Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2013, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bazı davranışları yanıltan önsezilerle yanlış değerlendirebilirsiniz. Sizi harekete geçirecek belirtilerin daha belirgin olması gerekiyor. Aceleci davranışlar kötü başlangıçlara neden olabilir.

yükleneceğiniz önemli sorumluluklarınız var. Söz ve karar yetkinizi bu sorumluluklar ölçüsünde dile getirmelisiniz.

Bütçe hesaplarınız oldukça gerçekçi. Arkadaş ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor. Son günlerde çektiğiniz parasızlık ise, sizde büyük bir sıkıntıya neden olmayacak.

Yakında bir ilişki ağı içinde istismar edildiğiniz duygusuna kapılacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortak ilgileriniz olan birinden uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeylerden şu günlerde vazgeçebilirsiniz. Bir sağlık durumuyla ilgili çevrenizde duyulan endişeler, birkaç gün daha problem olarak yaşanabilir. Haftanın sonuna doğru bu konuda rahatlamalar görünüyor.

6 Temmuz 2013, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler cumartesi  günümüz Ay-İkizler burcu geçişi altında başlıyor. İsteklerinizi elde etme arzusu veren ve sizi harekete geçirici olan bu enerji kimi anlarda sizi gerginleştirici bir etki de yaratabilir. Bazı durumları kafanıza takmışsanız durmadan olayları kendi bakış açınızla kurgulayabilirsiniz. Bu yüzden  içinize kapanabilir veya öfkeli bir duruş sergileyebilirsiniz. Benim tavsiyem zayıf yanlarınızı dışarıya  hissettirmeyiniz. Sırlarınızı özenle koruyunuz.

6 Temmuz 2013, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.

6 Temmuz 2013, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gözle görülür bir değişiklik yapmak ve yapmak istemek arasındaki açı giderek genişliyor. Ancak, gezegenler bugünlerde bu durumu biraz olsun değiştirmenize yardım edebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Birkaç gündür sert açılar altındayız, ama önümüzdeki birkaç gün bazı konular veya kişiler arasında giderek genişleyen açıları kapatma fırsatı yakalayabiliriz ya da tam tersi oluşan boşluğa düşebiliriz. Bu konular hem birkaç gün veya haftadır çözmeye çalıştığımız konular olabileceği gibi, hem de ve aynı zamanda, birkaç ay ya da yıldır çözmeye uğraştığımız önemli sorunlar olabilir.

5 Temmuz 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

6 Temmuz 2013, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Aşk hayatınızdaki hareketlenme için çabaladınız. Karşınızdaki de biraz çabalamalı. Sevdiğiniz kararsız ama niyeti iyi.

6 Temmuz 2013, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

6 Temmuz 2013, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 29' 10" R
Ay
Yengeç
05° 57' 30" R
Merkür
Başak
27° 40' 05" R
Venüs
Akrep
02° 23' 21" R
Mars
Yengeç
11° 40' 29" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 09" R
Satürn
Balık
14° 45' 59"
Uranüs
Boğa
27° 01' 50"
Neptün
Balık
28° 24' 11"
Plüton
Oğlak
29° 42' 36"
Chiron
Koç
22° 05' 27"
Lilith
Terazi
09° 42' 41"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 25/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>