Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan son derece güçlü olacağınız bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler olabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle güzel zaman geçirebilir ve birlikte zevk alacağınız faaliyetlere katılabilirsiniz. Her ikinizi de mutlu edecek şekilde zaman geçirmeniz moralinizi düzeltecektir. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. İsteklerinizi gerçekleştirmeye çalışacaksınız ve bu konuda cesur davranacaksınız.

Bir çok kişiyle sizin için verimli olacak diyaloglar kuracaksınız bu beraberineyaşamında bir hareketi getirecektir. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz yada hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Kararlı ve net yaklaşımlarla çalışmaya devam edeceksiniz. Girişimleriniz için doğru anı seçme yeteneğinizi en iyi şekilde kullanabileceksiniz. Daha çok spontan davranışlar göstereceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve harcamalarınıza dikkat etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Koşullarınızı değiştirmek için bir düşünce geliştirebilirsiniz.

Son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ve bu enerjinizi doğru olarak kullanmayı başaracaksınız. Alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu ve enerjik bir gün geçireceksiniz. Sahip olduğunuz enerjiyi olumlu bir şekilde kullanabileceksiniz. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edebileceksiniz. Sosyal çevrenizde genel bir hareketlenme olabilir ve yeni diyaloglar geliştirebilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve planlarınızda bir hareketlilik olabilir. Yeni kararlar alabileceğiniz ve girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz.

3 Haziran 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 3 Haziran saat 05:13-27 Haziran saat 20:03 tarihleri arasında burcunuz üzerinde geçişini sürdürecek Venüs süresi hem ilişki hem ailevi hayatınız hem de hedefleriniz yönünde gayet olumludur. Etrafınızdaki insanlarla  şefkatli, ılımlı bir şekilde sevgi alışverişinde bulunursunuz.  Yengeçler için yuvaları ve aileleri daima  kıymetli olup, onların  kılına bile zarar gelmesini istemezler. Bu dönemde bu özellikleriniz çok daha yüksektir. Değerlerinize sahip çıkışınız öylesine güçlüdür ki, dışarıdan gelebilecek her türlü olumsuzluğa karşı kalenizi savunur, kimseyi yaklaştırmazsınız. Aileniz gözünüzün bebeğidir. Onların her türlü gereksinimlerini karşılamak, huzur ve güven içinde yaşamaları adına elinizden geleni yaparsınız. Anneniz, babanız, çocuğunuz, eşiniz, eviniz, yaşadığınız toprak, sahip olduğunuz her şeyi, kısaca sınırlarınızı korursunuz. Aranızda problem olan yakınlarınızla ev içinde bir araya gelerek, küslükleri giderebilirsiniz. Ev satın almak, kiralamak için uygun bir zamandır.

3 Haziran 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinizin sorunları gündeme gelecek ve sizden onlara destek vermeniz beklenecektir. Bugün anaç duygularınızın atakta olması, yakınlarınızın yaşamını kolaylaştırabilir. İçinizde sakladığınız bazı duygularınızın da açığa vurulmasından hoşlanmadığınız için, her zamankinden şaşırtıcı bir tabloyla ortaya çıkabilirsiniz.

3 Haziran 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızı vehayatınızı ilgilendiren gelişmeler bir araya gelmek üzere. Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

3 Haziran 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyerde olumlu bir döneme ilerliyorsunuz. Amaçlarınızı yenilerken, gözle görünür biçimde öne çıkmaktasınız. Bir yandan da ilişkilerde uyum ve yapıcı yanlarınız önünüzü açmakta. Uzaklarla ilgili her konu sizi cezbedecek. Yaratıcı konuların hayatınıza getirdiği sorumluluklar devam ederken ne istediğinizi bilerek hareket edeceksiniz.

3 Haziran 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gerçek... Sağlığınızla ilgili sorunlardan kaçmayın, aksine yüzleşin. Kendinizi zor duruma sokmayın. Stresten uzaklaşmalısınız.

3 Haziran 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu akşam bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

3 Haziran 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 52' 51" R
Ay
Yengeç
11° 12' 32" R
Merkür
Başak
28° 24' 34" R
Venüs
Akrep
02° 52' 47" R
Mars
Yengeç
11° 53' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
14° 44' 16"
Uranüs
Boğa
27° 01' 22"
Neptün
Balık
28° 23' 31"
Plüton
Oğlak
29° 42' 25"
Chiron
Koç
22° 04' 25"
Lilith
Terazi
09° 45' 21"
True Node
Koç
06° 39' 20"
Son Güncelleme : 25/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>