Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

23 Eylül - 30 Eylül

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, eviniz, aileniz, yuvanız bu hafta önemli olabilir. Burada güzel gelişmeler var. Bu hafta yuvanızla, evinizle ilgili atacağınız adımlar yüzünüzü güldürecek sonuçları da iyi olacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınız ön planda, burada esnek olduğunuz, iletişimi kuvvetli tuttuğunuz, sevdiğiniz insanla planlarınızı hareketli kıldığınız müddetçe aranızdaki buzlar da eriyor.

Çarşamba günü kararsızlıklarınız, mesafeniz, ilişkinizde sizi karşı karşıya getirebilir. Bu dönem sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayabilir. Önce kendinize çeki düzen vermeniz gerekiyor. Çarşamba günü özel hayatınızda ortaklı işlerinizde şartları ve koşulları fazla zorlamayın, bir hayal kırıklığı devreye girebilir.

Pazartesi günü Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle seyahat ve eğitim konularınız hızlanabilir. Sizi daha az tanıyan insanlarla daha kuvvetli bağlantılar oluşturabilirsiniz. Seyahatlerde, eğitimde, ticari faaliyetlerde, hukuki alandaki bağlantılarınızda yönlendirici olmayın. Baskı kurmayın. Yeni girdiğiniz yerlerde bu baskınlığınızla olayları kontrol etmeye çalışırsanız size zarar verebilir. Bu dönem mümkün olduğunca herkesin çıkarlarını gözeterek hareket etmeye çalışın. Pazartesi para ile ilgili konularda manipülatif etkilere dikkat etmeniz gerekiyor. Arkadaş ortamlarınızda konuştuğunuz bir konuda bir inatlaşma devreye girebilir. Haftanın geneli sizi destekliyor. Ev, aile ve yuvanızla ilgili konularda çok güzel haberler alacaksınız.

Perşembe günü Merkür Terazi burcuna geçiyor para ile ilgili konularda çözüm üreteceğiz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Müşterek ödemeleriniz, burada halledilmesi gereken olaylar varsa Merkür’ün bu geçişiyle bu konulara çok rahat bir şekilde el atabilirsiniz. Bu dönem gizemli ve mistik konular ilginizi çekebilir. Kendi paranızı daha fazla düşünmeniz gereken bir dönemdesiniz. Biriktirdiğiniz, yatırım yaptığınız paraya dikkat edin. Bu dönem paranızla ilgili konularda adaletsizlikler yaşayacaksınız anlamına geliyor. Paranızı paylaşıyorsunuz ancak insanlar bunu suistimal ediyorlar. Bunu fark edecek ve neleri değiştirmeniz gerektiğine karar vereceksiniz. Ailevi konularda şanslı ve fırsatlı bir dönem. Önünüzdeki süreçte kendinizi seyahatlere, eğitime ve dış ortamlara verecek ve kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
23 Eylül - 30 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 55' 40" R
Ay
Yengeç
12° 11' 27" R
Merkür
Akrep
14° 04' 38" R
Venüs
Yay
06° 05' 29" R
Mars
Yengeç
25° 16' 14" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 50" R
Satürn
Balık
13° 10' 34"
Uranüs
Boğa
26° 14' 47"
Neptün
Balık
27° 41' 27"
Plüton
Oğlak
29° 40' 12"
Chiron
Koç
20° 50' 31"
Lilith
Terazi
12° 47' 18"
True Node
Koç
06° 24' 18"
Son Güncelleme : 22/10/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>