Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Bakış Açınız Değişiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru yarar sağlayabilirseniz, daha huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz.

Daha sabırlı davranmaya çalışın. Bilinçli olduğunuz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. İstediklerinize tam olarak ulaşamayacağınız bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aynı insanlar ve aynı konulardan sıkılmış olabilirsiniz. Söylenen her şeyin sizi olumsuz etkilediğini görüp buna daha fazla kayıtsız kalmayın. Bir yolculuğa çıkmak, fikrine güvendiğiniz birileriyle görüşmek bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olabilir.

28 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz, Yengeç. İçsel dünyanızdaki duygusal dalgalanmalar, ilişkileriniz üzerinde etkili olabilir. İçinizdeki duygusal ihtiyaçları anlamak ve ifade etmek önemlidir. İlişkilerde sezgilerinizi kullanarak, partnerinizle daha derin bir bağ kurabilirsiniz. Ayrıca, aile ile ilgili konular ön planda olabilir. Evdeki düzeninizi yeniden gözden geçirmek ve aile fertleriyle daha fazla vakit geçirmek iyi gelebilir. Öz bakımınıza da özen göstermeyi unutmayın. İyi bir dinlenme ve kendinize zaman ayırma zamanlarına ihtiyaç duyabilirsiniz.

28 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklıklı bir işte çalışıyorsanız, şirketinizde sizin dışınızda gelişen gizli saklı birtakım olayların döndüğünü öğrenebilirsiniz. Bu durumarkadaşlarınıza karşı bakış açınızı değiştiriyor. Hukuki anlamda askıda kalan konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Kafanıza taktığınız sorunlar bir bir çözüme ulaşıyor. Rahat bir nefes almanız uzun sürmeyecek.

28 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kurallar sizi zorladığında bunlardan kaçmak isteyebilirsiniz. Özellikle toplumla ortak hareket edilmesi gereken bir konu olduğunda bu istek daha fazla ön plana çıkabilir. Uyum sağlamak adına uygun olmadığınız bir durum için kendinizi fazla zorlamamalısınız; bazen tek başınalık daha iyi bir kuraldır. 

28 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yön bulamama duygusu ile karar vermekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız puslu günlerin ve geçmişle ilgili sorunların sizi yıpratması sonucu kırılganlığınız artmamalı. Tam tersine almanız gereken dersler size çok şey katabilir. Biraz eldeki işleri toparlamak, size güven veren ilişkilerden destek almaya çalışarak oldukça keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

28 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim enerjilerinin aktive olduğu bugünlerde konuşurken konuşmanız ve hitabetiniz kadar ne dediğinizin de önemli olduğunu hep hatırlayın.

28 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerini günün erken saatlerine almalısın bugün. Eğer işleri erkenden halledebilirsen günün geri kalanı senin için çok daha iyi geçebilir. Enerjini daha iyi kontrol edebilmek için işleri erkenden yoluna koyman iyi bir fikir olabilir.

28 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, güçlü önsezileri ve sezgileri ortaya çıkarabilir. Aynı zamanda gizli ya da özel meseleleri gündeme getirebilir. Daha derin, gömülü duygularınızın bazılarını tanımanın zamanı geldi. Aslına bakılırsa, bir konu hakkındaki gerçek duygularınızın daha hayati bir farkındalığı iyileşmeyi kolaylaştırabilir ancak başlangıçta kendinizi biraz boğulmuş hissedebilirsiniz! Özellikle son zamanlarda hayatın diğer alanlarında çok zorlanıyorsanız, duygusal yaşamınıza dikkat etmeniz gerektiğinin güçlü bir hatırlatıcısı olabilir. Yüzeyin altında olup bitenlerle temasa geçmek için mükemmel bir zaman. Duygularınızla yüzleşme ihtiyacı netleşir ve bir sonraki mantıklı adım dengeyi aramaktır.

28 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz ve evinizle ilgili bir takım çalışmalar ön planda olabilir. Gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen, sizi zorlayan olaylar karşısında çelişkiler yaşayabiliyorsunuz. Sevdiğiniz kişiye daha anlayışlı olmalısınız.

28 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

28 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi enerjik, atak hissedebilirsiniz. Eğitim, seyahatlerle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son derece dikkatli ve planlı davranmanız gereken bir gün. Olumlu ve kararlı bir tutum içinde bulunacak, fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Sevgilinizin ilginize ihtiyacı var. İlişkinize harcadığınız zaman ve enerjiyle gelecekte olumlu ve somut sonuçlar alacaksınız. Yeni öneriler alabilir, ortaklıklara girebilirsiniz. Daha uzlaşıcı olmalısınız. Gerilimli ortamlar sağlığınıza zarar verebilir. Açık havada yürüyüş yapmaya özen gösterin. Parayla ilgili konularda dikkatli olun.

28 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 11' 55" R
Ay
Boğa
04° 37' 42" R
Merkür
Başak
19° 32' 40" R
Venüs
Terazi
27° 02' 59" R
Mars
Yengeç
09° 15' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 04"
Satürn
Balık
15° 04' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 22"
Neptün
Balık
28° 31' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 55"
Chiron
Koç
22° 16' 22"
Lilith
Terazi
09° 13' 34"
True Node
Koç
06° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>