Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok durumunuzu korumaya çalışacağınız ve yeniliklereden kaçınacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiye düşüncelerinizi tam olarak anlatabileceksiniz. Duygularınız dengeleniyor ve kararlarınızda iradeli davranmayı başaracaksınız. Bir süreden beri sürüncemede kalan bir sorununuzun çözümü için yeni düşünceler geliştirebilirsiniz. Duygusal anlamda sabah saatleri bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Oldukça enerjiksiniz ve enerjinizi doğru kullanabiliyorsunuz. Düşünceleriniz açık ve pratik ve hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Çevrenizdeki insanların fikirlerini dinleyecek ama kendi fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Bir süreden beri sürüncemede kalan bir sorununuzun çözümü için yeni düşünceler geliştirebilirsiniz.

Maddi konularda genel anlamda başarılı olacağınız ve gelir gider dengenizi ayarlayabileceğiniz bir gündesiniz. Elinizdeki imkanları olumlu bir şekide değerlendirebilir ve kendinize yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Maddi konulardaki girişimlerinizi öğleden sonraki saatlerde yapmalısınız.

Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatleri bazı gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacaksınız ancak bu durumun sizi motive edici etkisi de olacaktır. Özellikle sabah bazı yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ve sizi net sonuçlara ulaştırabilecek çalışmalar yapacaksınız. Kendinize olan güveniniz artıyor ve yeni girişimler yapabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor ve olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız.

6 Aralık 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüz saat 08:54 Ay-Kova burcu geçişiyle başlıyor. Alıp  başımızı bir yerlere gitmek,  hayatımızı yeniden kurmak isteyebiliriz. Ancak bir yandan da bunu nasıl yapabileceğimizi  düşünürüz. İşte o düşünme safhası bizi yorar, tedirgin eder.

6 Aralık 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir. Başladığınız işleri bitirmelisiniz. Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: İyimser düşünceler hakim. Ancak, hayata pozitif bakalım derken söylediğimiz her şeyin karşımızdaki kişiler tarafından net bir biçimde anlaşıldığı yanılgısıyla hareket edebiliriz, ama bu esnada ortaya çıkan ya da çıkarılan işler tam bir iletişim problemi yaşadığımızı ve de yanlış anlaşıldığımızı veya kendimizi düşündüğümüzün tersine doğru ifade edemediğimizi anlamamızı sağlayabilir. Dolayısıyla, olaylara basit yaklaşmak ve net cümleler kurmak önem taşıyor.

6 Aralık 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklıklarda sizi bağlayan temalar sürerken biraz da parasal konulara dokunmalı, ihtiyaçlarınızı belirlemelisiniz. Maddi manevi açıdan sizi yenileyen şartları kabullenmek ancak, işbirliği içinde kalmak gerek. Krizlerin getireceği imkanlar ekonomik anlamda size destek sağlayabilir. Ortak harcamaların kontrollü yapılması gerektiğini unutmayın.

6 Aralık 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVGİLİNİZ kişiliklerinizin uyuştuğunu biliyor ama koşulların tam hazır olmadığını düşünüyor. Siz ise engel tanımıyorsunuz.

6 Aralık 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

6 Aralık 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 21' 28" R
Ay
İkizler
06° 31' 06" R
Merkür
Başak
23° 38' 50" R
Venüs
Terazi
29° 44' 28" R
Mars
Yengeç
10° 28' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 36"
Satürn
Balık
14° 55' 19"
Uranüs
Boğa
27° 04' 11"
Neptün
Balık
28° 27' 47"
Plüton
Oğlak
29° 43' 41"
Chiron
Koç
22° 10' 55"
Lilith
Terazi
09° 28' 14"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>