Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sürpriz Haberler Alıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni ve beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmaya çalışmalısınız.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz durum zorlayıcı olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Başarıya odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Finansal olarak kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye alabilecek olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pozitif düşünceler içerisine girecek ve ona göre adımlar atacaksınız. Yaklaşımlarınızın sürekli olarak değişim gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeler ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün ilişkilerinde bazı zorluklar yaşayabilirsin. Empati kurarak partnerinle iletişim kurmaya çalışmalı ve ortak çözümler bulmalısın. Ayrıca, sağlığınla ilgili önemli konuları ihmal etmemeli ve düzenli olarak egzersiz yapmalısın.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, eski bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz veya uzun zamandır görmediğiniz birini duygu dolu bir şekilde hatırlayabilirsiniz. Sürpriz bir haber veya iletişim, günlük rutininizin dışına çıkmanıza neden olabilir. Yeni fırsatlara açık olmalısınız. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysanız, sevgilinizle aranızda kıskançlık yüzünden tartışma yaşanabilir.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizin sizi yanıltmaması için bunların gerçek hayata nasıl yansıdığına bakmalısınız. Yapacağınız işbirliklerinin deneyimlerinize uygunluğuna ve karşınızdaki kişilerin yeterliliğine odaklandığınızda doğru kararı vermeniz kolaylaşacaktır. Yazılı işler, hukuksal konularda açık vermeye meyilli olabilirsiniz; danışman desteği almanızda fayda var.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için zaman yaratmalısınız. Sorumluluklarınızda değişiklikler olabilir. Teknik konulara dikkat etmenizde fayda var. Duygusal destek almak isteyebilirsiniz. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Kendi başınıza kalmak isteyebilirsiniz.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çekiciliğinizi ve kendi öz saygınızı ön plana çıkartacağınız bir gündesiniz. Kişisel istekleriniz ön planda olacak ve hayatın tadını çıkartacaksınız.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün misafirlerin beklediğinden fazla olacak. Onları iyi ağırlamak için elinden geleni yapmak isteyeceksin. Birlikte geçirdiğiniz zamanın seni olumlu etkilediğini görmek, birlikte daha çok zaman geçirmek için önemli olabilir.

4 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi telaşlı veya zorlu durumlara ara vermeniz gerekiyor. Duygusal enerjinizi toparlamanıza ve yenilemenize yardımcı olacak ekstra dinlenme veya aktivitelerin zamanıdır. Nitekim gün, konsantrasyon ve odaklanma için mükemmeldir. Derin konular ve önceden gizlenmiş bilgiler artık daha güçlü bir şekilde ortaya çıkabiliyor. Geçmişte görmeye hazır olmadığınız şeyleri artık görebilirsiniz. Tüm kartlarınızı mutlaka masaya koymanız gerekmez. Aslında, muhtemelen şu anda bir miktar kısıtlamadan faydalanabilirsiniz ancak proje ve planlarda ilerleme kaydedebilir ve bir ilişki veya hayatınızdaki önemli bir kişi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Biriyle birebir çalışmak karşılıklı yarar sağlayabilir.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak dostlarınızla birlikte,birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Bugün pratik işlerin çözümü sizi bekliyor. Uzun zamandır unuttuğunuz işler yeniden karşınıza çıkıyor. Hızlı hareket etmelisiniz.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aileniz odak noktanız olabilir. Duygularınızı anlatırken zorlanabilirsiniz. Ancak maddi kaynaklarınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili kafanızı karıştıran sorular var. Bunların cevaplarını öğrenmek için öncelikle karşınızdakine sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Böyle davranırsanız size güveni ve ilgisi bitmez. Sevgilinizle olumsuzluklar sona erecek. Tahammül gücünüzü zorlayan,ilişkileriniz var. İş hayatınızda sizi önemli yerlere getirecek görüşmeler yapılıyor. Bugün yeni bir umut kapısı aralanır gibi olacaksa da, çabuk kapanacak. Geleceğe yönelik maddi girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

4 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 01' 11" R
Ay
Boğa
16° 58' 54" R
Merkür
Başak
21° 06' 20" R
Venüs
Terazi
28° 04' 26" R
Mars
Yengeç
09° 43' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 02"
Satürn
Balık
15° 01' 17"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 26"
Chiron
Koç
22° 14' 19"
Lilith
Terazi
09° 19' 09"
True Node
Koç
06° 38' 07"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>