Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ancak beklemediğiniz bazı gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve birlikte geleceğinize ilişkin planlar yapabileceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle güzel vakit geçirebilir hoş ortamlara gidebilirsiniz. Sorunlarınızdan önemli ölçüde uzaklaşacağınız bir gün geçireceksiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı sevdiğiniz kişiye olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz. Ortak idealler ve ortak amaçlara sahip olmanız ikiniz içinde bugün önemli olacaktır.

Küçük ancak hoş sürprizler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sizin için keyifli olabilecek haberler alabilirsiniz. İşinize ilişkin çalışmalarınız artacaktır ancak dinlenip,rahatlamaya da fırsat bulacaksınız. Beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve kısa süreli bazı planlar yapabilirsiniz. Zihninizin çok iyi çalışacağı bir gündesiniz. Zihinsel bazı aktivitelerle ilgilenebilir ve oldukça yerinde kararlar alabilirsiniz. İletişimlerinizde genel bir hareketlenme olabilir ve bir çok kişiyle irtibata geçebilirsiniz.

Maddi konularda rahat bir gün geçireceksiniz ve maddi olanaklarınızı arttırıcı yeni düşünceler geliştirmeye çalışacaksınız. Elinizdeki imkanları artırabileceğiniz bir gündesiniz.

İstediğiniz şeylere ulaşmak için olumlu adımlar atabileceksiniz ancak acele etmemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme olacaktır. Yeni ortamlara girebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı çevrenizdeki kişilere olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz. Beklentilerinizi olumlu olarak değerlendirebileceksiniz ve son derece akılcı kararlar alabileceksiniz.

6 Şubat 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler günlük aktivitemizde  Ay-Boğa burcu etkisi altındayız.  Zorlukla oluşturduğumuz değerleri koruma altına alırız. Güven ve huzur veren kişilerle olmak bizi rahatlatır. Saat 09:34 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, etrafınızda güvenilir insanlar görme arzunuzu büyütür. Dostlarınızla, sevdiklerinizle olmaktan zevk duyarsınız.

6 Şubat 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizi doğru kişilerle birleştirdiğiniz zaman performans yükselmesi yaşıyorsunuz. Aşkı sorguluyor ve beklentilerinizi bu yönde yoğunlaştırıyorsunuz. Oysa, bugünlerden sizi yanıltabilecek duygular içindesiniz. Üstelik her an karşınıza çıkacak yeni kişiler, fikrinizi değiştirecektir. Bazıları sizi yanlış algılayacaktır.

6 Şubat 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir konuyu veya olayı istediğiniz şekle dönüştürme veya yönlendirme eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, yakında olaylar istediğiniz şekilde gelişebilir. Dolayısıyla, olayların üzerine gitmemekte ve çok zorlamamakta fayda var. İş hayatınız bu hafta istenilen doğrultuda şekillenecektir. Maddi anlamda ise, atacağınız adımları başkalarına güvenerek atmamanızda ve dikkatli harcamalar yapmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Daha önceki birkaç deneme çözüm getirmekte veya sonuç almakta başarılı olmadıysa yöntem değiştirmenin zamanıdır. Farklı yaklaşımlar geliştirebilmek ve gereksiz yüklerden kurtulmak koşuluyla istediğimiz sonuçları alabileceğimiz veya ilerleme sağlayabileceğimiz bir gündeyiz. Ancak, daha önce sonuç alamadığımız çözümlerde ya da ilerleme sağlamayan yollarda ısrar edersek bu şansı kaçırabiliriz, dikkat!

5 Şubat 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşle ilgili yeni çalışmalar tüm hızı ile sürmekte. Ancak gelecekle ilgili parasal beklentilerde tutarlı kararlar vermelisiniz. Şu dönem eve yapılması gereken harcamalarda aşırılığa kaçmayın. Arkadaşlarla bir araya geleceğiniz organizasyonlar, destek olacağınız çalışmalar içinde yer alabilirsiniz. Arkadaşlarla değişik keyifler paylaşabilirsiniz.

6 Şubat 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRÇOK kişinin gözü üzerinizde olacak ve güçlü özgüveniniz sayesinde olayları kolay bir şekilde çözümleyebileceksiniz.

6 Şubat 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm vaktinizi, mesleki yaşamınızla bağlantılı parasal konulara verebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Detaylı incelemeler yapacak sabıra ve enerjiye sahipseniz de, gereğinden fazla iyimser olmamalı ve bazı noktalar üzerinde yeterince düşünmeyerek işi şansa bırakmamalısınız.

6 Şubat 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 16" R
Ay
Boğa
23° 24' 42" R
Merkür
Başak
21° 55' 54" R
Venüs
Terazi
28° 36' 56" R
Mars
Yengeç
09° 58' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 34"
Satürn
Balık
14° 59' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 13"
Lilith
Terazi
09° 22' 06"
True Node
Koç
06° 38' 24"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>