İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2024

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 5 Şubat'ta yönetici gezegeniniz Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber trafiğiniz hızlanabilir. Gitmek istediğiniz yerler, yapmak istediğiniz işler, eğitim ve araç gereç alışverişleriyle ilgilenebilirsiniz. Bunlarla ilgili resmi işlemlerinizi tamamlarken, planlarınızı uygulamaya koyarken aklınıza farklı fikirler de gelebilir. Bunları not alın. Hiçbir şeyle boşu boşuna karşılaşmadığınız bir dönem olabilir. Ufkunuz genişliyor. Bilgi edinmek kadar bunu kullanmak, kullandırmak da önemli olacaktır. Bu konuda sizi destekleyecek kişiler ve imkanları iyi anlamalı ve değerlendirmelisiniz. Yaratıcılığınızı kullanıp yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz gelişmeler yakalayabilirsiniz. Hayatınızın yönünün bir anda, beklenmedik şekilde değişmesi ne yaptığınızı anlamanızı zorlaştırabilir. Takip edin ve bunların sizde bıraktığı etkiyi görün. Yurtdışına çıkmak, bulunulan yerden ayrılmak,ve çevre değişiklikleri, hukuksal mücadeleler gündeminizde yer bulabilir. Özgürleşmenizin önündeki engellerin kendi düşünceleriniz kadar çevresel faktörlerden de kaynaklandığını görebilirsiniz. Bu da size bazı yenilikler yaptırabilir. Abartılı tepkiler, haklı-haksız kavgasına girmeden kendinizi ayrıştırmalı, eksiklerinizi tamamlamalı, iyi olduğunuz yönlerinizi geliştirmelisiniz.

10 Şubat'taki Kova Yeniayı, her şeyin nasıl bir sırada ve düzende ilerlemesi gerektiğini size net bir şekilde gösterebilir. Uyum sağlamak ve yakalamakla ilgili bir tereddünüzün olmaması sizi bu anlamda öne çıkarabilir. Burada yaşayacağınız deneyimler diğerlerinden farklı olacaktır. Gereksiz harcamalarınızı kontrol altına alabilirsiniz. Kendinize yatırım yapmak adı altında yanlış uygulamalar yaptığınızı görüp bunlardan vazgeçebilirsiniz. Bir doğruya ulaşmak, yanlıştan vazgeçmekle başlar. Yeni doğrularınıza ilk adımı bu günlerde atabilirsiniz. Bağlantı kurmanın psikolojik boyutunu düşünebilirsiniz. Bir başvurunuzun hızlıca çözülmesi, beklenmedik birteklifi ya da  eğitim hayatınızdaki ilerleyişle ilgili haberlerin birilerine yol gösterdiğiniz, yardımcı olduğunuz  konularla bir ilgisinin olduğunu fark etmelisiniz. Bu bakış açısı sizi dürüst, güvenilir ve gerçekçi ilişkilerde yer almaya, toksik olandan uzaklaşmaya itecektir.

13 Şubat'ta Mars Kova burcuna geçiyor ve mutlu eden, cazip gelen konuları düşünebilir ve burada bir karara varabilirsiniz. Artık her şey değişirken bu konuların aynı kalması mümkün olmayabilir. Bundan rahatsızlık duymak yerine anlamayı ve kabul etmeyi seçmelisiniz. Yeni bir misyon edinmek, kendinizi zorlamak, daha köklü ve kalıcı hedefler kurmak adına önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yoğun bir tempo, eğer akıllıca bir stil uygularsanız size bir başarı ve keyif de getirebilir. Burada başarı ve keyfin kriteri, elde edeceğiniz her şeyin sizi bir yerlere taşıyabilmesidir. Olduğunuz yerden ileriye gidebildiğinizi hissettiğinizde doğru yoldasınızdır. Sınavlar, eğitimler, online çalışmalar zamanınızın büyük kısmını doldurabilir. Fiziksel olarak uzak olduğunuz kişilerden destek görebilirsiniz. Bu destek birve yer değişikliği de getirebilir. Mevcutta bununla ilgili gündemleriniz varsa hukuki, resmi işlemleri hızlandırabilir ya da sonuçlandırabilirsiniz. Her şey değişir; bunun için gerekli özveriyi ve emeği sunduğunuzda bu sonuç kaçınılmaz olur. Ancak ne yönde değişeceği de yine buna bağlıdır. Olaylara ve insanlara daha ciddi bir gözle bakma, önerileri anlama, iyi sorumluluklar seçme ve yüzleşme gerektiren konulara daha sıcak bakmalısınız. Girişimcilik sadece birkurmak değil, bir yaşam tarzı oluşturmak için de gereklidir.

