Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

19 Ağustos - 26 Ağustos

Aslan Burcu

Aslan ve Yükselen Aslanlar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda yaşanacak bir Dolunay ile haftaya başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanın sıkılgan tavırları, size, çevrenize ya da ailenize vereceği tepkiler önem kazanacak. Bu dönemde karşı tarafla anlaşmak çok kolay olmayabilir. Şartları karşı tarafın eline bırakmış olabilirsiniz, ancak karşı tarafın istediğiniz gibi hareket etmediğini görüyor olabilirsiniz. Bu noktada ciddi anlamda bir sıkışma veya bazı konuların tekrar gündeme gelmesi, gerilimleri ve kırılganlıkları hayatınıza taşıyabilir. İkili ilişkilerde vebirliklerinde de aynı durum geçerli. Daha özgürlükçü, daha rahat tavırlarla hareket etmek istiyor olabilirsiniz, ancak sizin yerinize başkaları bunu yaptığında canınız sıkılabilir. Özel hayatınızda biri varsa veya evlenmeyi düşünüyorsanız gergin etkiler altında olacaksınız. Bazı aksiliklere açıksınız. Bu nedenle bu hafta söz, nişan veya tanışma söz konusuysa dikkatli olmaya özen gösterin. Parayla ilgili konulara da dikkat edin; bütçenizde daralmalar söz konusu olabilir. Bazı harcamalar yapmak istiyorsunuz, fakat evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Hafta başında bu etkiler altında olacaksınız.

Jüpiter ve Satürn döngüsünü para hanesinde yaşayacaksınız. Bu dönem bazı işlerinizin test edilmesi ve buradan gelecek olan gelirler konusunda zorlanmalar söz konusu olacak. Evliyseniz, partnerinizin veya eşinizin parasal konularda zorlanmalar yaşadığını görebilirsiniz. Perşembe Güneş’in Başak burcuna geçişiyle beraber para konuları hayatınızda önem kazanacak. Önünüzdeki bir ay boyunca maddi konulara kendinizi kaptıracak, parayla ilgili konularda nasıl daha verimli ve üretken olabileceğinizi düşüneceksiniz. Yatırımlar da gündeminize yerleşebilir. Kendi değerinizi, elde ettikleriniz üzerinden görmek isteyeceksiniz. Hafta sonu gayet keyifli geçecek. Problem yaşadığınız, konuşamadığınız insanlar varsa, hafta sonu onlarla iletişim kurmaya özen gösterin. Özellikle cumartesi günü güzel bir fırsat yakalayıp istediğiniz şekilde karşı tarafı ikna edebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
19 Ağustos - 26 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 58' 59" R
Ay
Yengeç
12° 55' 42" R
Merkür
Akrep
14° 09' 40" R
Venüs
Yay
06° 09' 30" R
Mars
Yengeç
25° 17' 38" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 41" R
Satürn
Balık
13° 10' 27"
Uranüs
Boğa
26° 14' 40"
Neptün
Balık
27° 41' 23"
Plüton
Oğlak
29° 40' 13"
Chiron
Koç
20° 50' 22"
Lilith
Terazi
12° 47' 41"
True Node
Koç
06° 24' 13"
Son Güncelleme : 23/10/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>