Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün. Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor.

Bir süre daha disiplinli ve yoğun bir çalışma temposu gerekebilir. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz.

Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz ama bazı zevkleriniz söz konusu olduğunda kendinizi pek frenleyemiyorsunuz. Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz yerinde olacak.

Önümüzdeki günler içinde kulağınıza gelecek bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızdaki köklü değişiklik hazırlıkları sizi heyecanlandırıyor. Değişikliklere kısa zamanda ayak uyduramayacağınız endişesiyle biraz tedirgin ve telaşlısınız. Ama umudunuz yerinde. Bugün umudunuzu arttıracak bazı gelişmeler var. Hayalini kurduğunuz bir haber alabilirsiniz. Bu haber yaşamınızda yeni değişikliklere neden olabilir.

3 Kasım 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 14:46 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Hibrit Güneş Tutulması, Merkür geri hareket dönemine denk gelse de, aşk hayatımızdan, genel yaşantımıza kadar her bir olgunun, derin dönüşümünün işaretçisi olarak önemlidir. Geriye dönüp her duruma bir daha bakalım. Neler kazandık ve neleri geride bıraktık. Aşk bir yeniden doğuş değil midir? Aşırı uçlarda yaşanmadan aşkın derinliklerinde kaybolmadan aşkı hissetmek mümkün müdür? Yıkıcı arzular yerine, ortaklaşa bir hayatın güzelliği için el ele vermek daha iyi değil midir? Sizler bu tutulmanın gizemli ve güçlü duygusal tutkuları altında yeni bir aşka merhaba diyebilirsiniz. İlişkisi olanlar sizler, birbirinize daha kuvvetle sarılarak iç dünyalarınızı keşfetmeye devam edebilirsiniz. Problemleri olan çiftler sizler de geri hareketi fırsat bilerek ilişkinize bir daha gözden geçirmeye ne dersiniz. Tutulmalar kulağımıza daima bir şeyler fısıldar ve biz duysak da duymak istemesek de, o kendi diliyle konuşur. Bu Tutulma, birbirimize olan sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Bir daha dön ve yaşadıklarına bak. Kendini geliştir ve asla gücünü birilerini baştan çıkarmak adına kullanma diyor.  Çünkü dönüp ardına baktığında yaralı ve gözü yaşlı birini bıraktıysan mutlu olman mümkün değildir. Niyetimizi, arzularımızı olumlu yönde kullanabilmeliyiz. Eğer biz kendi içimizde yapıcı anlamda kendimizi düzeltirsek, hayat bize arzu ettiklerimizi sunabilir.

3 Kasım 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Arkadaşlarınızın size sunacağı eğlenceli tekliflere hazır olun. Bugünlerde bacak ağrılarınız olabilir.

3 Kasım 2013, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda yanılma ihtimaliniz de söz konusu. Konuların üzerinden geçilmesi ve yeniden değerlendirilmesi gerekiyor olabilir. Yararlı bağlantılar yapabilir, neler sunabileceğinizi göstererek olumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Size katkısı olabilecek kişilere odaklanmalı ve amaçlarınızı unutmamalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Mevcut gezegen etkileri bizi acilen belli konularda harekete geçmeye zorluyor. Ancak, bu anlamda hızla ve kararlı şekilde harekete geçerek planlarımızı yürürlüğe koyma ve işleyip işlemediğini görme şansı yakalayabileceğimiz gibi; aynı hızla yanlış bir yolda veya yönde ilerleme kararı alma riskimizde var. İlişkilerde sakinliği korumak ve dengeli davranmak önem taşıyor. Baskıcı, yararcı veya sübjektif kişiler ya da adil olmayan tavırlar günü bozabilir.

2 Kasım 2013, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

3 Kasım 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Araç... Alışveriş için uygun zaman değil. Tutumlu olmanıza rağmen bugün pembe düşler peşindesiniz. Aşk yaşamınızda sabırlı davranmalısınız.

3 Kasım 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

3 Kasım 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 45' 41" R
Ay
İkizler
12° 15' 23" R
Merkür
Başak
24° 24' 44" R
Venüs
Akrep
00° 14' 38" R
Mars
Yengeç
10° 42' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 55"
Satürn
Balık
14° 53' 32"
Uranüs
Boğa
27° 03' 45"
Neptün
Balık
28° 27' 06"
Plüton
Oğlak
29° 43' 28"
Chiron
Koç
22° 09' 53"
Lilith
Terazi
09° 30' 59"
True Node
Koç
06° 39' 06"
Son Güncelleme : 23/09/2024 10:24

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>