Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Temmuz - 15 Temmuz

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, uzak yerlerden gelecek önemli haberler seyahatler, eğitim, ticari faaliyetlerde hızlı gelişmeler var. Eğitimle ilgili konularda haber bekliyorsanız ya da seyahate gidecekseniz uzak yerlerden beklediğiniz önemli işler ve haberler varsa hızlı ani beklenmedik olana da açık olmanız gerekiyor. Partnerinizin ya da eşinizin akrabaları ya da beraber çalıştığınız insanların hayatında da hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Salı günü Merkür'ün Aslan burcuna geçişi ile elinizi ayağınızı önemli işlerden çekmek isteyeceğiniz, hayatı anlamlandıracağınız, yurt dışına gitme isteğiyle dolu olacağınız, eğitimle ilgili konuları yeniden alacağınız bir sürece giriyorsunuz. Bu dönem büyük sırlarınızı insanlarla paylaşmayın arkanızdan konuşan insanlar olabilir. Bu anlamda Çarşamba günü beraber çalıştığınız bir insanla anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Sizin tek bir amacınız var biraz dinlenmek biraz rahatlamak, hayatı kolay yönüyle ele almak. Amaortamınızda üzerinizde oluşacak baskı nedeniyle gerektiği gibi rahatlayamadığınızı düşünebilirsiniz. Şartları ve koşulları çok fazla uzatmayın çünkü gerginlikler söz konusu olabilir. Yineyerinden bir insanı ikna etme potansiyeliniz de yüksek olabilir. Salı günü Neptün sizin ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda gerileyecek. İlişkilerde rahat olduğunuz, aşırı fedakâr olduğunuz noktalarda bazı gerçeklerle yüzleşmeniz ya da bu alanlarda bazı konuları yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Cumartesi günü Yengeç burcunda gerçekleşen Yeni ay sosyal çevre konularınızı hızlandıracak. Çevre değiştirmek istiyorsanız, yeni bir alana girecekseniz, organizasyonlara dahil olacaksanız geleceğinizi ilgilendirecek her tür işinizde bu Yeni ayı kullanın. Yeni çevrelere girmek yeni insanlarla tanışmak arkadaşlarınızla beraber girişilecek her türlüiçin bu Yeni ay size göz kırpacak. Küçük işler büyük olaylara dönüşebilir o yüzden arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle girişeceğiniz herhangi bir organizasyon ya da konuştuğunuz bir konunun büyük başarılara ve büyük olaylara dönüşme potansiyeli yüksek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Temmuz - 15 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>