Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınıza her zamankinden fazla yoğunlaşabilirsiniz ve bu işlerinizi ihmal etmenize yol açabilir. Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler ve duygusal sorunlar yaşanabilir. Hassasiyetiniz artıyor ve iç dünyanızda çeşitli çelişkiler yaşayabilirsiniz.

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz.Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar olabilir.

Maddi konularda bazı ortak kazançlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz ancak kararlarınızı netleştirmeden önce tüm ayrıntıları gözden geçirmelisiniz.

Bugün çevrenizdeki insanlara karşı aşırı baskıcı tutumlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın ilişkide olduğunuz biriyle aşırı bir duygusallık içindesiniz. Bu ilişkideki abartılı beklentilerde tümüyle verici konumundasınız. İç hesaplaşmalarınızda, arada bir de olsa kendinize yönelik haksız cezalandırmalarınız oluyor. Bugün, özel görüşmelerdeki risk unsuru ciddi boyutlarda. Erteleme şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

7 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 10:03 itibariyle burcunuzda ilerlemekte olan Ay etkisinde başlıyor. Değerlerimizi sahipleneceğiz. Sevdiklerimizi gözümüzün önünde olsun isteyeceğiz. Huzur, güvence, hayatın her alanında önemsediğimiz olgular olacak. Sizden yana olan bu güçlü enerji, içgüdüsel bir şekilde kendinizi ön planda tutmanızı, ilgi odağı olmanızı, başkalarıyla güçlü bağlantılarda bulunmanızı sağlayıcıdır. İçinizden geldiği gibi kendinizi ifade etmenizi sağlar. 7 Şubat-26 Şubat tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. Eşimiz,ortağımız, mali durumumuzla yakından ilgilenmemizde yarar var. Psikolojik olarak birilerine ihtiyaç duymak, kredi veya hukukla alakalı meselelerle uğraşmak ve bunlarla ilgili verileri gözden geçirmek zorundayız. Endişeli olabiliriz. Ancak burada önemli olan çözümcü düşünmektir. Böylece huzursuz olmayız. Saat 14:55 Ay-Venüs ve saat 23:18 Ay-Mars görünümleri, kendinizi ifade edişiniz ve duygu dünyanızla ilgili konularda sakin olmanızı gerektirmektedir. Bu dilim içinde isteklerinizi veya beklentilerinizi daha fazla önde tutmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Hareketlerinizde bir miktar yavaşlama, girişimde bulunurken zorlanma gibi. Saat 17:09 Ay-Kuzey düğüm görünüm, çevre ilişkilerinde detaylı ve gerçekçi düşünmenizi, bu çerçevede karar vermenizi sağlar. Girişim, analiz, karmaşık olanı çözerek ilerlemenizde yardımcıdır. Sahip olduğumuz güzelliklerin kıymetini bilelim. Her şey gönlünüzce olsun. Huzurlu bir gün geçirebilmemiz dileğimle,

7 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yaşamında, geçen aylarda seni üzmüş birisi sosyal medya üzerinden seninle iletişime geçebilir.

7 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yerinizi oluşturmaya çalıştığınız bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Zorladığınız her oluşumun sıkıntılı sonuçları ile bugün yüzleşebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

7 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlere kendi yaratıcılığınızı katabilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda imzalar atılabilir.

7 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

7 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleye kadar gündeminizin sessizliği ve sakinliği öğleden sonra Ay'ın burcunuza ilerlemesiyle birlikte yerini bambaşka, enerjik ve hareketli bir ortama bırakabilir. Gücünüzü gösterebilir, hemen her konuda insiyatif alabilir, söz sahibi olabilirsiniz.

7 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

2 hafta boyunca ortaklaşa giderleriniz, banka işlemleriniz, vergi, kredi, nafaka, miras alanlarınızda uğraşılarınızı artırabilirsiniz. Yaşamı biraz farklı bir şekilde sorgulayabilirsiniz.

7 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Anaç duygularınız artabilir. Çocuklarınızla ilgilenmek, sevgi, karşılıklı anlayış, öz güven ve merhamet gibi temalarla gününüzü huzur içinde geçirebilirsiniz.İnsanlarla iletişimde yapıcı etkilere sahip hissedeceksiniz. Aklınızdaki her düşünceyi ortaya dökme gibi bir yan etkiye de sahipsiniz. Ortaklı bir işteyseniz otoriteyi elinize almayı isteyebilirsiniz. Dolayısıyla yetki çatışması meydana gelebilir. Merkür'ün kriz ve ortaklaşa maddi getiriler alanına girmesiyle 26 Şubat'a kadar fikir ve haberleşme olarak bu alanda ilerleyebileceksiniz.

7 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevreye karşı olan duyarlılığınızın artacağı bir gün içinde olduğunuzdan, girdiğiniz ortamları dikkatle seçmeli, negatif titreşimlerden uzak durmalısınız. Dış dünyadaki olumsuz hava tamamen içinize yansıyarak iç dünyanızda da huzursuzluğa neden olabilir.

7 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 34" R
Ay
Boğa
11° 05' 26" R
Merkür
Başak
20° 21' 25" R
Venüs
Terazi
27° 34' 59" R
Mars
Yengeç
09° 29' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 38"
Satürn
Balık
15° 03' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 18"
Lilith
Terazi
09° 16' 28"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>