Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, partnerinizin abartılı bulduğunuz kıskançlıklarından dertli görünüyorsunuz. O yokken bile davranışlarınızı denetlemeniz, biraz da sizin kuruntunuz olabilir.

İş yaşamınızda yaşadığınız çekişmenin sonu kötü yerlere varabilir. Davranışlarını kasıtlı bulduğunuz kişi kadar, sizin de durumunuz riske girebilir. Bugün konuyla ilgili kısa bir toplantınız olacak.

Çalışma şartlarınız oldukça yıpratıcı. Bu da, paranızın değerini bilmenizi sağlıyor. Bugün ya da yarın, şehir dışındaki bir arkadaşının para gereksinimine destek olmanız gerekebilir.

Gönlünüzü sürekli hoş tutan bir arkadaşınızın, çıkarcı olduğuna dair duyumlar alıyorsunuz. Bunu dikkate alıyor, ama bu konuda onunla konuşmayı onur kırıcı bir davranış olarak görüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanınızda keyfinizi tamamen kaçırabilecek biri var. İyi bir hafta sonu geçirmeniz, şu iki gün onunla çok sınırlı ilişkiler kurabilmenize bağlı gibi görünüyor. Güçlü önsezileri olan birisiniz. Bu özelliğinize duyduğunuz aşırı güven, problemleri önceden hissetmenizi sağladığı gibi, bu güven içinde hayali problemler görmenize de yol açabiliyor.

6 Kasım 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 23:44 olana dek Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu uzun saatler boyunca, kiracılarınız, ev hayvanlarınız, direkt sizi ilgilendiren sağlık konularında bir hayli koşturabilirsiniz. Bazen aşırı coşku veya gerginlik, gereksiz yere abartılı tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Sakin ve bilinçli bir şekilde  işlerinizi düzenlerseniz bir sorun çıkmadan bitirmiş olursunuz. Bu zaman diliminde, aşırı çalışma nedeniyle çabucak yorulabilirsiniz. Ameliyat kararı, acil olmadıkça alınmamalıdır. İşinizden elde ettiğiniz ücret, kiracınız veya ev sahibinizle alakalı görüşmelerin bu saate denk getirilmemesinde yarar vardır. Tekrarlayan bir sağlık şikayetiniz varsa, mutlaka doktora görününüz. Arşiv ve dökümanların düzenlemesini yapabilirsiniz. Hukuk davanızla ilgili avukatınızla görüşebilirsiniz.  Bir konunun araştırılması bu saatler arasında yapılabilir. Satış ve alış işlemlerinde dikkatli olunuz.

6 Kasım 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Olaylara geniş bir şekilde bakıyorsunuz. Kurallı hareket ettiğiniz zaman işlerinizi çok kolay sonuçlandırabiliyorsunuz. Çalışma sisteminizle ilgili yeni bir süreç başlatmak üzeresiniz.

6 Kasım 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Plan ya da programlarınızda bazı değişiklikler yapmanız istenebilir. Aksi yönde eğilim göstermek yerine uyum sağlamak yararınıza olacaktır. Zira, çok fazla seçeneğiniz olmayabilir. İstediklerinizi elde etmek için yeni yollar bulmanız gerekiyor. Özgün yöntemler ve yollar, aynı zamanda sizin de, ne kadar özel birisi olduğunuzu gösterebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa ya da genel anlamda dikkat çekmek istiyorsanız, karşı tarafın doğal ilgisini ya da sizi anlamasını beklemek yerine bir şeyler yapmanızda fayda var. Bu anlamda kendi başınıza plan yapamamanız durumunda, daha tecrübeli veya güvenilir kişilerin ya da yabancıların fikirlerini alabilirsiniz. Yenilikçi yaklaşımlar, yenilenme isteği ve seyahatler de gündemde olabilir. Akşam saatleri ise, ufak tefek kazalara ve sakarlıklara açık.

5 Kasım 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öncelikleriniz üzerinde oynayabilir temponuzu düşürebilirsiniz. Zira emeklerinizin karşılığını almanın keyfine varmaktasınız. Düzeninizde değişiklik yaparken, çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilir. Pratik yanlarınızla pek çok ayrıntının üzerinden geçme şansı yaratmaya bakın. Sağlınızla ilgili konularda endişe edecek şeyler aramayın.

6 Kasım 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hayal... Kendinize zaman ayırmak istiyorsunuz. İşleriniz yolunda olunca enerjiniz de yükseliyor. Aileniz de sizi böyle görmek istiyordu.

6 Kasım 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

6 Kasım 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 45' 56" R
Ay
İkizler
12° 18' 50" R
Merkür
Başak
24° 25' 12" R
Venüs
Akrep
00° 14' 56" R
Mars
Yengeç
10° 42' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 56"
Satürn
Balık
14° 53' 31"
Uranüs
Boğa
27° 03' 45"
Neptün
Balık
28° 27' 05"
Plüton
Oğlak
29° 43' 28"
Chiron
Koç
22° 09' 53"
Lilith
Terazi
09° 31' 00"
True Node
Koç
06° 39' 06"
Son Güncelleme : 23/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>