Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel olarak olumlu etkiler altında olacaksınız ve duygularınızı net olarak anlatabileceksiniz. Sevgi hisleriniz yoğunlaşıyor ve çevrenize olan ilginiz artıyor. Sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinmiz genel anlamda uyumlu olacaktır ve birlikte planlar yapabileceksiniz. Birlikte güzel ortamlara girebilir ve size zevk verece aktivitelere katılabilirsiniz. Duygusal konularda girişimde bulunmak için uygun bir günde olacaksınız.

İş yaşamınızda yaptığınız işlerden zevk alacağınız ve işbirlikleri geliştrebileceğiniz bir gündesiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. Kararlarınızda genel olarak iradeli davranacaksınız ve oldukça başarılı olabilecek kararlar alacaksınız. Kendinizi göstermek için elinize bazı imkanlar geçecektir ve bunları olumlu olarak değerlendirmelisiniz. Bugünkonusunda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve üzerinde fazla düşünmeden masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz kişiyle beraber size zevk verecek etkinlikler için masraflar yapabilirsiniz.

Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. Dost ve arkadaşlarınızla ilgili sürprizler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki gelişmelere merakla yaklaşabilir ve araştırma isteği duyabilirsiniz. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. İlgi alanlarınız gelişiyor ve birden fazla konuya ilgi duyabilirsiniz. Kolay karar veremeye bilir yada seçim yapamayabilirsiniz.

3 Mayıs 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 08:32 Güneş-Chiron olumlu görünüm, sosyal yaşamınız, hedefleriniz, hayata bakış açınız üzerinde olumlu bir tesir yaratır ve şifalandırır. Size yaşadıklarınızın üzerinizde bıraktığı tesirleri gidermenizde yardımcıdır. Bundan sonrasında çok daha dikkatli seçimlerde bulunmanızda rehberlik eder. Yerleşim konularında yardımcıdır. Umutlarınızı canlandırır. Maddi ve manevi yönde sağlam adımlar atmanızda destekleyicidir.

3 Mayıs 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fiziksel anlamda kendinizi oldukça parlak bir görünüm sergiliyorsunuz.Partnerinizden istediğiniz güzel sözleri duyacak ve mutlu olacaksınız.Ayrıca yaptığınız ve ya birlikte çalıştığınız kişilerle ilginizi çekecek ve aynı ortamı paylaştığınız bir kişiyle aranızda bir anda parlayacak yıldırım aşkı duygulara karşı hazırlıklı olmalısınız.

3 Mayıs 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi açıdan güven sarsan gelişmeler, risk getiren konular karşısında daha önlemci olmalısınız. Ortak harcamaların artışı yanında sizi bağlayan borç alacak temalarına öncelik vermelisiniz. Bu dönemde gelecekle ilgili kaygıların dikkat çekeceği düşünülürse, yeni destekler bulmakta zorluklar olabilir. Kredi ve mirasla ilgili sorunlar yeniden gündeme gelebilir.

3 Mayıs 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi mutlu hissediyor olabilirsiniz. Ancak aklınızda bazı çelişkili sorular var. Cevaplarını bulmak için çırpınıyorsunuz. Olumsuzlukları bir kenara bırakıp arkadaşlarınızla zaman geçirmelisiniz. Çevrenizde sizi destek olmak isteyen insanlar var.

3 Mayıs 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konuların hayatınızda daha büyük önem arz etmeye başlayacağı bir dönemin ilk günü olabilir. Paranızı, mülklerinizi ve yatırımlarınızı daha iyi değerlendirebilmek için profesyonel kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz.

3 Mayıs 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
03° 17' 29" R
Ay
Yengeç
16° 36' 25" R
Merkür
Başak
29° 10' 43" R
Venüs
Akrep
03° 23' 23" R
Mars
Yengeç
12° 07' 19" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 23" R
Satürn
Balık
14° 42' 30"
Uranüs
Boğa
27° 00' 53"
Neptün
Balık
28° 22' 49"
Plüton
Oğlak
29° 42' 13"
Chiron
Koç
22° 03' 21"
Lilith
Terazi
09° 48' 08"
True Node
Koç
06° 39' 16"
Son Güncelleme : 26/09/2024 00:23

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>