Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Ağustos - 19 Ağustos

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, sosyal çevreniz çok hareketli ve buradan yana çok şanslısınız. Sizi koruyan kollayan arkadaşlarınız var. Bu insanlar zaman zaman fikirsel olarak yanınızda olsalar bile bazı hareketleriyle size yüzeysel geldiklerini ya da bazı fikirlerinizin uyuşmadığını da fark edeceksiniz. Haftaya ailevi konular ön planda giriş yapacaksınız. Evinizde, yuvanızda olmak en büyük arzunuz olabilir. Evinizde bir işinizi halletmek durumunda kalabilirsiniz aslında başka bir yerde olmanıza rağmen bir şeylerle uğraşmak, bir krizi çözmek önem kazanacak. Sosyal çevreniz çok hareketli. Arkadaşlarınızdan, girdiğiniz ortamlardan katıldığınız derneklerden yana fırsatlarınız da var. Ama bazı arkadaşlarınızla aranızda hem gerilimler oluşabilir hem de onların hayatlarında fikirsel yönden sıkıntıların devrede olduğunu fark edebilirsiniz. Ama önünüze açılan yeni fırsatlar olacak, hiç beklenmedik yerlerden kazançlar devreye girebilir.

Cuma gününe dikkat edin çünkü parayla ilgili bir kesilme, ödenmesi gereken bir borç ya da bir parasal bir konuda yaşanacak ufak bir sıkıntı devreye girebilir. Bir arkadaşınızın size değer olarak hissettirdikleri konusunda da bir karar alabilirsiniz. Ama bu aralar parayla ilgili konularda dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Aslan yükselen Aslan, Kova yükselen Kovaların maddi konularda yorucu bir süreci olacak. O yüzden risk almayın bir şeyi beğeniyorsanız gerçekten ihtiyacınız varsa bununla ilgili adımlar atın. Arkadaşlarınızın da hayatında dolandırıcılıklar hırsızlıklar olabilir.

Perşembe günü Merkür Aslan burcuna geçerek geri hareketine başlıyor. 29 Ağustos’a kadar kişisel hayatınız girişimlerinizle ilgili konularda yanıltıcı etkiler ya da yanlış yönlenme gibi etkilere karşı dikkatli olmakta fayda var. Para ve sosyal çevre alanınızın yöneticisi Merkür o yüzden de parasal konuları konuşmak, gelecek planları yapmak, büyük adımlar atmak anlamında destekli olmayacaksınız. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermeniz gerekecek. Pazar günü bu anlamda önemli, kalabalık ortamlarda sinirleriniz gergin olabilir, çabuk tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz. İnsanların sizi anlamasını bekliyorsunuz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Ağustos - 19 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 58' 34" R
Ay
Yengeç
12° 50' 10" R
Merkür
Akrep
14° 09' 02" R
Venüs
Yay
06° 08' 60" R
Mars
Yengeç
25° 17' 28" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 42" R
Satürn
Balık
13° 10' 28"
Uranüs
Boğa
26° 14' 40"
Neptün
Balık
27° 41' 23"
Plüton
Oğlak
29° 40' 13"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Terazi
12° 47' 38"
True Node
Koç
06° 24' 13"
Son Güncelleme : 23/10/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>