Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2023

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 4 Eylül’de Boğa burcundaki Jüpiter’in geri hareketine başlamasıyla hem fiziksel hem de zihinsel aktivitelerinize bir mola verebilirsiniz. İşlerin durağanlaşması sizin de durağanlaşmanıza sebebiyet vermemelidir. Amacınız hızlandırmak değil sizi neyin yavaşlattığını anlamak olduğunda süreci daha az hasarla geçirebilirsiniz. İyi bir planın size istikrar getireceğinden şüphe duymayın. Bu planı hazırlamak konusunda bilgili kişilerden ya da yakınlarınızdan destekler alabilirsiniz. Yolculuk işlemleri, seyahat planlamaları, alım satım için ayırdığınız bütçeyi gözden geçirmeniz yararınıza olabilir. Ailenizle ya da çevrenizdeki kişilerle olan yoğun iletişiminiz, “fazla muhabbet tez ayrılık getirir” sözünü yaşatmaması için bir araya geldiğiniz zamanları tekrar düşünebilir, kimin hangi konumda durduğunu inceleyebilirsiniz.

6 Eylül’de Güneş ve Merkür’ün Başak burcundaki kavuşumuyla ikili ilişkilerinizle ilgili çıkarımlarınızı gündeme getirebilirsiniz. Sizin için kolay olmayan konuşmaları yapabilir, net olmak için yoğun çaba gösterebilirsiniz. Bunun karşılıksız kalmayacağını bilin. Sorunları çözmek,akışınızı ve ilişkilerinizin gidişatını belirsizlikten kurtarmak isteyebilirsiniz. Şimdiden bazı önlemler alabilmek, aklı selim hareket edebilmek ilerleyen günlerde krizleri ortadan kaldırabileceği gibi sizin değerinizin ve çabalarınızın daha fazla görünmesini sağlayacaktır.

15 Eylül’deki Başak yeniayı ile beraber hayatınızın her alanındaki ikili ilişkileri geliştirmek ve isimlendirmek söz konusu olabilir. Önemli değişim ve başlangıçlar zamanındasınız. Her şeyin sizin karşınızda olduğunu düşünebilirsiniz. Bu aşamada karşınızdakileri daha iyi görebileceğinizi ve bu sayede onları hayatınıza istediğiniz gibi entegre etmenin yollarını bulacağınızı da düşünün. Zira “yeni” olan pek çok şey ile karşılaşabilirsiniz ve bu karşılamalara iyi hazırlanmalısınız. Belirsiz, havada kalan ve başlatılamayan her konu gündeminize gelerek hızlıca çözülebilir. Bu hız sizi korkutmasın. Hayatınızı hep aynı akışta devam ettirmek yerine bazen ritmi ve akan yolu değiştirmeye çalışabilirsiniz. Bunda korkulacak bir şey olmadığını yaşadığınızda görebileceksiniz. Sorunların sonuna, iyi gelişmelerin başlangıcına geldiniz. Çevrenizle iletişiminizin gelişmesi beraberinde yeniimkanlarını getirebilir. Çalışmalarınızın görülmesi, hakkınızdaki fikirlerin yenilenmesi kafanızdaki karışıklıkları aşmanıza yardımcı olabilir. Evlilik ve ticari ortaklıklar konusunda hazırsınız. Sınırlarınızın olması değil, o sınırların içinde neler yaptığınız önemlidir. Sizi asıl daraltan, bu korkuyla bir şey yapmadan beklemekti ancak bunu kırmayı başarıyorsunuz.

