Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2023

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Merkür'ün 5 Ekim'de Terazi burcuna geçmesiylehayatınız ve buradaki ilişkilerinizin hareketleneceği bir döneme giriyorsunuz. Görüşmeler, yazışmalar, hakkınızın teslim edileceği sonuçlanma ya da başlangıçlar gündeminize gelebilir. Bu geçiş sizi insanlarla iletişime geçme, arkadaş edinme, ortak paylaşımda bulunma ve işbirliği yapabilme konusunda destekleyecektir. Yapmanız gereken karşılaştığınız bu yöndeki gelişmelere yanıt verir nitelikte hareket etmek, bazen de bu gelişmeleri de başlatan olmaktır. Yeni ortamlar göreceğiniz işler yapabilirsiniz, burada tanışacağınız insanlarla etkileşim halinde olmak sizi profesyonel düşünmenin dışına çıkarabilir. Bundan endişe ya da şikayet etmeyeceğiniz güzel ve romantik etkiler altındasınız. İşleri tek başına yürütmenin size yüklediği fiziksel ve duygusal stresi atmak için ailenizden, çalışma arkadaşlarınızdan ya da bu konuda destek verebilecek profesyonel kişilerden destekler alabilirsiniz. Bazen bildiğiniz gibi gitmek size bilmediğiniz sonuçlar getirebilir. Bundan olumsuz yönde etkilenmemek için farklı fikirleri duymayı, farklı haklar ve amaçlar peşinde olmayı istemelisiniz. Sizin için kilit kelimenin "istek" olacağı bir dönem olması dolayısıyla, ne istediğiniz ve bunu nasıl istediğinizi iyi belirlemelisiniz. Zira bu sayede oturmadığı için rahatsızlık veren taşların hepsini en uygun yere oturtabilir, yolunuzun düze çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Venüs'ün 9 Ekim'de Başak burcuna geçmesiyle beraber sizi ileriye gitmekten alıkoyan konulara karşı yeni bir duruş sergileyebilirsiniz. Hem içsel hem de çevresel faktörlerin etkili olduğu bir yaşamda, ikisi arasındaki dengenin ve sınırın önemine dikkat çekebilirsiniz. Takıntı oluşturan, zaman kaybettiren, dikkatinizi toplamanıza engel olan oluşturan ilişkiler vekonularına veda edebilirsiniz. Hayatınızı her yönüyle sadeleşmeye, düzenlemeye taşıyorsunuz. Kullanabileceğiniz bilgiler ve eşyaları, diğerlerinden ayırabilirsiniz. Böylece zaman yönetiminizi geliştirebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınız, resmi kurumlardaki işleriniz, yurtdışı bağlantılı konularınız, eğitim verilerinizi düzenleyebilir veya buradaki son durumunuzu netleştirebilirsiniz. Yedekli ve temkinli olmanız gereken bir süreç olabilir. Özellikle taşınma ve seyahat gibi durumlarınız söz konusu ise, kayıp yaşamamak için bunlara dikkat etmenizde fayda var. Neye inandığınızı iyi seçmelisiniz.

Plüton, burcunuzdaki geri hareketini 11 Ekim itibariyle sonlandırıyor ve size yeni bir sayfa açıyor. Yılın başından bu yana uğraş verdiğiniz alanlarda birtakım engellerle karşılaştıysanız bunlarla nasıl mücadele ettiğinizi düşünün. Tavrınız, tutumlarınız alacağınız sonuçların habercisi olabilir. Kendinizi ne kadar yenilediğinizi, güç ve ego dengesini ne kadar doğru kurduğunuzu bilmelisiniz. Hem kendinize hem de hayatınızdaki insanlara gereksiz yere yüklendiğinizi görebilir, artık buna zemin oluşturmayacak davranışlar geliştirebilirsiniz. Bu sayede, özellikle duygusal ilişkilerdeki pürüzleri ortadan kaldırabilirsiniz.

12 Ekim'de Mars'ın Akrep burcuna geçişi ile yoğuntemposuna ara vereceğiniz konular gündeme gelebilir. Sosyalleşmek, insanlarla vakit geçirmek, duygu ve hedeflerinize kulak vermek rahatlamanıza yardımcı olabilir. Güvenebileceğiniz, şüphe uyandırmayan ortamlarda bulunmaya gayret gösterebilir. Sezgilerinizi de güçlendirebilirsiniz. Bunu insanlardan uzaklaşmak için değil sağlıklı ilişkiler kurmak için kullanın. Önyargılarınızı törpülediğinizde, sert çıkışlarınızı da ortadan kaldırabilirsiniz. Çevrenizdekilerin ilgisini üzerinize çekecek davranışlar sergileyin.

