İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2024

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Yönetici gezegeniniz Merkür'ün yeni yılın ilk haftasında Yay burcunda ileri harekete geçmesi üzerinizdeki yükü ve stresi atıyor. Korktuğunuz zamanları ve bu yüzden kaçırdığınız fırsatları düşünün. Şimdi hepsinin geride kaldığı, takvimle beraber sizin de değişebileceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle ikili ilişkilerden, ortaklı konulardan doğan sorunları çözüme kavuşturmak sizi oldukça rahatlatacaktır. Zıtlaşmak yerine dengeyi ve kuralını bilerek ilerlemenin önemli olduğunu fark ediyorsunuz. Bu farkındalığı hayatınızda uygulanabilir hale getirmelisiniz. Hukuksal konularda sonuçlanmalar alabilir, dava açma veya evrak tamamlama gibi işlemlerle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi savunmanın daha etik yolları olduğunu görmek, bilenlerden destek almak bu noktada şansınızı yükseltebilir. Duygusal ve ticari konularda da kararlarınızı netleştirebilirsiniz. Bir adım atmak için beklediğiniz, anlamaya çalıştığınız detaylar size yol gösterecektir. Retro boyunca yaşadığınız deneyimleri not edin ve bunları yeni kurallara dönüştürün. İmzalı işler, anlaşmalar,başvuruları, görüşmeler, planlamalar artık hız kazanabilir. Hızın felaket olmaması için bilginize, görgünüze göre hareket etmeniz gerektiğini unutmayın.

4 Ocak'ta Mars'ın Oğlak burcuna geçişi hayatınızın arka planıyla daha fazla ve bu kez ciddiyetle ilgilenmenize yardımcı olabilir. Bir büyüme göstergesi olacak konularla ilgilenebilir, sorumluluk alabilir, maddi planlamalarla zaman geçirebilirsiniz. Çocuksu ve iyi niyetli yanınızın suistimal edilmemesi için bunun önemli olduğunu unutmamalısınız. Kararlı ve mantıklı ilerlemelisiniz. Bunun tam tersi hallerde öfkeli, yorgun, kızgın, kırılgan hissedebilirsiniz. Bunu kullanmak daha kolay gibi gelse de ve gerçekten öyle olsa da, zor olanı seçmek ve hayatınızda bazı kalıcı temeller kurmak zorundasınız. Parasal konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miras, aile destekleri gibi konuların dışında bizzat çaba göstererek alacağınız haklarınız da gündeme gelebilir. Ek kazanç sağladığınız işleri kalıcı hale getirmek, bir düzen oturtmak adına iyi bir dönemdesiniz. Kontrollü olmak ani ödemelerin, krizlerin ya da kriz gibi fırsatların daha iyi yönetilmesini sağlayacaktır. Elinizi taşın altına koymanız gerekebilir.

11 Ocak'taki Oğlak Yeni Ayı ile beraber kendinizle ilgili şüpheleri ortadan kaldırıyorsunuz. İş kurmak, girişimde bulunmak, hayatınızda yoluna gitmeyen ilişki ve düzenleri gözden geçirmek, maddi ve manevi açıdan yenilenmek adına pek çok fırsatınız olabilir. Bunları değerlendirebilmek için sağlığınıza, zaman yönetiminize dikkat etmelisiniz. Bu noktalardaki eksiklerinizi daha iyi görebilir ve çözüm yoluna gidebilirsiniz. Alacağınız önerileri önemseyin. Hayat ve hayatınızdaki insanlar size bir şekilde yardım eli uzatacaktır. Bunun gücünüzün ve potansiyelinizin az olduğu için değil, tam tersine onları daha etkin kullanabilmeniz için olduğunu ayırt etmelisiniz. Para kazanmak, hakkınızı almakla ilgili kaygılarınız son bulabilir. Geçmiş işlerinizin geri dönüşü ve yeni çalışmalarınızın karşılıkları sizi bu anlamda rahatlatabilir. İmkanlarınızı doğru yatırımlara, kalıcı kazançlara dönüştürmelisiniz. Borç trafiğinizi yönetip yükünüzü hafifletebilirsiniz, yüksek miktarlarda ödeme ve harcama gerektiren konularda da uzman desteği almanız önemli olabilir.

14 Ocak'ta yönetici gezegeniniz Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi bile beraber iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Kafanızın içinde dönen kaygı ve sorunların, hayatınıza ve hareketlerinize yansıdığını görebilirsiniz. Kafa yorma biçiminizi ve kafa yorduklarınızı değiştirmelisiniz. Yaşamın hep aynı düzende gitmeyeceğini bilmeli ve kendinizi belli kalıpların içinde tutmamalısınız. Geride bıraktığınız yılda bunun örneklerini yaşamış olmalısınız. O günleri yeniden hatırlayın ve kendinizi nerede güncellemeniz gerektiğini görün. İfadelerinizin yanlış yerlere gitmemesi, aile ve otorite olan ilişkilerinizde pürüzlerin çıkmaması için sağduyu ve mantıkla hareket etmeniz önemli olacaktır. Bankalarla ilgili süreçler hız kazanabilir, arayış ve araştırmasında olduğunuz durumların karşılığını alabilirsiniz.