23 Eylül’de Güneş’in Terazi burcunda hareket edecek olmasıyla hayatınızda ruhsal ve parasal bir garanti oluşturmak isteyebilir, sırtınızı bir yerlere yaslamanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu düşüncenizdeki haklılığınızı sürekli hale getirmek için, sırtınızı kendinize yaslamanız gerektiğini fark etmelisiniz. Bu transit sürecinde bu farkındalığı yoğun bir şekilde yaşayabilirsiniz, dolayısıyla hiçbir fırsatı geri tepmeden ilerlemelisiniz. Zayıf olmanın değil bunun zıttına odaklanmanın önemini bilmek hayatınızı değiştirebilir. Maddi borçlanmalar ve beklentiler, ailenizle ilgili konular, sağlık ya da dış görünüşünüzle ilgili soru işaretlerinizle ilgilenebilirsiniz. Tıpkı dış görünüşte olduğu gibi, hayatınızda da sizi mutlu edecek görüntüleri ve parçaları kullanmalısınız. Nelere sahip olduğunuzu görebilir, bunları nasıl değerlendireceğiniz konularında destekler alabilirsiniz. Evli bir Balık burcuysanız, eşinizden ve/veya eşinizin ailesinden, ailenin kadın üyelerinden alacağınız fikirler size bir ipucu verebilir. Zihninizde bunun aksine gelişen durumların kalıntılarını temizlemek için bu ipuçları kullanmanız faydalı olacaktır. Kendinizi neye layık gördüğünüzü önemsemelisiniz. Bu konuda objektif olduğunuzda beklentileriniz ve bunları oluşturma biçimleriniz de değişecektir. Özellikle ilişkiler noktasında, mutlu gittiğini düşündüğünüz ancak bunun sadece tek taraflı bir çabayla olduğunu gördüğünüz durumlar söz konusu olabilir. Sizi bu durumun içinde kalmaya zorlayan duygunun veya olayın ne olduğunu anlamalısınız. İlla bir şeye teslim olmak istiyorsanız, korkunun ve beklemenin diğer tarafına teslim olun.

29 Eylül’deki Koç dolunayı maddi düzeneklerinizi tümüyle irdeleyip yenileyeceğiniz durumları gösterebilir. Yanlış ortaklıklar veya girişimler, emeğinizin karşılanmaması gibi durumlarla daha fazla uğraşmamak için yolunuza tek başınıza devam edebilirsiniz. Önce ve en çok kendinize bu konuda inanmalısınız. Birinin size inanması, yolunuzdan gelmesini beklemek yaşadığınız sorunlarının temelini oluşturabilir ve siz dolunay ile birlikte bu temelle yüzleşebilirsiniz. Harcamalarınızı düzenlemek, buna bağlı olarak da girişimlerinizi ve çalışmalarınızı belirlemek gerekebilir. Aklınıza yatmadığını ya da olmayacağını düşünerek aynı doğrultuda kalmaya devam etmemelisiniz. Bu süreçte yapacağınız en önemli hata bu olabilir. Artık hataların değil, deneyimlerin sahneye çıkması gerektiğini unutmayın. Bırakmak, değiştirmek gibi kavramlarla barışarak işe başlayabilirsiniz. Bu sizi duygusal olarak da rahatlatacaktır. Parayı kazanmak kolaydır ancak söz konusu kendinizi kazanmak olduğunda bunun her zaman öncelikli olduğunu bilmelisiniz. Yaşadığınız haksızlıklar, alamadığınız ödemeler, sesinizi çıkarmadığınız kapatılan konuların bir dönüşü olması elinizi güçlendirebilir. Alma verme dengesini korumak adına burada sizin de üzerinize düşen bir şey varsa gerekli ödemeleri ve borçlanmaları kapatmalısınız. Yarına her şeyin ve her şeyin gitmeyeceğini düne bakarak öğrenebilir, bugüne bakarak gereğini yapabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Olayları oldukları gibi değil, olabilecekleri gibi düşünün. Sadece hayal etmeyin, yaratın.”

Eylül 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 29' 11" R
Ay
Aslan
29° 28' 53"
Merkür
Boğa
00° 10' 38"
Venüs
Boğa
20° 09' 44"
Mars
Koç
11° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 36' 57"
Satürn
Balık
17° 48' 23"
Uranüs
Boğa
23° 14' 50"
Neptün
Balık
29° 20' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
21° 29' 57"
Lilith
Başak
25° 03' 49"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>