14 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması, önemsediğiniz her şeyi bunun dışında kalan konulardan ayrıştırmanızı sağlayabilir. Memnun olmadığınızdengeleri, ilişkiler, çalışmalar ve ortamlarda değişimlere gidebilirsiniz. Bunların köklü değişimler olacağını unutmayın. Düzeninizin bozulmasından endişe etmeyin, karşılaşacaklarınız buna değecektir. Otorite figürleri başta olmak üzere çevrenizle olan etkileşimlerinizin önem kazanacağı bir dönemdesiniz. Siz böyle bir pozisyondaysanız alacağınız kararlar, yanınızdaki herkesi etkileyeceği için daha adil bir sistem kurmalısınız. Toplumdaki duruşunuzun iyileşmesi, özellikle kadın dostlarınız ve işbirlikçilerinizle olan ilişkilerinize dikkat çekebilir. Artık duygusal boşluklarınız kapanıyor.

20 Ekim'de Güneş ve Merkür'ün Terazi burcundaki kavuşumuylahayatınızla ilgili önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Hayatınızın dengesini doğru bir zeminde kurmak için bunun peşine düşmekten çekinmeyeceksiniz. Kendinizi mutlu hissedeceğiniz, emek verip karşılığını göreceğiniz bir dönem oluşturmak isteyebilirsiniz. Bu isteğinizde haklısınız ve hakkınızı alabileceksiniz. Bunu nazik bir dille iletin, üzerinize düşen sorumluluklarıyla layıkıyla yerine getirmeye çalışın. Çalışma ortamında ya da katıldığınız etkinliklerde duygusal etkileşimlerle karşılaşabilirsiniz. İlişki durumunuz değişebilir.

22 Ekim'de Merkür'ün Akrep burcuna geçişi ile beraber sosyal çevrenizle ilgili bazı değişimlere gidebilirsiniz. Aklınızı ve sezgilerinizi yoğun bir şekilde kullanabilir, içinizin rahat edeceğinizi bildiğiniz yerlerde söz hakkı alabilir ve güvenebildiğiniz insanlarla işbirliğine gidebilirsiniz. İnsanların size yaklaşması, sizi anlayabilmeleri için onlara sebepler vermelisiniz. Bir otorite veya güç politikası izlemenin faydası olmayacaktır. Yeniye açık olun, bırakmaktan ya da değişmekten çekinmeyin. Bu dönemde size bunun güzelliklerini gösterecek insanlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı ve hayattan beklentilerinizi düzenlerken hayatı tek başınıza göğüslemeniz gerçeğinden uzaklaşmalısınız.

23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcunda hareket edecek olmasıyla sosyal hayatınız gündeminizde sıkça yer bulabilir. Sevdiğiniz ve güvendiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, zamanı yapmak istediğiniz keyifli aktiviteler için de kullanabilirsiniz. Bu süreç içerisinde sizi mutlu eden yeni keşifleriniz de olabilir. Bunlara uyum sağlamak, hayatınızdaki herhangi bir alışkanlığa ihanet değildir. Planlarınızı ve hedeflerinizi oluştururken de buna yenilikler katacağınız durumlar doğabilir. Fark ediliyorsunuz. Bu da size yeni olanakları getirecektir.

28 Ekim'de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile beraber, maddi ve manevi yatırımlarınızın neticelerini alabilirsiniz. Hayatınızda daha önce atmadığınız adımları atmış olabilirsiniz. Bundan hala endişe ediyorsanız, sizin için faydalarını anlamanız zorlaşabilir. Hiçbir şeyden pişman olmayın. Gerek maddi konular gerekse duygusal girişimlerden kayıpla çıkmanız söz konusu değildir. İhtiyacınız olan kazancı, ihtiyacınız olan dersi alıyorsunuz. Şimdi, bu aldıklarınızı hayatınızın neresine koyacağınızı düşünmelisiniz. Gelecek planlarınızı netleştirebilir, aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmakla ilgili konular gündeminize gelebilir.

29 Ekim'de Merkür ve Mars'ın Akrep burcundaki kavuşumu, daha iyisini yapma isteğinizi tetikleyebilir. Tek başınıza ya da gruplar halinde yürüttüğünüz işleri geliştirecek yeni fikirler edinebilir, tecrübelerinizi geliştirebilir ve yeni stratejiler kurabilirsiniz. Bu hırsa kurban gitmemek için çevrenizdeki insanların önerilerine de kulak vermenizde fayda var. Bunu sadece işiniz için değil, kimin hangi niyette olduğunu anlamak için de yapmalısınız.

Motivasyon Sözü: “Aradığın kişi sensin.”

Ekim 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>