Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Eylül - 9 Eylül

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar bu haftaki Yeni ayı para alanlarınızda yaşayacaksınız. Para ile ilgili konularda vermeniz gereken önemli kararlar varsa yatırımlarınızı şekillendirmek, kazançlarınızı arttırmak ya da para ile ilgili konularda önemli kararlar almak gibi planlarınız varsa Salı günü oluşacak Yeni ay ve sonrası bu konuların hızlandığını görebilirsiniz ve bu Yeni ay ve sonrası hareket etmeye özen göstermeniz gerekiyor. 2 Eylül’de Plüton Oğlak burcuna geçerek gerilemesine devam edecek. İş, hizmet ve sağlıkla ilgili gözden geçirmeniz gereken konular var. Bu 1,5 aylık süre içerisinde bunlarla ilgili olacaksınız. Yeni Ay’da parayla ilgili konularda harekete geçmeniz gerekiyor fakat tam da Yeni ay zamanı Mars’ın Neptün’le dik açısı var. Sevdiğiniz insanın parasal konularda bazı yanılgıları ortaya çıkabilir ya da bu alanlarda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendirecek önemli atılımlarınızda sevdiğiniz kişiden aldığınız fikirler olabilir bu konularda da yanılma ihtimaline karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Bu hafta parasal konularda hareket edebilirsiniz ama riskten mümkün olduğunca kaçının. Bazı arkadaşlarınızla parasal konularda problemler yaşayabilirsiniz ya da bazı arkadaşlarınızın hem kariyer hem özel hayatında bazı yanılgıların devrede olduğunu görebilirsiniz.

Mars Yengeç burcuna geçiyor Çarşamba gününden sonra enerjinizi doğru kullanamayacağınız bir döngü başlıyor. Yönünüzü belirlemekte zorlanabilirsiniz. Bir işinizin, eğitimin ya da bir ticari faaliyetin hukukla ilgili bir davanın sonuçlarıyla da karşılaşabilirsiniz. Önünüzdeki 2,5 aylık süreçte önemli bazı sonuçlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu dönem planlarınızı etrafınızdaki insanlarla çok paylaşmamanız gerekiyor çünkü arkanızdançevrilebilir. Yataktan kalkmak istemiyor olabilirsiniz, enerjinizi doğru kullanamıyor olabilirsiniz ama bu dönem kendinize yüklenmeyin. Geçmişte yaşadığınız bazı şeyleri kafanızda büyütme potansiyeliniz var. Hafta sonu göz önünde olacağınız ortamlarda gergin bir yapınız olacak ama farklı ve değişik bir gün geçirmek isteyeceksiniz Cumartesi bu anlamda size göz kırpıyor. Pazar günü mümkün olduğunca parasal işlere, alışverişlere kalkışmayın bu dönem evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Eylül - 9 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 52' 53" R
Ay
Yengeç
11° 34' 19" R
Merkür
Akrep
14° 00' 25" R
Venüs
Yay
06° 02' 07" R
Mars
Yengeç
25° 15' 03" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 57" R
Satürn
Balık
13° 10' 41"
Uranüs
Boğa
26° 14' 53"
Neptün
Balık
27° 41' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Terazi
12° 46' 60"
True Node
Koç
06° 24' 22"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:23

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>