Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Öğleden sonra saatleri hareketli birkaç güne işaret ediyor. İkili ilişkiler açısından hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal reaksiyonlarınıza dikkat. Oldukça kritik, kimi zaman duygusal açıdan sizi huzursuz edici koşullarla karşılaşabilirsiniz. Uzlaşmaya varmanız ya da eldeki işleri tamamlamanız gerekiyor. Duygusal enerjiniz yoğun, çatışmalar da mümkün.

Meslek yaşantınıza odaklanmak isteyebileceğiniz bugün, ortak çalışmalar size büyük güven sağlayabilir. Bu arada grup çalışmalarında tanışabileceğiniz kimselerle duygusal yoğunlaşmalar yaşayabilirsniz. Bugünyaşamınızda olumlu gelişmeler var. Amaçlarınız doğrultusunda çalışabileceğiniz görülüyor.

Kendiniziortamlarda rahat hissedebileceğiniz bir gün. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor. İyi kazanımlar yolunda planlar yapmanız mümkün.

Bugün detaylara dikkat etmeli, daha önce başlattığınız işlerde yeni düzeltmeler yapmak için hazır olmalısınız. Bu arada kendinizle de daha fazla ilgilenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşantınızda çevrenizdeki konuşmalardan etkilenebilir, rahatsız olabilirsiniz. Sizden yaşça büyük ve saygı duyduğunuz kişilerden arabuluculuk yapmalarını istemeniz ve olayları yönlendirmeniz mümkün. Sezgilerinizin oldukça güçlü olabileceği ve ortak çalışmalar içinde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Hayallerinizi düş gücünüzden yararlanarak gerçekleştirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz çalışmalar ve hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Risk almaya meyilli olabilirsiniz.

1 Şubat 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:45 Ay-Balık burcu geçişiyle Cumartesi gününü selamlayacağız. Yaşamımızın akışını düzenleme konusundaki yeteneğimizi,  ortaya çıkartan bu enerji, sınırlamalardan kurtularak kendimize yönelmemizde bize yardımcıdır. Birilerinin bize dışarıdan etkileyerek huzursuz etmesine izin vermeyebiliriz. Hatalı-eksik- çirkin-olumsuz olan ne varsa kendimizden uzak tutarız.  Şekle değil, öze önem veririz. Yaşadığımız hayatı birilerinin onaylaması, bizi göklere uçurmalarını beklemek yerine kendi içimizde huzur ve sevgiyi yaratırız. Bizim için en doğru olanın ne olduğunu biliriz.  İnsanlara kendimizi  mutsuzken-mutlu, güçsüzken-güçlü gibi göstermeye çalışarak yorulmak yerine, biz ne hissediyoruz bunun önemli olduğunu düşünürüz.  Çünkü biz yoksak, neyin anlamı var ki?

1 Şubat 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olmanıza rağmen, iç güvenliğe ve huzura ihtiyacınız var. Bugün Balık'ta ilerleyen Merkür, ufkunuzu genişletirken, oto kontrol konusunda sizi uyarıyor. Sevdiklerinizin desteğinin önemli olduğunu biliyor ve partnerinizden ilgi bekliyorsunuz. Çevrenizle ortak bir sistem geliştirmelisiniz.

1 Şubat 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, yaşadığınız yeri, mal varlıklarınızı veya ailenizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor ve bu alanlarda bazı sıkıntılı gelişmeler yaşanabilir. Dolayısıyla, sonlanması veya sonuçlandırılması gereken anlaşmaların ve üzerinde uzlaşılması gereken konuların bir neticeye bağlanması gerekiyor olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Son zamanlarda olanlara bakıldığında umudunuzu kaybetmiş olsanız da, bu hafta sonu işlerin uğraştırmadan veya en azından düşündüğünüz kadar yormadan akıcı şekilde ilerlemesi sizi de şaşırtabilir. Son haftalarda yaşanılan nahoş gelişmelerin güzel tarafı, istediğimiz şeylerin olup olmayacağına veya ilerleyip ilerlemeyeceğine dair bilgilendirici bir süreç yaşamamıza olanak tanıması oldu. Bu noktadan itibaren istek ve beklentilerimizi daha gerçekçi şekilde ele alma fırsatı bulabilir ve hangi yöne olursa olsun hızlı şekilde ilerleyebiliriz.

1 Şubat 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

1 Şubat 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GİRİŞİMCİ yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz. Ancak problemler canınızı sıkabilir.

1 Şubat 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arabanız, motosikletiniz, bisikletiniz veya diğer ulaşım vasıtlarınız ile ilgili probemlerle karşılaşabilir ve vaktinizi bunları halletmekle geçirebilirsiniz. Bugün iletişim ile ilgili de çeşitli problemler çıkabileceğinden, önemli konuların tartışılması işini başka bir güne ertelemeniz en doğrusu olacaktır.

1 Şubat 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 33' 22" R
Ay
Boğa
24° 54' 27" R
Merkür
Başak
22° 07' 31" R
Venüs
Terazi
28° 44' 33" R
Mars
Yengeç
10° 01' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 55"
Satürn
Balık
14° 58' 53"
Uranüs
Boğa
27° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 29' 08"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 57"
Lilith
Terazi
09° 22' 47"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>