Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birçok yaşanacak şeyin sevgiliniz tarafından saptanması sizi sıkıyor olsa da bunun sevimli yanlarını da görmelisiniz. Güzellik olarak algılamayı başaracağınız şeyler anlam değiştirmekte gecikmeyecek.

Düzenli ve toplayıcısınız. Gerginlik nedeni olarak görülen birçok şey karşısındaki serinkanlılığınız, özelliklerinizin tamamlayıcısı. Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor.

Küçük birikimlerinize karşı sürekli kışkırtılıyorsunuz. Birtakım tedbirlerle koşullarınızın göründüğü kadar olumsuz olmadığını göreceksiniz. Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçler olabilir.

Göz yumacağınız bazı küçük hatalar, ilgili kişiye kazandırmaya çalıştığınız yaşamsal deneyimleri zenginleştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Araştırmacı özellikleriniz bugünlerdegörebilir. Kendinize uzak gördüğünüz kazanımlar çok yakınınızda. Akraba ilişkilerinde geçim, geçimsizlik konularında geçici üzüntüler söz konusu. Fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde beğeni kazanıyor. Bazı yaşanan olayların kolay, kolay unutulamayışı, birçok olayın da yaşandığı yerde unutulup gidişi hüzün nedeniniz olmamalı.

7 Ekim 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Venüs-Yay burcu seyri bu sene, 7 Ekim saat 20:54-5 Kasım saat 10:43 tarihleri arasında gerçekleşecek. Sizi çalışma hayatınızda, eviniz sınırları içinde, sosyal yaşamda kısıtlayan, çoğu zaman cansızlaştıran meseleleri, ilişkileri bu dönemde ele alabilirsiniz. Görevleriniz, sorumluluklar veya bir takım etkenler bizi insanlar üzerinde her zaman baskılayıcıdır. Bu baskıyla mücadele ederek, sağlıklı bir yaşam sürmek lazım. Yoksa sürekli stres hemveriminizi düşürür hem de sizi lezzetsiz bir yaşama sürükler. Genel anlamıyla bu dönemde ilişkinizin üzerinizdeki baskılarından kurtulmak için önce kendinize bir bakmalısınız. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı önemsemelisiniz. Sizi kısıtlayan koşulların ne olduğunu siz zaten az çok biliyorsunuz. Onlarla mücadele edebilecek gücü şimdi buluyorsunuz. Pozitif olumlamalar, kısa geziler, arkadaşlarınızla sohbet, bir ilişki yaşamak veya ilişkinizi zevklendirecek bir şeyler uğraşmak için, hayat size bir olanak sunuyor. Evet yine sorumluluklar, zorunluluklar yerine getirilmeli. Fakat dinlenmeyi, rahatlamayı, gevşemeyi de bilmelisiniz. Ev ve aile içinde ilişkileri sürekli didiklememek, biraz oluruna bırakmak için Venüs-Yay bir aşı gibidir. Motivasyon gücünüzü yükseltebilir. Burcunuzla çok uyumlu bir enerji olmasa da, yaydığı rehavet ve iyimserlik size iyi gelebilir. Dönemin astrolojik açıdan nelere işaret olduğunu genelden biraz daha ayrıntıya yönelerek tespit etmek için görünümlere birlikte göz gezdirmemiz faydalı olacaktır.

7 Ekim 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal inadınızı bir kenara bırakarak, yaşamınızda yeni bir bakış açısı geliştirin. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, idealleriniz konusunda size daha esnek bir görüş sunuyor. Bazı değişimler yaşıyor ve düşünce bazında, farklı istekleriniz ön plana çıkıyor. İştahınızla ilgili denetime ihtiyacınız var. Aşırılıklardan vazgeçin.

7 Ekim 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarını memnun etmek için belli değişiklikler yapabilirsiniz. Etkileyici kişilerle tanışabilir veya çarpıcı bilgiler elde edebilirsiniz. Farklı şeyler denemelisiniz. Aşk hayatınızda yeni ve olumlu gelişmeler var. Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Yararsız işlerle uğraşabileceğimiz veya vakti daha iyi kullanmanın yolları varken detaylara boğulabileceğimiz bir gün.

7 Ekim 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu günlerde hayatı daha fazla ciddiye alıyor ve esnemekte sıkıntılar yaşıyorsunuz. Oysa ki geçmişte yaşadıklarınızdan uzaklaşmalı, aşk hayatınıza daha temkinli yaklaşmak zor olmamalı. Sizden daha olgun kişilerle yakınlık kurarken, aşırı tutkudan kaçınmanız gerek. Üzerinde çalıştığınız bir konu işle ilgili yeni hedefleriniz arasında yerini alabilir.

7 Ekim 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Bugün aşk konusunda ruhunuzu doyuma ulaştıracaksınız. Sevdiğiniz kişi size değer vermeye başladı.

7 Ekim 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

7 Ekim 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 09' 35" R
Ay
İkizler
17° 50' 46" R
Merkür
Başak
25° 09' 59" R
Venüs
Akrep
00° 44' 22" R
Mars
Yengeç
10° 55' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 11"
Satürn
Balık
14° 51' 47"
Uranüs
Boğa
27° 03' 19"
Neptün
Balık
28° 26' 25"
Plüton
Oğlak
29° 43' 16"
Chiron
Koç
22° 08' 52"
Lilith
Terazi
09° 33' 41"
True Node
Koç
06° 39' 14"
Son Güncelleme : 23/09/2024 20:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>