Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni burnunda bir aşık olarak,sevgilinizi gördükçe aşırı heyecanlanıyor ve onu düşünmeden bir saniye bile geçiremiyorsunuz. Bu hallerinizde arkadaşlarınız arasında espri konusu oluyor. Herkesin arzuladığı bir konumdasınız bütün güzelliğini sonuna kadar yaşamaya bakın.

Yeni konulara ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Kariyerinizle ilgili çalışma ortamına kavuşabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini aldığınız aldığınızı hissedeceksiniz.

Akrabalarınızla aranızda bir miras çatışması yaşayabileceğiniz bu günlerde sinirleriniz daha sağlam olmalı ki onlarla mücadele edebilesiniz.Bu çatışmalardan hernekadar istemesenizsde uzak kalamayacağınızı bilin.

Elde ettiğiniz imkanları çekemeyenler var. Uyanık olmalı kasıtlı yönlendirişlerden etkilenmemeli kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişteki birtakım olumsuzluklara karşı, olması kaçınılmazdı düşüncesiyle kendinize yönelik bir korumacılığınız var. Kuşkucu özellikleriniz bugünlerde size radikal kararlar aldırabilir. Umut beslediğiniz son gelişmeler beklentilerinizden farklı olsa da, bunun şimdilik önüne geçilmez olduğunun farkındasınız.

5 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 01:42-07:44 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında yönsüzlük ve kimi zaman kafa karışıklığı gibi durumların oluşması mümkündür. Kişi baskı altında gereksiz kararlar verebilir. Ki bu kararlar daha sonra pişmanlık uyandırıcı olabilir. O nedenle olabildiği kadar sakin olmakta yarar var. Saat 07:44 Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, farklı bir şeyler yapmak, yaratıcı çalışmalarda bulunmak, kendinizi gözden geçirmek anlamında oldukça etkilidir. Duygusal konularda, bir yandan kafanızın içindeki sorulara cevap aramaya çalışırken diğer yandan verdiğiniz cevabın sizi tatmin etmediğini fark edebilirsiniz. Saat 09:52 Ay-Venüs ve saat 18:16 sonrası etkili olacak Ay-Mars görünümleri, elinizden olmayan bazı durumlar, ilişki veyakonularında iki yönlü düşünmenize ve bazen de işin içinden çıkmakta güçlük çekmeye neden olabilir. Saat 15:03 Ay-Kuzey düğüm görünümü, 7 Şubat tarihine kadar bir çok meselede iki yönlü, huzursuz veya gergin düşünebilirsiniz. Partnerinizle iletişime dikkat ediniz. 7 Şubat sonrası maddi konularda yeni kararlar gündeminizde yer alacak. Huzur ve esenlik dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

5 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal tarafının ön plana çıktığı bir gün. Küçük meseleler için sıkılabilir ve bir arkadaşına üzülebilirsin.

5 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her ne kadar evde vakit geçirmekten hoşlansanız da O gün bugün değil. Evden Çık! Değişik planlar yapmak aile içi ilişkileri güzelleştirecek. Karşınızdaki kişiye daha fazla anlayış göstermeniz gereken bir gün.

5 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel yönden çok canlısınız ancak düşüncelerinizi dengede de tutmaya bakmalısınız. Olumsuz düşüncelerden özellikle uzak durmaya çalışın.

5 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cesur ve enerjik olabilirsiniz ancak dikkatli olmak zorundasınız. Ufak tefek konularda geri adım atmak için bahane arıyor gibisiniz. İşlerinizi aksatmamaya çalışın.

5 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hanım arkadaş ve akrabalarınızla aranızdaki ilişkiler çok sıcak ve keyifli olacak. Dikkatinizi isteklerinize yöneltmeyi başaracak ve kararlı çalışmalar yapacaksınız. Hemhem de aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olacak.

5 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yeni haftaya iyi hazırlanmak için sizi güçlendirecek huzurlu ortamları tercih etmelisiniz. İş sorumluluklarınızı gözünüzde büyütmeyin.

5 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ruhsal gerilimin sizi bir parça zorlayacağı bir sabahtan sonra zihniniz birden fazla konuyla meşgul olabilir. Bugün sizin için en uygun durum, iç seslerinizi mümkün olduğu kadar azaltmak ve beyin dalgalarınızı düşük tutmak olacaktır.Kariyerinizle ilgili teknik bir konuda önünüze bir proje gelebilir. Beklenmedik birimkanı haberi almanız da olasıdır. Sıra dışı mesleki gelişmeler ve başlangıçlar da bu sürece dahil olabilecektir. Hayatınızın krizli alanlarını giderebilmek adına ailenizden ciddi destekler alma fırsatına açık gözüküyorsunuz. beyin

5 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin duygusal yönünün herşeyin önüne geçmesi mümkündür. Bu durum sizi, çevrenize karşı da oldukça duyarlı hale getirecektir. Kendi içinizde huzurlu olabilmek için, girmeyi düşündüğünüz ortamları da sakin ve sessiz olanlar arasından seçmeli, gergin atmosferden kaçınmalısınız..

5 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>