Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2024

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün burcunuza geçmesiyle yılın başından bu yana planladığınız, düşündüğünüz her şeyin uygulama alanına erişebilirsiniz. Her şeyin bir sonuca bağlanması, kendinizi daha iyi ifade etmeniz, gelişiminize ve ilişkilerinize katkı sağlamanız sizi cesaretlendirecektir. Durduğunuz yeri, anlattıklarınızı çevrenizin daha iyi takip edip anlaması ve buna karşılık vermesi size bir yol haritası çizebilir. Aklınızın daha çok pozitif ve yapıcı konulara çalışması, aşılmaz sanılan ya da zorlayan her şeyin bir kolay yolunu gösterecektir. Daha iyimser, rahatlamış ve güçlü hissedebilirsiniz. Bu his duygusal ve sosyal konularda da işleri yoluna koyacaktır. İlişkilerle ilgili kararlar, itiraf ve görüşmeler, beklentiler üzerine konuşabilirsiniz. Bunun için kendinizi ve isteklerinizi yeniden tanımlamanız gerekebilir. Objektif yönünüzü kendinize çevirmelisiniz, bu sayede alacağınız eleştiri ve önerileri de yapıcı bir şekilde karşılayabilirsiniz.

10 Şubat'ta burcunuzda gerçekleşecek Yeniay ile 2024 yılının asıl başlangıcını yapabilirsiniz. Bir adım ilerisini, bir taş daha koyabilmeyi hedeflemek noktasında kendinizi güncellemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Zorlandığınız ya da istediğiniz sonucu alamadığınız için hevesiniz kırılmış olabilir. Bu süre zarfında kaybettiğiniz heyecanı ve isteği geri kazanabilirsiniz. Bu yüzden isteklerinizi hatırlamanızda, güncellemenizde ve gerektiği noktada değiştirmenizde fayda var. Hem sosyal açıdan hem de bireysel alanlarda daha iyi vakit geçirmek, daha iyi etkiler altında olmak için öncelikle bu etkiyi siz taşımalısınız. Davranışlarınızı, alışkanlıklarınızı, fiziksel ya da mental seçimlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Minnetle, fedakarlıkla ilerlemenin rahatsız ettiğini, sizi düşürdüğü durumları fark edebilirsiniz. Fevri çıkışlarla değil ama yapıcı, özenli bir duruşla buna sebep olan ilişkileri farklı bir yere taşıyabilirsiniz. Bu yeni yerleştirme ve düzen, hayatınıza dahil olacak yeni insanları daha iyi görmenizi ve tanımanızı sağlayacaktır. Bedensel değişiklikler, yeni ürün veya kıyafet gibi konularda harcamalarınız artabilir; gerekli gereksiz ayrımı ya da bir öncelik sıralaması sorun yaşamanızı engelleyecektir.

13 Şubat'ta Mars'ın burcunuzda seyre başlamasıyla siz de önemli adımlar atmaya başlayabilirsiniz. İrade ve direnç kavramları üzerinde durabilirsiniz. Bu kavramları hayatınızın hangi alanında, nasıl kullandığınıza bakabilirsiniz. Çünkü asıl dönüşümü burası getirecektir. Kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz; fiziksel olarak bu gücü daha kullanmak ve kalıcı hale getirmek için kontrollerinizi aksatmamalısınız. Sosyal medyada ya da çevrenizde gördüğünüz her takviyenin, önerinin peşine takılmamalısınız. Sizin için gerekli olan, sizin düşüncenizden ya da isteğinizden daha önemli olabilir. Motivasyonunuzu kaybetmemek ve bunu iyi amaçlarda kullanmak için daha özenli hareket etmelisiniz. Uygulayamadığınız fikirleri, söylenmemiş sözleri gündeme alabilirsiniz. Kendinize yeni sözler verebilirsiniz. Bu sözler, aldığınız kararların devamlılığı yönünde olursa ilerleyen zamanlarda daha da rahat edebilirsiniz. Özellikle fiziksel görüntü, beslenme alışkanlıkları, iletişim ve yeteneklerin geliştirilmesi gibi konularda şansınız sizi destekleyecektir. Bu şansı çabanızla parlatın.

16 Şubat'ta Venüs'ün de burcunuzda hareket etmesiyle duygusal konularda da beklentileriniz gerçekleşebilir. Değer vermenin ve değer görmenin, anlaşılır bir dille ve hak eden insanlarla güzelleştiğini görebilirsiniz. Bu da yeni bir yön kazandırıyor. Zekasıyla, duruşuyla, vizyonuyla sizi kendine çeken insanlar tanıyabilirsiniz. Aynı zamanda, siz de başkalarını zekanızla, vizyonunuzla etkiniz altında bırakabilirsiniz. Evlilik, kalıcı arkadaşlıklar ve ortaklıklar konusunda adım atabilirsiniz. Bağlanmanın bir sorun değil, zamana ve kişilere göre gelişen bir durum olduğunu fark edebilirsiniz. Bu da istediğiniz mutluluğa ve yaşam düzenine erişmenin önündeki engelleri kaldıracaktır. Toplumda özgüvenli olarak bilinseniz de, kendinizde bunu hissedemediğiniz zamanları bu sayede aşacaksınız. Ailevi sorumluluklar ya da evinizle ilgili maddi konular gündeminize gelebilir; idare etmeniz gereken ya da kısmanız gereken bazı harcamalar, kararlarla ilgilenmeniz gerekebilir.

