Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eşin, dostun arasındaki gerginliğini anlamaya çalışmalısınız. Sevgilinizin baş başayken ve insan arasında iki farklı davranış göstermesinin arkasında gizli rahatsızlıklar olabilir.

Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, olumsuz bir sonucun ortaklığına katılmak istemiyorsunuz. Birkaç arkadaşla yapmaya çalıştığınız bu işbirliği, sizi daha fazla söz sahibi yapmaya isteksiz gibi.

Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamak istemiyorsunuz. Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın kolay talepçiliği sizi üzüyor.

Dün akşam ve bugün yaşadığınız gerginliği başka nedenlerde aramamalısınız. Çevrenizdeki tahmin ettiğiniz kişi, size negatif enerji veriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok eski bir arkadaşınızın yaşadığısorunlarına üzülüyorsunuz. Bu nedenle onun için, arkadaşlar arasında bir destek arayışına girebilirsiniz. Bir konuda yararlı olmak için yaklaşacağınız bir tanıdığınızı size karşı biraz tepkili bulabilirsiniz. Nedenini kavrayamadığınız şaşkınlıklarınızı derin üzüntülerle yaşıyor, bu kırılmışlıkla da işin üzerine gitmiyorsunuz. Bu çözümsüzlüğü kolaylaştırıyor.

3 Eylül 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı gününe, saat 02:01 Güneş-Kuzey düğüm olumlu görünüm etkisi altında adım atacağız.  Çocuklarınızla ilgili konuları, aşk hayatınızı,  duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi yeniden keşfetmenizi sağlayan bir enerji. Yeniden aşık olabilirsiniz, bir çocuk sahibi olabilirsiniz veya çocuğunuzla çok daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bugüne dek hiç yaşamadığınız, tatmadığınız özel duygular sayesinde ruhsal anlamda bir dönüşümden geçebilirsiniz.

3 Eylül 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde kendinizi çok iyi ifade edebileceğinize inandığınız için,. özgürlüğünüzü sorguluyorsunuz. Geleneksel yapınızı ve eski alışkanlıklarınızı kolay sentezleyebileceğiniz bir gün içindesiniz. Her konuda bireyselliğinizi kullandığınız için, çoğu kez yanlış anlaşılma riski yaşıyorsunuz. Bugün, olaylara yine hakim olma duygusu içindesiniz.

3 Eylül 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızdan geçen şeyler üzerinde dikkatle düşünülmesi gereken fırsatlar olabilir. İltifatlar, getirisi olmayacak alışverişler ya da anlaşmalar için onay vermenize neden olabilir. Düşünce ve endişelerinizi dürüst ve samimi kişilerle mutlaka paylaşmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: İlginç bir hafta içerisindeyiz. Kimin aniden ne söyleyeceği, hangi konulardan vazgeçeceği ya da ne zaman ne tekliflerle geleceği belli olmayabilir. Her konuya, ama her konuya hazırlıklı olmakta fayda var.

3 Eylül 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eldeki kaynakları daha verimli kullanacağınız görünüyor. Son günlerde yapılan harcamaları toparlamak, ekonomik davranmak için sebepleriniz var. Çok daha sıkı bir çalışma temposu ile gelir kaynaklarınızı iyileştirme çabası içine gireceksiniz. Kişisel açıdan sizi besleyen ve yeni adımlar atabilme cesareti veren pek çok konuya odaklanabilirsiniz.

3 Eylül 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Sürekli bir değişim yaşayarak insanları kıskandırıyorsunuz. Eski tabuları yıkıp yenilenmek ruh sağlığınıza iyi gelecek.

3 Eylül 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

3 Eylül 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 38' 58" R
Ay
İkizler
24° 37' 11" R
Merkür
Başak
26° 05' 30" R
Venüs
Akrep
01° 20' 55" R
Mars
Yengeç
11° 12' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 57' 41"
Satürn
Balık
14° 49' 38"
Uranüs
Boğa
27° 02' 47"
Neptün
Balık
28° 25' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 01"
Chiron
Koç
22° 07' 37"
Lilith
Terazi
09° 37' 00"
True Node
Koç
06° 39' 20"
Son Güncelleme : 24/09/2024 08:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>