Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk bugünlerde ön planda. Aşk ne yönden gelirse gelsin, gönlünüzü açmaya hazırsınız. Gelenekler, kurallar ve ilkeler sizin için şu sıralar engelleyici nedenler değil.

Çalışma arkadaşlarınızı hiç olmazsa belli konularda paylaşmaya zorlayabilirsiniz. Ast, üst ilişkilerini biraz abartılı yaşamanız, sizi istismar edilebilecek kadar iyi bir görev insanı yapıyor.

Bu sıralar yatırım konuları kafanızı meşgul edebilir, çevrenizdeki olumlu bir örnekten etkileneceksiniz. Aile içindeki savurganlık tartışmaları; süreç içinde oyun olmaktan çıkabilir.

Sevgilinizi etkilediğini düşündüğünüz arkadaşınız kötü bir niyet taşımıyor, ama böyle bir etkinin varlığı da söz konusu. Bazı şeyler, üstünde durulmaması halinde daha kolay çözümlenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zararlı bir etkileşim içindesiniz. Bunalımlı bir arkadaşınızla bugünlerdeki yakınlığınız, küçük problemlerinizi büyütmeniz açısından sakıncalı olabilir. Başınızı alıp bir yerlere kaçmak isteğiniz, isteğinizden çok koşullarınıza bağlı. Bunu ertelemeniz, ilerde bu konuda isteksizlik yaşayacağınız sonucunu doğurmayacak. Ayrıca mevcut durumunuz bu kadar sıkkınlığı gerektirmiyor.

29 Eylül 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Merkür-Akrep burcu geçişi bu sene, 29 Eylül saat 14:38-21 Ekim saat 13:29 tarihleri arasında gerçekleşecektir. (21 Ekim tarihinde Merkür gerileyecek) Yorumunuz, geri hareket dönemine kadar olan süreci kapsamaktadır. Bu geçişte aşk hayatımız başta olmak üzere çocuklarımızla ilgili durumlar, fiziksel ve ruhsal güvenliğimiz, yakın çevremizle ilgili meseleler bir hayli önem taşır. Düşüncelerimizi kimi zaman gizlediğimiz, içten içe muhasebede bulunduğumuz bu dönemde, aşkta duygular bir hayli güçlü ve yoğundur. Birlikte olduğumuz kişiyi ve her bir değerimizi kendi içimizde öylesine sahipleniriz ki, hiçbir problemin bizi ayırmasına veya aramıza mesafe sokmasına izin vermeyiz. Bizim olan bizimle kalmalıdır. Ancak karşı taraf ile bir sorun yaşıyorsak, bu şekilde düşünmenin zararları olabilir. Onun içindir ki, her iki kişinin de, bu ilişkideki sorunları mutlaka gerçekçi bir şekilde ele almaları gerekir. Denetimde bulunmak, her şeyin bizim istediğimiz şekilde olması için ısrar etmek bu süreçte sakıncalıdır.

29 Eylül 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Siz, zor koşulları sevdiğiniz için, tüm güç olan olaylar, gelip sizi buluyor. Duygusal sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı, somut kazançlar peşindesiniz. Kabuğunuza çekildiğiniz zaman, sizi anlamak zorlaşıyor.

29 Eylül 2013, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi mutlu eden şeylere konsantre olmanız günün gerginliğini azaltmanıza yardım edebilir. Kendinizi biraz şımartmanızın kime ne zararı olabilir ki? Alışılmadık ilgi alanları yeni başlangıçların işareti olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Erkekler Mars'tan kadınlar Venüs'ten cümlesi Venüs ve Mars arasında oluşan sert açıyı çok iyi tanımlayabilir bugün için. Duygusallık, empati yeteneği ve duyarlılık artıyor, ama ikili ilişkiler(eş, sevgili, akraba,birliği,arkadaşlığı, veya belli gruplar arası v.b) açısından oldukça zorlayıcı bir gündeyiz. Özellikle bir süredir sıkıntı yaşanan ilişkilerde sakinliğin korunmaması sıkıntı yaratabilir.

29 Eylül 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

29 Eylül 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Enerji... Hayatınızda bir şeyler eksik. Bu eksiğin ne olduğunu aslında iyi biliyorsunuz fakat kabullenmek istemiyorsunuz.

29 Eylül 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

29 Eylül 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 14' 54" R
Ay
İkizler
19° 04' 37" R
Merkür
Başak
25° 20' 01" R
Venüs
Akrep
00° 50' 58" R
Mars
Yengeç
10° 58' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 27"
Satürn
Balık
14° 51' 24"
Uranüs
Boğa
27° 03' 13"
Neptün
Balık
28° 26' 16"
Plüton
Oğlak
29° 43' 13"
Chiron
Koç
22° 08' 39"
Lilith
Terazi
09° 34' 17"
True Node
Koç
06° 39' 15"
Son Güncelleme : 23/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>