Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Eylül - 16 Eylül

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, bu hafta, karşı cinsle veya hayatınızdaki kişilerle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Hafta sonundan aldığınız etkilerle, özel hayatınızda bazı beklentileriniz olabilir. Beklediğiniz haberlerde gecikme, engellenme ya da sıkıntılı durumlarla karşılaşma olasılığınız yüksek. Çocuğunuzla iletişim kurmak veya ona ebeveynlik yapmak bu dönemde beklediğinizden zor olabilir. Görev ve sorumluluklarınızı rahatlıkla yerine getiremeyebilirsiniz.

Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle keyfe yöneleceğiniz bir dönem olacak. Aşk hayatınızda yaşadığınız sorunlar varsa veya aranıza mesafe koyduysanız, ya da karşı tarafın size mesafeli yaklaştığını düşünüyorsanız, şimdi bu konuları konuşmak, sorunlara çözüm bulmak daha kolay olacak. Merkür, önümüzdeki iki hafta boyunca bu süreçte sizi destekliyor. Çocuğunuz varsa, sanatsal işleriniz, kreatif projeleriniz veya eğitimle ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Bu alanlarda mantıklı ve verimli kararlar alarak bir üst seviyeye geçebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri para ile ilgili konular gündeminizde olacak. Uzun vadede eğitim ya da seyahatlerle ilgili planlarınız varsa, bu planların parasal yönlerini düşünmek önemli olacak.

Perşembe günü, aşk hayatınızda güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ancak spekülatif işler, dövize dayalı işler veya borsada yatırım yapıyorsanız, parasal konularda dikkatli olun, aşırı harcamalardan kaçınmaya çalışın. Bu dönemde çocuğunuza fazla harcama yapıyor olabilirsiniz, bu da onun daha şımarık tavırlarla hareket etmesine neden olabilir. Perşembe günü yakın çevrenizin sizden beklentilerini karşılayabilirsiniz. Yanınızda çalışan veya birlikte çalıştığınız insanlarla olanbağlantılarınız güçlü. Hafta sonu, yakın çevrenizdeki insanlarla yapılacak güzel planlar, damak zevkinize ve gözlerinize hitap edecek. Ayrıca, yakın çevrenizden güzel haberler alabilir vehayatınızda güzel gelişmelerle yeni haftaya başlayabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Eylül - 16 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 56' 30" R
Ay
Yengeç
12° 22' 31" R
Merkür
Akrep
14° 05' 53" R
Venüs
Yay
06° 06' 29" R
Mars
Yengeç
25° 16' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 47" R
Satürn
Balık
13° 10' 33"
Uranüs
Boğa
26° 14' 45"
Neptün
Balık
27° 41' 26"
Plüton
Oğlak
29° 40' 12"
Chiron
Koç
20° 50' 29"
Lilith
Terazi
12° 47' 24"
True Node
Koç
06° 24' 17"
Son Güncelleme : 22/10/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>