16 Şubat'ta Venüs'ün Kova burcuna geçişi ile beraber sizinle aynı fikirleri ve endişeleri paylaşan kişilerle tanışabilirsiniz. Bu düşündüğünüzün aksine yıpratıcı bir süreç olmayacaktır. Birbirinize ayna olabildiğiniz insanlarla bir arada olmak, kendinizi daha iyi fark etmenize yardım edebilir. Kadınlarla olan ilişkilerinizi güçlendirmek, aradaki sorunları gidermek, hukuksal açıdan danışmanlık ya da destek almak noktasında şanslı etkiler altındasınız. Duygusal konularda da önemli tanışmalar söz konusu olabilir. Bağlanma sorunu yaşayabilirsiniz. Kendinize ve karşınızdaki kişiye zaman tanımanızda fayda var. Aynı paydayı paylaşabilmek, ortak hedefler geliştirmek ve hobiler edinmek için buna ihtiyacınız olacaktır. Desteklemenin bir kontrol mekanizmasına dönüşmesine izin vermemelisiniz. Bu hem bireysel olarak hem de sosyal bağlantılarınız açısından risk teşkil edebilir. Kendinizi hangi kalıplara soktuğunuza, tutkularınızın nasıl işlediğine dikkat edin. Alışılmadık ya da beklenmedik kararlar, harcamalar, yer değişikliği, haberler gündeminizde yer bulabilir. Siz de bu durumlara karşı her zamanki tepkileri değil yeni tutumlarınızı sergilemelisiniz. Mevcut durumu değiştirme zorunluluğu hissedebilirsiniz; bu hisse kayıtsız kalmayın.

19 Şubat'ta Güneş'in Balık burcundaki seyriyle potansiyelinizi ortaya koyacağınız günler yaşayabilirsiniz. Hemtemponuzun hem de resmi işlemlerinizin artacağı, yazışmalar ve görüşmeler yapacağınız bir süreç olabilir. Sıralama yapmanız, sorumluluklarınızın farkında olmanız zamanı daha verimli kullanmanıza yardımcı olacaktır. Unutkanlık ve dalgınlıklara, strese bağlı sorunlara olumsuz durumlarla karşılaşabileceğiniz bir dönem olacağı kendinizce önlemler almalısınız. Sakin ve rahat olmak, işinizi daha rahat yapabilmenizi, kendinizi daha iyi alanlara taşımanızı, ifade gücünü arttırmanızı sağlayacaktır. Duygusal olarak kendinizi güvence hissetmek isteyebilirsiniz. Bu durum, bazı teklif ve fırsatları doğru analiz etmenizi, yenilik yapabilmenizi zorlaştırabilir. Bulunduğunuz durumla ilgili rahatsızlıklarınızı görmek ve çözmek adına iyi etkiler altındasınız. Kendinizi bir alana sıkıştırmayın, akışı görün, yaşadıklarınızı anlamaya çalışın ve ona göre aksiyon alın. Geliştirmeniz, üzerine çalışmanız gereken alanlar olduğunu fark edebilir ve ona göre başvurularda bulunabilirsiniz. Yer değişiklikleri, yeni sosyal gruplar ya da sorumluluklar, nakit akışı ile ilgili olumlu ve bereketli haberler alabilirsiniz.