19 Şubat'ta Güneş'in burcunuzdan ayrılıp Balık burcuna geçişi ekonomik anlamda yüzünüzü güldürebilir. Paranızı değerlendirmek, iyi yatırımlar yapmak, gelir ve refah düzeyinizi yükseltecek işler bulmak ve ortaklıklar yapmak konusunda şanslı bir dönemdesiniz. Becerilerinizi kullanmalı, hayatınıza bir rota belirlemelisiniz. Bunun sadece maddi değil manevi getirileri de olacaktır. Önceliklerinizi belirlemek, insanlarla ve hayatla olan ilişkinizi düzenlemek, iyi niyetinizin suistimalini önlemek sizin için önemli bir dönüm noktası oluşturabilir. Zaruri ihtiyaçlarınızın dışında keyfi harcamalarınız da olabilir. Kendinizi iyi hissetmek, evinizde ya da işinizde rahat etmek için bazı eşyalar alabilir, araç gereçler edinebilirsiniz. Borç alışverişleri konusuna dikkat etmeniz, yeterince tanımadığınız insanlara kefil olmamanız faydalı olabilir.

23 Şubat'ta Merkür'ün de burcunuzdan ayrılıp Balık burcuna geçişi ile beraber hem duygusal hem de kariyer hayatınızı etkileyecek ar-ge çalışmaları yapabilirsiniz. Neye ihtiyacınız olduğunu, neyi kullanacağınızı, hangi yolu izleyeceğinizi bilmenin önemli olduğunu düşüneceksiniz. Bu düşüncenizi daha önceki zamanlara göre daha iyi işlemek isteyebilirsiniz. Kazanımlarınızın bereketlenmesi, doğru kullanılması ve gerçek bir fayda getirmesi için hangi tutumu sergileyip hangisinden sıyrılmanız gerekeni bulabilir ve bunun üzerine çalışabilirsiniz. Bilirkişiden, tanıdığınız veya daha önce fikir aldığınız kişilerden yeniden danışmanlık almak faydalı olabilir. Konforunuzu bir başkasına bağlamak yerine kendinize bağlamalısınız. Bunu yaptığınızda suç işlediğinizi hissettirerek sizi manipüle eden insanlardan ve konulardan uzaklaşmak için fırsat bulabilirsiniz. Bunlara artık sırtınızı dönmeyin. Dalgınlık, unutkanlık, yanılgı ya da konduramama gibi durumlar bazı kararlarınıza gölge düşürebilir. Aceleci, heyecanlı ve bir daha olmayacakmış gibi hissettiğiniz anları kontrol edebildiğinizde süreç lehinize işleyecektir.

24 Şubat'ta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay ile yüklerinizden kurtularak kendinizi toparlamaya başlıyorsunuz. Artık gereksiz olduğuna kesin bir şekilde emin olduğunuz kaygılarınız, endişeleriniz yerini, neler yapabileceğinize bırakıyor. Düşünme biçiminizin aynı zamanda yaşam biçiminiz olduğu gerçeğini fark edebilirsiniz. Ekonomik ve psikolojik olarak daha rahat hissetmenizi sağlayacak işlere yönelebilir, kendinizi ispat edebilir, hayal gücünüzle ve yeterliliklerinizle neler yapabileceğinizi ortaya koyabilirsiniz. Bu durum sizinle ilgili önyargı ve yanılgıları ortadan kaldıracaktır. Aynı zamanda, benzer durumlarla başkaları aracılığıyla karşılaşıp siz de farklı insanlarla ilgili önyargılarınızı kırabilirsiniz. Sağlık durumunuz, aile büyüklerinizin bu konudaki ihtiyaçları gibi durumlar gündeminize gelebilir. Kendinize ve birbirinize yardım etmelisi, bedeninize, ruhunuza iyi bakmalısınız.

29 Şubat'ta Güneş ve Satürn'ün Balık burcundaki kavuşumuyla ekonomik koşullarınızda bazı düzenlemelere gidebilirsiniz. Beklentilerinize göre olsa da olmasa da, yaptığınız işlerden elde ettiğiniz sonuçları iyi değerlendirmelisiniz. Bu aşama size hatanızı ve iyi olduğunuz alanları gösterecek ve daha iyi yol alma şansı sunacaktır. Dolayısıyla sadece kazanca ya da sadece kayıplara odaklanırsanız net ve gelecek vaat eden bir sonuç almanız zorlaşacaktır. İnsan hayatınızı iyi yönde yaşamak için çalışır ve buna göre karşılık alır. Aldığınız karşılıkların isteklerinize ve hayallerinize hizmet edip etmediğinden emin olmalısınız. Bunu düşünerekortamınızda ya dailişkilerinizde bazı değişikliklere gidebilirsiniz. Özgüveninizin ve maddi kaynaklarınızın zarar görmemesi için bireysel olarak ne düşündüğünüzü ve yapabileceğinizi kendinize göstermelisiniz. Bu duruşu korumayı öğrenmek için iyi bir haftadasınız. Çevreniz de bun intibayı yakalayabilir. Kendinizi mutlu etmek için bazı harcamalar yapabilirsiniz ancak artık anlık, kısa süreli harcamalarla veya konularla bunu devam ettirmemeniz gerektiğini bilmelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Eylemsizliğin bedeli, hata yapmanın maliyetinden çok daha fazladır.”

Şubat 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 50' 45" R
Ay
Oğlak
17° 11' 19"
Merkür
Koç
16° 40' 56"
Venüs
Boğa
00° 15' 52"
Mars
Balık
29° 15' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 05"
Satürn
Balık
16° 31' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 47"
Neptün
Balık
28° 53' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 30"
Lilith
Başak
23° 16' 17"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>