Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Geleceğe Yönelik Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Alacak olduğunuz enerjilerden doğru anlamda yarar sağlamaya çalışmalısınız. Birlikteliğinizin gidişatını olumlu anlamda değiştirme şansına sahipsiniz. Terslikleri geride bırakmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

Mantıklı bakış açısıyla hareket etmeye çalışın. İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilerin sizden yana olan beklentilerine olumlu anlamda cevap vermeye çalışmalısınız. Tavırlarınızın her açıdan belirleyici olabileceği bir güne giriyorsunuz.

Maddi anlamda daha rahat hareket etmeye başlıyorsunuz. İçsel olarak yaşadığınız tüm sorunların ve sıkıntıların da geride kalma ihtimali var. Finansal olarak güçlendiğinizi hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Derin derin düşünmenin ve plan yapmanın sizi bir yere taşımayacağını bilmelisiniz. Bugün düşüncelerinizi ortaya çıkarmalı, araştırmalı ve konuşmalısınız. Özgüven eksikliği yaşadığınızı düşünerek kendinizi kapatmak yerine çevrenizin söylemleri ve düşüncelerinin sesini kapatmayı deneyin.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve motive hissedebilirsiniz. Duygusal ve fiziksel açıdan kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün olabilir. İletişim becerilerinizle çevrenizdeki insanlarla daha iyi anlaşabilir, işbirlikleri geliştirebilirsiniz. Ancak, detaylara takılma ve mükemmeliyetçilik konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Gözünüzü büyük resme çevirerek hedeflerinize odaklanmalısınız.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olan bir Başak burcuysan, artık ilişkini bir adım öteye taşımak isteyebilirsin. Partnerinin aile üyeleriyle tanışmak isteyeceksin. Belirsizliklerin son bulması seni rahatlatacak. İhtiyaç sahiplerine yardım etmen manevi olarak seni rahatlatıyor. Yağlı yemekleri fazla tüketmen midenin ağrımasına yol açabilir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir disipline ve sisteme ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Kaygı ve şüphe yerine yeni uğraşlar edinin. Duygusal yoğunluğun işinizi etkilemesine izin vermemelisiniz. 

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşabilirsiniz. Başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. İletişim konularında ani değişimler olabilir. Paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki problemleri yok saymak yerine çözüme gitmeyi denemelisiniz. Hayatınızı kendi istediğiniz şekilde yaşamalı ve bireyselliğe önem vermelisiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hareketli bir gün seni bekliyor olacak. Birçok sorumluluğu yerine getirebilecek ve kendin için zaman ayırarak istediğin konulara daha rahat odaklanabileceksin. Tek başına evde oturmak yerine daha güzel aktivitelere katılmak seni daha mutlu edecek.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün her ne kadar üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey olmasa da biraz karmaşık ilerleyebilir. Gün, gömülü hayal kırıklıklarını harekete geçirebilir veya kontrolünüz dışındaki durumlarla ilgili korkuları tetikleyebilir. Çevrenizdeki dünyayı keşfetme, hayatı daha spontane ve anlamlı bir şekilde yaşama, zihninizi genişletme ve farklı ortam ve deneyimlerden keyif alma arzusu bugünlerde güçlü. Nitekim bugün, özellikle iş, ilişkiler ve sağlıkla ilgili baskıların altında ezildiğinizi hissedebilirsiniz. Bunu istemeyebilirsiniz ancak bazı görevleri devretmekyükünüzü azaltmak, keşfetmek, genişlemek ve gelişmek için daha fazla zaman bulmanıza yardımcı olabilir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eski hatalarınızın, sizi rahatsız etmesini engellemek sizin elinizde. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, gündelik rutinler veya sağlık konularında ani gelişmelere dikkat. Gününüz şahane geçsin.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ortak ilişkilerinize güçlü bir bakış açısı ile yaklaşmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini almak zorundasınız. Aksi taktirde; çabalarınızın boşa gitmesine neden olabilirsiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 30" R
Ay
Başak
15° 57' 41"
Merkür
Boğa
01° 57' 05"
Venüs
Boğa
21° 52' 14"
Mars
Koç
12° 43' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 37"
Satürn
Balık
17° 54' 06"
Uranüs
Boğa
23° 19' 40"
Neptün
Balık
29° 22' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 11"
Lilith
Başak
25° 13' 04"
True Node
Koç
14° 54' 01"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>