Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Temmuz - 22 Temmuz

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hayatınızı şekillendirebilirsiniz. Diğer taraftan Pazartesi günü gece saatlerinde bazı konularda anlaşmazlık yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Sinirli olduğunuz zamanlarda gerginliklerinizi karşı tarafa yansıtmamaya özen gösterin. Merkür'ün Jüpiter'le olan olumlu açısı özel hayatınızda beş yıldızlı zamanları müjdeliyor. Uzun zamandır bir insandan teklif bekliyorsanız bu teklifin gelmesi, sevdiğiniz insanın arkadaşlarından aradığınız desteği bulmanız önemli olacakPazartesi günü ve kendinizi şanslı, mutlu, iyimser göreceksiniz. Ortaklaşa işleriniz varsa bu işlerinizde de istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Çok çalıştığınız ama bu çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir döngü içindesiniz. Eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili bazı görevler burada kendi sorumluluklarınızı bilmeniz ya da ilişkilerinizi esnek tutmanız olumlu görünüyor. Halanızla, amcanızla bu dönem aranızdaki ilişki güzel akabilir. İş ortamınızda beraber çalıştığınız insanların hayatlarında yaşanacak zorluklara da birlikte göğüs germek, onlara yardımcı olmak ya da onlar için bir şeyler yapmak hayatınızda önemli olacak gibi görünüyor.

Perşembe günü işle ilgili sorumluluklar devreye girebilir bu sorumlulukları teker teker ele almasını bileceksiniz. Görevlerinizi ve yapacaklarınızı tamamladıkça kendinizi çok daha mutlu ve iyimser görmeniz söz konusu olabilir. Bu hafta gayet sağlıklı görünüyorsunuz, bir sıkıntı ya da şikâyetiniz olmayacak. Perşembe günü Venüs Aslan burcuna geçecek özel hayatınıza kendinizi kaptıracaksınız. Sevdiğinize haykırabilir ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz aynı etkiyi karşı taraftan da alma potansiyeliniz yüksek olacak. Önünüzde 3 hafta var eğer hayatınızda bir insan yoksa bu dönem hayatınıza bir insan girme potansiyeli yüksek. İlişki düşünmeyenler bile bu dönem diğer insanlarla daha fazlabirliklerine ve işlere açık olabilirler. Taşınma ile ilgili konularda da destekli olacaksınız.

Cuma günü sevdiğiniz insanın hoşlandığınız kişinin sizi zorlamaya çalıştığını fark edebilirsiniz. Plüton sizin tarafınızda üzerinizde bir güç var kendinizi yeni yeni keşfediyorsunuz ama bunu yaparken karşı tarafı zorlamayın. Manipülasyondan kıskançlıktan yönlendirmeden uzak durun. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda hafta sonuna doğru böyle davranma potansiyeliniz var ya da siz böyle davranmasanız bile karşı tarafın size bu yaklaşımla geldiğini görebilirsiniz. Mevzuları ve koşulları çok fazla uzatmayın şiddetten kavgadan olayı büyütmekten kaçının. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda güzel bir döneme doğru gidiyorsunuz. Venüs Aslan burcuna girer girmez bu etkiyle ilişkileri zedelemeyin bozmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Temmuz - 22 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 44" R
Ay
Akrep
09° 28' 38" R
Merkür
Aslan
28° 17' 34" R
Venüs
Terazi
11° 34' 58" R
Mars
Yengeç
01° 55' 13" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 08"
Satürn
Balık
16° 02' 26"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 58"
Lilith
Terazi
07° 49' 24"
True Node
Koç
06° 41' 51"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>