23 Şubat'ta yönetici gezegeniniz Merkür'ün Balık burcuna geçişi ile belirsiz durumları ve konuları netleştirme gayretinde olabilirsiniz. Bu durumun getirdiği sorunları çözmek için oradan ayrılmanız gerektiğini, odak noktanızı değiştirmeniz gerektiğini düşüneceksiniz. Bu düşüncede olmak hayatınızı taşıyacağınız noktayı bulmanıza yardımcı olacaktır. İş fikirlerinizi geliştirmek noktasında çalışabilir, yaratıcı yazarlıkla ilgili işlere yönelebilir, reklam yayın ve dijital pazarlama alanlarında eğitim alabilirsiniz. Yaşınızı, konumunuzu, tecrübenizi kendinize bir engel olarak görmemelisiniz. Tebdirli ve sınırlı bir sistem kurduğunuzda bunların bir engel değil basamak olduğunu, ittirici güç olduğunu fark edebilirsiniz. Evrak ve imzalı işlerinizi zamanında tamamlamak adına acele etmemeniz, gözünüzden bir şeylerin kaçmasına engel olacaktır. Duygularınızı ve isteklerinizi iyi anladığınızda, önünüzü görmeye çalıştığınızda kendinizi olumsuz düşünce ve eylemlere kaptırmayacaksınız. Yöneticileriniz ya da çalışma arkadaşlarınız, aynı çevreyi paylaştığınız insanlarla olan iletişiminizde daha özenli olmanız gerekebilir.

24 Şubat'ta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile beraber önceliklerinizi neye göre belirlemeniz gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Bugüne kadar neyi önemseyip neyi gözardı ettiğinizi düşünmeli, yanlışa giden ya da yanlış yaptıran durumları ortadan kaldırmalısınız. Yanıldığınız durumların gerçek kesitlerini görebilirsiniz. Duygusal olarak iniş çıkış yaşamanıza, ailenizle gerilmenize neden olabilecek bu durumlar karşısında sağduyuyla ve mantıkla hareket etmeniz önemli olacaktır. Önemli kararları bu sayede daha rahat alabilirsiniz. Geçmişe nazaran bugünü daha gerçekçi, kalıcı ve umutlu bir şekilde yaşamak adına yeni hedefler koyabilirsiniz. Bu hedefler arasında taşınma, evle ilgili düzenlemeler, yaşam standartları, aile ve evlilik konuları, maddi yatırımlar ve gayrimenkullerle ilgili gelişmeler yer alabilir. Vazgeçme eşiğindesiniz, bu size yeni "merhaba"lar getirecektir.

29 Şubat'taki Güneş Satürn kavuşumuhayatınızla ilgili bazı revizeleri beraberinde getirebilir. Aldığınız sorumlulukların sonuçlarını görmek, bunlara ne kadar zaman ayıracağınızı belirlemek gerekebilir. Kendinizi kaptırdığınız, bir zemine oturmayan hayaller kurduğunuz noktayı fark edebilirsiniz. Silkelenip kendinize gelmenizi sağlayacak bazı pürüzler, yanlış anlaşılmalar ya da hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Özellikle üstlerinizle yapacağınız görüşmelerde akılcı ve mantıklı bir tutum sergilemeniz buradaki sorunların büyümesini engelleyecektir. Saygınlığınız, ortaya koyduğunuz çabanız için daha fazla emek vermeniz gerekebilir. Sadece çok çalışmakla değil, verimli ve sonuç odaklı çalışmakla, profesyonel düşünebilmekle de mümkün olacak durumlar doğabilir. Kendinizi bu anlamda yetiştireceğiniz bir hafta olabilir. Bireysel çalışmak, toplu ya da ortaklı işlere daha az zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Birdeğişikliği yapmak isterseniz ya da böyle bir gündem doğarsa bu durumu bir kriter olarak seçebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Doğru insan, anı yakalayandır.”

Şubat 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 21' 54" R
Ay
Oğlak
24° 25' 03"
Merkür
Koç
16° 52' 13"
Venüs
Boğa
00° 55' 24"
Mars
Balık
29° 40' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 34"
Satürn
Balık
16° 34' 12"
Uranüs
Boğa
22° 20' 37"
Neptün
Balık
28° 54' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 19"
Lilith
Başak
23° 19' 51"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>