Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Maddi Olarak Rahatlıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, içten içe sizi heyecanlandıracak yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Duygusal sıkıntılarınızı ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa onu yapın. İlişkinize odaklanmanız gereken bir gün.

İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızın açılmasına neden olabilecek sorunlar gündeme gelebilir. Dengesizliklerin çözüme kavuşmasını sağlayamadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olmasına engel olamayacaksınız. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Gelir ve gider arasındaki dengeyi tam olarak kontrol altına almakta zorlanabilirsiniz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz ancak bunun da kolay olmayacağını bilmelisiniz. Odaklanmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tarzınızda bir değişikliğe gidebilirsiniz. Fiziksel ve duygusal gücünüzü, imajınızı ortaya koyacağınız yeni alanlara yönelebilir, bir girişimcilik hikayesi yazabilirsiniz. Emin olamadığınız, güvenemediğiniz, destek beklediğiniz günlere bir son vererek hayatınızda yeni bir sayfa açmalısınız.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön planda olacak ve etrafınızdaki insanlarla daha kolay iletişim kurabileceksiniz. Duygularınızı daha iyi ifade edebilecek ve özgüveniniz artacak. Ancak, ani öfke patlamalarından kaçınarak, daha sakin ve yapıcı bir tutum sergilemeye çalışmalısınız. İş hayatında yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir, bu fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda ise romantik ve duygusal bir gün sizi bekliyor olabilir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi kazançlarının artması seni rahatlatıyor. Kendine yeni bir ayakkabı almak isteyebilirsin. Bu sefer daha rahat ayakkabıları tercih edeceksin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan sosyal medyanda yaptığın paylaşımlara partnerin tepki gösterebilir. Paylaşımlarında daha dikkatli olacaksın.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanıltıcı durumlar ve kayıplar yaşayabilirsiniz. Alacak verecek, ortaklık ve bankacılık işlemlerinizde dikkatli olun, gerekirse şifrelerinizi yedekleyin ya da değiştirin. Duygularınızın kontrolünü elden bırakmamanız gereken bir gündesiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Çocuklarınız ile zaman geçirebilirsiniz. Finansal konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde mesafeler girebilir ancak yine de kendinizi iyi hissedecek olay ve durumları yaratabilirsiniz. Küçük şeylerle de mutlu olacağınız bir gün sizi bekliyor.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birçok insan ile muhabbet edebilecek ve farklı bakış açıları kazanabileceksin. Genel olarak enerjinin yüksek olacağı bir gündesin. Çevrendeki insanlarla uyumunun artması da bu güzel enerjiyi iyi yönden etkileyecek.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün sorunların ve korkuların üstesinden gelme ihtiyacını öne çıkarıyor ancak yaklaşımınız ölçülü olmalı. Romantik veya kişisel yaşamınızdaki gerilimler, sizi yeni duygu ve deneyimleri keşfetmekten uzaklaştıran bir hal alabilir. Konuları aşırı analiz etmekten veya kontrol edemediğiniz şeylere, özellikle de insanlara ve ilişkilere odaklanmaktan vazgeçmeye çalışın, böylece hayatınıza daha olumlu, güçlendirici bir enerji gelmesi için kendinizi özgür bırakabilirsiniz. Bilinçli olarak kendinize biraz da olsa izin vermek artık rahatlatıcı olabilir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz. İnsanlar sizden etkilenirken, karşı çıkamıyorlar. Siz tutku ve aşk insanısınız. İhtiraslı aşklarınız dillere destandır. Aşk kaçamaklarına da hazır olun.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, tatil, çocuk konularında güçlü gelişmeler gerçekleşebilir ve partnerinizle iletişiminiz derinleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konulara yaklaşımınız son derece temkinli. Kendinizden başka hiç kimseye güvenmiyorsunuz. Bugün içine kapanık bir yapı sergilemekle, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassas bir gün. Her şeyi abartmamaya çalışın.

1 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>