Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal yönünüzün çok güçlü olabileceği bugün, sevdiklerinizle eğlenme fırsatı bulabilirsiniz. Birlikte alışverişe ve sosyal hayatınıza zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz.

Yaratıcığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışabilirsiniz. Yine de yalnız çalışmaya ve çalışmalarınız bugün paylaşmamaya dikkat edin. Çalışmanızı bir çok gözden geçirmelere ihtiyaç duyacaksınız.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Anneniz ya da kadın akrabalarınızdan biri size maddi konularda destek olabilir.

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareket ve yorgunluk hastalıkları gündeme getirebilir. Bu durumda enerjinizi kullanırken dikkat etmelisiniz. İşle ilgili bağlantılarınızı bir süre ertelemelisiniz. Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak kesinlikle çözümleyebilirsiniz.

8 Şubat 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  saat 21:17 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek.   İlişkinizle alakalı konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.  Birbirinizin fikirlerine ve isteklerine saygı duymak yerine, bencilce hareket etmek son derece yanlıştır.  Böyle bir bakış açısı altında, hiçbir konuda karar almanız mümkün değildir. Kaldı ki, Ay boşlukta olduğu zamanlar anlaşmak zaten zordur. Bu saat diliminde,  eksiklerinizin gözden geçirilmesi ve eğer içinden çıkamadığınız bir probleminiz varsa konuşarak, neler yapabileceğinizi saptamak en doğrusudur. Birbirinize anlamaya çalışmak dururken,   geçici bireysel tatminlerin kime faydası olabilir ki? Tabi ki olmaz.  Onun için sevginin emek, özveri, uyum duygusuyla bezenmesi gerektiğinin bilincinde olup özellikle boşluk saatlerinde daha özenli davranmalısınız.

8 Şubat 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bir çok nedenlerden dolayı gereksiz problemlere kucak açıyorsunuz. Detaycı yapınızı daha belirgin bir hale getirmek isteyecek ve bugün duygusal davranmayı yeğleyeceksiniz. Belleğiniz çok güçlü. Yaşadığınız hiçbir olayı unutmuyorsunuz.. Aşk yaşantınızda ise, hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz.

8 Şubat 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son dönemde başlattığınız işlere daha ciddi yaklaşıyorsunuz. Bazı değişikliklere gitme şansınız artarken, yeni destekler gündeme gelebilir. Anlaşmalar yönünden fırsatlar, maddi açıdan sizi harekete geçirecektir. Öneriler doğrultusunda önemli kararlar alabilirsiniz. Ancak yakın ilişkilerde sevilmediğinizi düşünebilir, kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz.

8 Şubat 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Hayatınız için yaptığınız güçlü planlar var. Bu planları herkesten saklamanız gerek zira fazlasıyla nazara geliyorsunuz.

8 Şubat 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevreye karşı olan duyarlılığınızın artacağı bir gün içinde olduğunuzdan, girdiğiniz ortamları dikkatle seçmeli, negatif titreşimlerden uzak durmalısınız. Dış dünyadaki olumsuz hava tamamen içinize yansıyarak iç dünyanızda da huzursuzluğa neden olabilir.

7 Şubat 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 24' 54" R
Ay
Aslan
13° 40' 28" R
Merkür
Terazi
03° 07' 30" R
Venüs
Akrep
06° 01' 30" R
Mars
Yengeç
13° 17' 22" R
Jüpiter
İkizler
21° 07' 40" R
Satürn
Balık
14° 33' 28"
Uranüs
Boğa
26° 58' 14"
Neptün
Balık
28° 19' 15"
Plüton
Oğlak
29° 41' 19"
Chiron
Koç
21° 57' 46"
Lilith
Terazi
10° 02' 31"
True Node
Koç
06° 38' 49"
Son Güncelleme : 28/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>