Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkiye çok ihtiyaç duymanıza rağmen bunun için bir çaba harcamıyorsunuz. Bir gün, bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa rastlantılar kadar çaba da önemli.

İş günü size bitmek bilmeyecek gibi gelebilir. Ruh haliniz çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştırıyor. Birarkadaşınızla öğle saatlerinde uzun bir sohbetiniz olabilir.

Bu ara pek çok kişiye hediye almanız gerekiyor. İçinizden geçenlerle para durumunuz arasında büyük fark var. Yeni bir hediye planı yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Sizin vefasız olduğunuzu düşünenler var. Çevrenizde olup bitenlerle biraz daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle de ailenizi ihmal etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçirdiğiniz hareketli hafta sonundan sonra hala işe konsantre olamadınız. Bu aralar kulaklarınız çevrenizde konuşulan, tartışılan her şeye kapalı. Hiç bir soruna tanık olmak istemiyorsunuz. Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, siz farkında değilsiniz. Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz bütün zamanınızı kaplıyor. Başka hiç bir şeye zaman ayırma niyetinde değilsiniz.

1 Kasım 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüzün ilk etkili enerjisi, saat 07:27 Ay-Uranüs karşıtlığıdır. Bir yandan evimiz içinde, ailemizi ilgilendiren konularda nazik paylaşımlara bir hayli ihtiyacımız var. Diğer yandanhayatında, toplumsal sorumluluklarımız bizi bir hayli yoruyor. Biz karşılıklı uzlaşıdan yanayız. Fakat başkaları bizim üzerimizde baskı kurduğunda buna tahammül göstermekte zorlanabiliriz.

1 Kasım 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öfkeli davranışların size zarara verdiğini bildiğiniz halde, duygularınızı frenleyemediğiniz dönemler olabiliyor. Bugün, alıngan ve kuşkucu yönleriniz ön plana çıkabilir. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını bildiğiniz halde, tavırlarınızda mantık eksikliği var. Çevrenizdeki kişilerin duygularından etkilenmemelisiniz.

1 Kasım 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birliği içinde bulunduğunuz, birlikte çalıştığınız ya da ilişkide olduğunuz kişiler ilişkileri geliştirmek veya tamamen değiştirmek arzusunda olabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Plansız ve hızlı hareket etmek eğiliminde olduğumuz bir günde olsak da, istediğimiz sonuçları almak veya ciddiye alınmak istiyorsak, organize ve planlı hareket etmenin bize kazandıracağı aşikar! Yarım kalan işleri tamamlayabileceğimiz bir gün.

1 Kasım 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde başlayan yeni koşullar sizi harekete geçiriyor. Düzenli ve planlı olduğunuzda önemli değişiklikler yapabilir, ailenizle ilişkilerde yeni keyifler yaratabilirsiniz. Ancak ortaklıklarınız ve özel hayatınız arasında dengede kalmak, yaşadığınız mekanla ilgili sorunlara öncelik vermek gerekebilir. İşle ilgili anlaşmaların olumlu ilerleyeceği destekler öne çıkacak.

1 Kasım 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ay... Dostlarınızın sorunlarına eğilmeniz güzel ancak kendi sorunlarınızı da unutmayın. İlişkilerinizi gözden geçirmelisiniz.

1 Kasım 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası.

1 Kasım 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 50' 01" R
Ay
İkizler
13° 16' 21" R
Merkür
Başak
24° 32' 56" R
Venüs
Akrep
00° 20' 00" R
Mars
Yengeç
10° 44' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 09"
Satürn
Balık
14° 53' 13"
Uranüs
Boğa
27° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 26' 58"
Plüton
Oğlak
29° 43' 26"
Chiron
Koç
22° 09' 42"
Lilith
Terazi
09° 31' 28"
True Node
Koç
06° 39' 08"
Son Güncelleme : 23/09/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>