20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçişi ile bazı sorgulamalara gidebilirsiniz. Geldiğiniz nokta kadar gitmek istediğiniz noktaları da düşünebilirsiniz. İkisi arasındaki farkları daha net görebilirsiniz. Bundan rahatsızlık duymak yerine neler yapabileceğinizi anlama fırsatı yakalama şansı bulduğunuzu düşünmelisiniz. Her şeyin bir bakış açısıyla başladığını unutmayın. Akademik konular, yurtdışında çalışma ve yaşamayla ilgili imkanlar, bulunduğunuz çevrenin veya uğraştığınız işlerin dışına çıkmak gündeminize gelebilir. Hayatınızın hangi döneminde ve imkanında olursanız olun, her zaman bir alternatif vardır. Kendinizi bir şeylere bağlarken ya da acımasızca alıştırırken bu detayı aklınıza getirin. Hayat görüşünüzü ve sizi ayakta tutan nedenlerinizi geliştirebilir, değiştirebilirsiniz. Kendinizi bu anlamda savunmalısınız. Savunmak demişken, hukuksal konular ve bir şeyi ispatlamanız gereken süreçlerle ilgilenebilirsiniz. Bilirkişilerle, kesin sonuçlarla hareket etmek bu süreçte önemli olacaktır. Temponuz ne kadar yüksek olursa değil, ne kadar yeterli ve gerekli yönde olursa kazanacaksınız.

21 Ocak'ta Plüton'un Kova burcuna geçişi sizi sarsacak gibi görünse de daha iyi bir şekilde yol almanıza destek verecektir. Kapasitenizi arttırıp derinleştirebilirsiniz. Bazı şeylerin yüzeysel kalmasının getirdiği sonuçları dönüştürebilirsiniz. Yeni arkadaşlar ve hedefler bulma noktasında şanslısınız. Size neyin rehberlik edeceğini, neyin ilham olacağını farklı bir yerlerde arayabilir ve bulabilirsiniz. Sadece istemenin değil bunun gereklerine uyum sağlamanın da kolay olacağı bir dönem olabilir. Kalıcı bir düzen kadar keşif ve yolculuklar da gündeme gelebilir. Bırakmanız, terk etmeniz gereken bir şeylerle karşılaşabilirsiniz. Reddetdikçe, ısrarcı oldukça sonuç alma sürenizi değil zorlanma sürenizi uzatırsınız; çünkü başlayan her bir gün kesinlikle sonuçlanır ve olması gerekene dönüşür.

23 Ocak'ta Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi zamanlı, disiplinli ve sonuç vaat eden bir şekilde hareket etmeniz kolaylaşacaktır. Artık uzun vadeli, kalıcı gündemleriniz olsun isteyebilirsiniz. Bunun için sıkı çalışmanız, borçlarınızı kapatmanız ve kendinize alternatifler oluşturmanız gerekebilir. Bu yönde fırsatlar bulmaya çok açıksınız. Sadece aileden ya da çevreden değil, kendi çabanızla da bazı imkanlar oluşturabilirsiniz. Stresin bir şey kazandırmadığını, harekete geçmenin ve hayatın içinde aktif olarak yer almanın önemli olduğunu görebilirsiniz. Psikolojik ve fiziksel açıdan yenilikler, sevindiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sigorta işlemleri, bankacılık ve yatırımla ilgili konular ilginizi çekebilir.

25 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile çevresel faktörlere göre hareket etmenin olumlu ve olumsuz neticelerini görebilirsiniz. Kiminle yol arkadaşlığı yapılıp yapılmayacağını anlamak için önünüze işaretler gelebilir; bunları anlamaya çalışın. Kıskançlık, üzerinden prim yapma, saf dışı bırakma gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bunları yapan sizin olmanız ya da size yapılması arasında pek bir fark olmayacaktır. Her iki durumda da kendinizi kurtarmanız gereken ortamlar ve tutumlar vardır. Bunu sağladığınızda dikkatleri üzerinize toplayabilir, farklılığınız ve çalışkanlığınızla yeni tekliflerin kapısını aralayabilirsiniz. Kendinizi bu noktada yetiştirdikten sonra uzun vadeli planların, görüşmelerin zeminini daha sağlam bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

27 Ocak'ta Uranüs'ün Boğa burcunda ileri hareketine geçişi ile beraber 2023 yılının ikinci yarısında nelerle karşılaştığınızı, uğraştığınızı düşünebilirsiniz. Olmaz sandığınız her şeyin olabildiğini görmek, sizi bir sonraki ihtimallere daha iyi hazırlayacaktır. Bunu bir başlangıç olarak sayın ve kendinizi, hedeflerinizi, duygularınızı savunma ve yaşama biçiminizi değiştirin. Zamanla bunun gereklerini daha iyi öğreniyorsunuz. Aynı hataya düştüğünüz durumlar, öğrendiklerinizi uygulamada yetersiz kaldığınızı gösterebilir. Güvenilirliği sorgulamanız gereken bilgi ve para alışverişleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. Gündelik hayatınızı arka planda yaşananlarla gölge altına bırakmamaya dikkat edin.

Motivasyon Sözü: “Huzur içeriden gelir; onu dışarıda arama.”

Ocak 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 25' 33" R
Ay
Oğlak
25° 16' 02"
Merkür
Koç
16° 53' 37"
Venüs
Boğa
01° 00' 01"
Mars
Balık
29° 43' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 26"
Satürn
Balık
16° 34' 32"
Uranüs
Boğa
22° 20' 50"
Neptün
Balık
28° 54' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 32"
Lilith
Başak
23° 20' 16"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>