınız.

28 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel düşüncelerinizi açık etme noktasında daha aktif olmaya çalışın. İnsanlar sizi yanlış anlamaya meyilli. Daha kontrollü adımlar attığınız sürece her türlü olumsuzluğu da geride bırakma şansınız var. Sınırların bu süreçte yeniden belirlenme ihtimali de bulunuyor.

28 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünya sizin etrafınızda dönüyormuş gibi gelecek. Ama etrafınızdakiler böyle düşünmediğinden, hayal kırıklığına uğrarsanız şaşırmayın. Beklentilerinizi biraz kısın ve başkalarının ihtiyaçlarını da göz önüne alın. Yoksa bu bencil tutumunuzla sadece düşmanlar edineceksiniz ve aileniz ve arkadaşlarınız sizden bariz biçimde uzak durmaya çalışacak. Bencillik uzun vadede her zaman sorun yaratır.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Ayrıca aşk, tatil, yurt dışı veya çocuklarla ilgili fırsatlarınız var.

28 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizle ilgili birtakım değişimler söz konusu. Evinizle ilgili yenilikler düşünebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini değiştirmeniz ve küçük tamiratlar söz konusu olacak. Yakın akrabalarınız ev değiştirebilirler. Onların bu konuda sizden yardım istemeleri olasılığı var.

28 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 29" R
Ay
Koç
28° 25' 10" R
Merkür
Başak
18° 46' 15" R
Venüs
Terazi
26° 32' 30" R
Mars
Yengeç
09° 01' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 32"
Satürn
Balık
15° 06' 49"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 23"
Lilith
Terazi
09° 10' 48"
True Node
Koç
06° 37' 17"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>