Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Ağustos - 12 Ağustos

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar ev, aile ve yuva ile ilgili konular bu hafta gündeminize yerleşiyor. Evinizde ufak tefek krizlerle uğraşmak söz konusu olabilir ama durum ve olayları çok rahat bir şekilde toparlamasını bileceksiniz. Anne alanınızda hızlı ani beklenmedik olaylar oluşabilir ya da kariyerinizde beklediğiniz haberler varsa bu haberlerin gündeme düşmesi söz konusu olabilir. İş ortamınızda patronunuza karşı bazı insanların vereceği tepkilerin yüksek olduğunu fark edebilirsiniz ya da tepkilerinizi karşı tarafa aktarmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Burada biraz daha sağduyulu ve kontrollü hareket etmeye özen gösterin çünkü bir anda patlayan enerjilerle sonradan istenmedik bazı durumlar yaşanabilir. Toplumsal konularda çok çabuk tepkiler vereceksiniz, kendinize hakim olmaya özen gösterin.

Perşembe günü Güneş’in Uranüs’le olumlu bir açısı var. Geri planda durduğunuz bir dönem Güneş hala sizin tarafınıza geçmedi o yüzden kendinize olan güveniniz yerine gelmiş değil ama Güneş Uranüs sekstili ile özellikleortamlarınızda, patronlarınızdan ve beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekler Perşembe günü yüksek olabilir. Toplumsal konulara bakış açınız gerçekten ilham verici olabilir bu dönem kafanızda bir sürü fikir var ve bu fikirleri insanlara anlatmak önem kazanıyor.

Cumartesi günü Mars’ın İkizler burcuna geçişiyle enerjinizi sosyal çevrenize ve arkadaşlık ilişkilerinize harcamaya başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla çok hızlı planlar devreye girebilir. Aktiviteler, davetler, organizasyonlar devrede olacak. Yalnız bazı kırıcı laflarınızla ya da hızlı düşünmeden hareket eden tavırlarınızla arkadaşlarınızın öfkesini üzerinize çekmemeye özen göstermeniz gerekiyor. Sosyal çevreniz çok hareketli ve buralardan yana da çok büyük şanslara sahip olacaksınız, önünüzde dolu dolu bir ayınız var.

Pazar günü 29 derece Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor bu Dolunayı iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşayacaksınız. Haziran sonundaki sağlıkla ilgili bazı kararların sonuçlarını göreceksiniz Temmuz sonunda yani tam da bu Dolunay zamanı ve sonrası 15 gün boyunca kendinizi ne kadar kontrol edebildiyseniz ne kadar sorumluluklarla ilerlediyseniz bu alanda işlerin karşılığını da net bir şekilde almış olacaksınız. Aynı durumhayatınız için de geçerli olabilir. Bir projeyi sonlandırma enerjiniz devreye girebilir, yeni birbaşvurusunda bulunmak istiyor olabilirsiniz. İş ortamlarınız ve sağlığınızla ilgili konularda kontrolcü yapınızla hareket edeceksiniz ama diğer taraftan beraber çalıştığınız insanların da bir anlamda sizi zorladığını görme potansiyeliniz var.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Ağustos - 12 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 58' 09" R
Ay
Yengeç
12° 44' 38" R
Merkür
Akrep
14° 08' 24" R
Venüs
Yay
06° 08' 30" R
Mars
Yengeç
25° 17' 17" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 43" R
Satürn
Balık
13° 10' 29"
Uranüs
Boğa
26° 14' 41"
Neptün
Balık
27° 41' 24"
Plüton
Oğlak
29° 40' 13"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Terazi
12° 47' 35"
True Node
Koç
06° 24' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>