Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı olumsuzluklar yaşayacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanı bugün çok üzdünüz. Onu adeta hayata küstürdünüz. Şimdiye kadar aşkı hep kendinize yönelik yaşadınız. Artık biraz da onun için yaşamalı ve onun istekleri doğrultusunda hareket etmelisiniz. Sevgi bu kadar ucuz olmamalı ve anlık kaprisler için bu kadar kolay harcanmamalı.

Çalışmayı çok seviyorsunuz. Hep yenilik peşindesiniz ve göz önünde olmak hoşunuza gidiyor. Hep göz önünde olduğunuz için de hataların faturası çoğu kez sizi çıkıyor. Bu da sizi mutsuz ediyor ve motivasyonunuzu bozuyor. Bu yüzden biraz daha ağır hareket etmeli ve planlarınızı her önünüze gelene anlatmamalısınız.

Bugün yakınlarınıza hediyeler alacaksınız. Bu yüzden biraz masraf yapmanız gerekecek. Ayrıca evinizin zorunlu ihtiyaçları için yapmanız gereken harcamalar olacak.

İş yaşamınızdaki başarı özel hayatınızdaki düzene de bağlı. Bu yüzden özel yaşamınızı bir an evvel düzenlemeli ve toplum kurallarına dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Uğraşlarınızın büyük bir kısmı kendinize yönelik olacak. Bazı konularda duygularınızdaki değişimi anlamaya çalışacaksınız. Çoğu kez neyi niçin yaptığınızı düşünmeden salt o anki duygularınızla hareket ediyorsunuz. O isteklerinizi gerçekleştirirken mutlu olduğunuzu sanıyorsunuz. Sonra içinizi bir pişmanlık kaplıyor. Öncelikle iradenize hakim olmayı öğrenmelisiniz. En önemlisi bugün yaptıklarınız yarın size ne getirecek,sizden ne götürecek bunu tartmalısınız.

3 Şubat 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  saat 06:55 itibariyle Koç burcunda ilerleyecek yöneticiniz Ay, hedef tayininde bulunmanızda cesaretlendiricidir. Kişi geçmişin etkisi altında kalmadan geleceği için azimle bir yol saptamaya çalışır. Becerilerini ortaya koymaktan çekinmemelidir. Gerçekçi adımlar atıldığında hayat size gerekeni yardımı sunacaktır. Yeter ki siz bunu gönülden isteyiniz.

3 Şubat 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Bugün, değişime hazırsınız. Arkadaşlarınızla organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve kişisel başarınızı arttırmayı denemelisiniz Yaşam kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Bugün çalışmalarınızı gizli tutmak isteyeceksiniz.

3 Şubat 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakinliğinizi korumakta zorlansanız bile kibar olmanız ve sakin kalmanız gereken bir gündesiniz. ‘' Lütfen apartman kapısının önüne çöp atmayın'' demekte ne kadar haklı olsanız da, sorun çıkartan kişiler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Zamanınızı, enerjinizi veya dikkatinizi hayatınızda fark yaratabileceğiniz konulara ayırmanızda fayda var. Gereksiz veya sonuç alınamayacak iş, konu veya kişilere zaman harcamak yerine yaratıcı enerjileri yaratıcı konulara veya önemsediğiniz alanlara kaydırmanız daha yararlı olabilir. Ayrıca ayın 6'sından itibaren geri harekete geçecek olan Merkür nedeniyle başlangıç yapmak istediğimiz konuları 6'sına kadar başlatmamız gerekiyor. Malum, Merkür gerilemesinde yapılan başlangıçlar istenilen sonuçları vermeyebilir ya da yaşanabilecek aksaklıklar nedeniyle oldukça zorlanılabilir. Eğer başlangıç yapacağınız konular geçmişle bağlantılıysa bu söylediklerim geçerli olmayacaktır. Rahat hareket edebilirsiniz.

3 Şubat 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Heyecanlı bir haftaya başladınız. Kariyer hayatınızda yeni beklentiler içine girerken,ani gelişmelere hazır olun. Mesleki alanda yaşanacak yeni gelişmeler, yaratıcılığınızı öne çıkaracağınız pek çok çalışma içinde olabilirsiniz. Ortaklaşa işlerde yaşanan değişim ise sizi dikkatli adım atmaya zorluyor. Aşırı güç mücadelesi sorunları büyütecektir.

3 Şubat 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DÜŞÜNCELERİNİZİ keskin bir şekilde dile getirdiğiniz için, bazen yakınlarınızla aranızda tartışma çıkıyor. Temkinli hareket edin.

3 Şubat 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

DUYGUSALyönünüz ağır basacak ve çevrenize karşı çok hassas, bazen de alıngan olmanıza neden olacaktır. Bu, aynı zamanda, duygu sömürülerine açık olduğunuz, acıklı hikayelerle kandırılabileceğiniz, baskı nedeniyle hamle veya planlarınızı değiştirebileceğiniz anlamına da gelmektedir. SERT duygusal tepkiler vermekten kaçınmalı ama bunu yapabilmek veya oluşan ortama uyum sağlayabilmek için taviz verirken, insanların sizi suistimal etmesini de engellemelisiniz. Hafta ortasında hissetmeye başlayacağınız dinginlik, çevre ile olan etkileşimlerinizde bu dengeyi daha kolay şekilde yakalamanızı sağlayabilir.

3 Şubat 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 33' 22" R
Ay
Boğa
24° 54' 27" R
Merkür
Başak
22° 07' 31" R
Venüs
Terazi
28° 44' 33" R
Mars
Yengeç
10° 01' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 55"
Satürn
Balık
14° 58' 53"
Uranüs
Boğa
27° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 29' 08"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 57"
Lilith
Terazi
09° 22' 47"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>