Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mesafe Koyuyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, düşündüklerinizi uygulamak isterken ilişkinize zarar vermekten kaçının. Tercihleriniz konusunda daha sabırlı olmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Olumsuzlukları geride bırakmanız için uygun zamandan geçiyorsunuz. Daha sabırlı olmaya çalışın.

Finansal olarak biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. Adım adım ilerlemeye çalışın. Dengeleri çok fazla zorlamamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurtdışı işlemleriniz, bir yerlere özleminiz ve istekleriniz gündemde olabilir. Eskiden neden yapamadığınızı, şimdi neden daha güçlü hisler taşıdığınızı düşünmelisiniz. Eğer isterseniz her şey bir işaret olabilir; bugün gerçekten en çok ne istediğinizi bulun ve ona uygun hareket etmeye çalışın.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmanızda fayda var, çünkü yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. İş hayatınızda ise sabırlı ve kararlı olursanız hedeflerinize emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Sağlık açısından ise düzenli beslenmeye ve spor yapmaya özen göstermenizde fayda var. Bugünü daha sakin ve huzurlu bir şekilde tamamlamak için zaman zaman dinlenmeyi ihmal etmeyin.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Global bir firmada çalışan Yengeç burcuysan, terfi, zam gibi haberler seni heyecanlandırabilir. Kardeşin varsa onunla ters düşeceğin olaylar yaşayabilirsin. Biraz mesafenin iyi geleceğini düşüneceksin. Uzun zamandır yalnız olanlardansan, aradığın aşk belki de uzağın da değildir.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük hayatınızda yenilikler yapabilirsiniz. Eski fikirlerinizi gözden geçirmeli, sorumluluklarınıza daha ciddi yaklaşmalı ve disiplinli olmalısınız. İş yerindeki sorunlara dikkat edin, sağlığınıza ve sosyal hayatınıza özen gösterin. Ani çıkışlardan kaçının ve enerjinizi doğru yönlendirin.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni şeyler öğrenip, kendinizi geliştirebilirsiniz. Yaşadığınız olaylara daha yukarıdan bakarak anlayış kazanabilirsiniz. Akşam saatlerinde eğitimle ya da uzaklarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Bazı konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin yüksek ve çalışma isteğinizin arttığı bir gün geçireceksiniz. Dikkatli olmanız gereken nokta aşırı kontrolcülükten sakınmak olmalı.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ev eşyalarından bazıları bozulabilir. Her zaman kullandığın ve elinin altında olmasından hoşlandığın elektronik cihazlara dikkat etmen gerekecek. Bunları tek başına tamir etmek yerine bir bilene sormak daha iyi olabilir.

30 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün, özellikle hedeflerinizi takip etmek ve elinizden gelenin en iyisini yapmakla ilgili sorunların kökenine inmek odak noktasındadır. Biraz rahatsızlık içerse de sizi çözümlere doğru yönlendirecek eylemlerde bulunmak için mükemmel bir zaman. Bir ebeveyn, patron veya otorite figürüyle ilgili sorunlar artık doruğa çıkabilir ve bununla yüzleşmek faydalı olabilir. Liderlik etmek veya kendi yolunuza gitmek için iyi bir zaman. Başkaları sizin rehberliğinize, tavsiyenize veya desteğinize ihtiyaç duyabilir; siz de fikirlerinizi paylaşmaktan heyecan duyuyor ve zamanınızı cömertçe paylaşıyorsunuz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi düzenleme ihtiyacı duyacak ve bu konuda gizliliği tercih edeceksiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç, bugün finans, ameliyat, sağlık veya özel hayatınızda ani gelişmeler yaşanabilir. Beklenmedik harcamalar veya sağlık konuları gündeme gelebilir. Ancak, bu durumları yönetebilecek güce sahipsiniz. Gününüzün şahane geçmesini dilerim.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça titiz bir tutum izliyorsunuz. Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için, hayal kırıklığına uğradığınız zaman ve kendinizi geriye çekiyorsunuz. Çok yoğun bir gün geçireceksiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>