Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geçmişe Dalıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gündesiniz.

Mesleki belirsizlikleri tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda biraz sıkıntılar yaşanabilir. Temkinli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha temkinli olmalı ve gereğinden hızlı hareket etmekten kaçınmalısınız. Kişisel önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece genel olarak sorun yaşanmayacak olması da önemli. Belirsizliklerin üstesinden gelmek için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün seyahat planları yapabileceğiniz veya yeni bir eğitim programına katılabileceğiniz bir gün olabilir. Zihinsel ve fiziksel olarak aktif olmak sizi motive edebilir. İlişkilerinizde dürüst ve açık olmaya özen göstermelisiniz.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Geçmişi yad etmeniz, duygusal anlar yaşamanıza sebep olabilir. Kimseyle küs kalmak istemiyorsunuz. Küs olduğunuz kişilere zeytin dalı uzatmak isteyebilirsiniz. Geceleri geç saatlerde uyumamaya özen göstermelisiniz. Unutmayın, vücudunuzun dinlenmeye de ihtiyacı var!

7 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevmenin bir ölçüsünün olmadığını kabul etmemek sizi zarara uğratabilir. Herkesin sevme şekli ve sevgi beklentisinin farklı olduğunu bilmeli, kendinizi her beklentiye göre şekillendirmemelisiniz. Sizi anlayanların ve gerçekten sevenlerin belirgin olması için bazı ilişkilerde verdiğiniz mücadeleyi azaltmayı deneyebilirsiniz.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel işlerinize daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlar ve girişimler başarılı sonuçlar getirebilir.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk alanında bugünlerde fırsatınız açık. Bu durum çekiciliğiniz ile birleştiğinde ortaya muhteşem bir tablo çıkıyor.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işlerin istediğin gibi gitmesi seni üzmemeli. Her şeyi kontrol etmek yerine olayları akışına bırakmayı tercih etmelisin. Bu sayede gün içinde daha çok keyiflenmen mümkün olabilir. Sevdiğin arkadaşlarınla beraber olmak sana iyi gelecek.

7 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün planlarınızı değiştirmek, yarınki kötü davranışlara direnmenize yardımcı olabilir. Yemekten müziğe ve edebiyata kadar size yabancı olan yerleri, insanları ve şeyleri keşfetmeye başlayın. Başka insanların sunduğu şeyler birdenbire sizin için büyüleyici olmaya başlayacak. Hayatınızda bazı şeyler sakinleşti, bu nedenle zihninizi canlandıracak ve yeni şeyler düşünmenizi sağlayacak bir şeye ihtiyacınız olacak. Etnik bir restorana gitmek ya da başka bir ülkenin müziğini dinleyerek geçireceğiniz birkaç dakika tam da bunu sağlayabilir. Açık fikirlisiniz ve farklı bir şeye heveslisiniz.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalarına hız kazandırmak isteseniz de, gerekli donanımı sağlamak için üstlerinizden fikir almanız gerekiyor.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aile, ev konularında biraz tartışmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Sosyalleşmek için ise güzel bir gün sizi bekliyor olacak. Gününüz şahane geçsin.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi derinden etkileyen biriyle tanıştınız. Bu kişi ile yakınlaşmak sizi son derece heyecanlandırıyor. Yeniden aşık olabilirsiniz. Belki de bu ilişki uzun süreli bir beraberliğin habercisidir. Bugün işinizi ilgilendiren ayrıntıların üzerinde durmanız, hem de verdiğiniz kararlarda ısrarcı olmanız sizin açınızdan fayda getirebilir. İş ilişkilerinizden zarar görmemeniz için, ayaklarınız sağlam olarak yere basmalı ve ölçülü olmalısınız. Akşam gezmeleriniz harcamalarınızı çoğaltabilir.

7 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 58' 45" R
Ay
Boğa
16° 22' 30" R
Merkür
Başak
21° 01' 41" R
Venüs
Terazi
28° 01' 23" R
Mars
Yengeç
09° 41' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 54"
Satürn
Balık
15° 01' 28"
Uranüs
Boğa
27° 05' 36"
Neptün
Balık
28° 30' 07"
Plüton
Oğlak
29° 44' 28"
Chiron
Koç
22° 14' 25"
Lilith
Terazi
09° 18' 52"
True Node
Koç
06° 38' 05"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>