Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Temmuz - 22 Temmuz

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar haftaya nane molla etkilerle giriş yapıyorsunuz. Kendi halinizde olmakistediğiniz bir dönem olabilir. Daha planlı programlı çalışmak üretmek araştırmak sizin için önemli görünüyor. Pazartesi Merkür'ün Jüpiter’le olumlu açısını kariyer alanlarınızdan alıyorsunuz. Siz aslında daha sonraki dönemde bazı şeyleri beklerken hiç beklenmedik bir şekilde bu şanslı etkileri hayatınıza alabilirsiniz. Patronunuzdan güzel haberler devreye girebilir patronunuzun yakınlarıyla bağlantılar kuvvetlenebilir. Anne tarafı, akrabalar ve kardeşlerden gelecek güzel haberler karşısında keyfiniz yerinde olacak. Sosyal çevreniz çok hareketli arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde onları korumak kollamak onlara karşı daha duygusal bir yapıyla hareket etmek ön plana çıkarken bu aralar arkadaşlarınızla yapacağınız planlar keyfinizi yerine getirecek. Hayatınızda bir insan yoksa arkadaş çevrenizden bir insanın size ilan-ı aşk etmesi ya da bir seyahat planı esnasında size açılması gibi etkiler de devreye girebilir. Sosyal çevrenizdeki, özel ilişkinizdeki sorumluluklarınızı da bilen bir insansınız. Perşembe günü özel hayatınızda güçlü ve sağlam adımlar devreye girecek. Hayatınızda bir insan varsa bu insanın çocuğunuza karşı olan ilişkilerinde istediğiniz gibi hareket ettiğini göreceksiniz. Taşınmayı düşünüyorsanız bu dönem atacağınız adımlar daha uzun soluklu ve sağlam olacaktır.

Diğer taraftan Venüs'ün Aslan burcuna geçişi ile elinizi ayağınızı önemli işlerden çekmek, pilinizi şarj etmek, yalnızlığı sevmek gibi etkiler devreye girecek bu 3 haftalık döngüyü iyi değerlendirin. Bu dönem yazmak çizmek yaratıcı girişimlerde bulunmak anlamında oldukça faydalı olacaktır.

Cuma günü beraber çalıştığınız insanların üzerinizde kuracağı bazı baskılar çok çabuk yelkenleri suya indirmenize, tepki vermenize neden olabilir. İş yaptığınız bir insanın sizi kıskandığını manipüle ettiğini yönlendirmeye çalıştığını fark edebilirsiniz. Şartları ve koşulları çok zorlamayın beklenmedik durumlar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Birkaç gün kendinize süre tanıyın ve mümkün olduğunca tartışmalardan, kavgalardan uzak durun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Temmuz - 22 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 20" R
Ay
Akrep
09° 23' 41" R
Merkür
Aslan
28° 17' 01" R
Venüs
Terazi
11° 34' 28" R
Mars
Yengeç
01° 54' 58" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 06"
Satürn
Balık
16° 02' 28"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 59"
Lilith
Terazi
07° 49' 21"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>