Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2023

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketi finansal hedefleriniz ve bunlar için verdiğiniz mücadeleyi gösterebilir. Bir şeyi istemekle o istek için emek vermenin orantısını nasıl kurduğunuzu düşünmelisiniz. Hiçbir şey yapmadan hiçbir şeyin çözülmeyeceğini görebilirsiniz. Kendinizi ve kazanımlarınızı korumak adına karşınıza çıkan ya da size sunulan imkanlara kulak vermelisiniz. Bu konudaki çabanızın şu anki durumunu bilmek bundan sonrasını yürütebilmeyi kolaylaştıracaktır. Çekindiğiniz durumları rahat olduğunuz süsüyle kapatmamalısınız. Bir duygu yaşadığınızda, bir düşünceye kapıldığınızda bunu yaşayıp deneyimlemelisiniz. Kendi değerinizi ve yaşamınızın hak ettiği özgüveni bilin.

Güneş ve Merkür’ün 6 Eylül’de Başak burcundaki kavuşumuyla beraber içinizde tuttuklarınızla bir hesaplaşmaya gidebilirsiniz. Hayatınızı yaşamayı, yaşadıklarınızı anlamlandırmayı zorlaştıran hiçbir şeyi kendinizde tutmak istemeyebilirsiniz. Burada birine hesap sormanın değil kendi iç rahatlamanızın önemli olduğunu unutmamalısınız. Öğreneceğiniz yeni bilgiler, bazı detayları yeni fark etmeniz, çevrenizin hayatınız üzerindeki etkisi üzerine düşünmeniz gerekebilir. Burada bir ayrıma gitmelisiniz. Kolaylaştırmak, faydalı olmak isterken buna herhangi birinin ya da bir konunun engel olmaması için akılcı davranmalısınız.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber ışıkları kapattığınızda ne ile baş başa kaldığınızı görüp onu değiştirebilirsiniz. Burada bir tercih yapmanız gerekebilir. Sizi üzücü, yorucu ve gereksiz efor harcatan konulardan uzaklaştırmak için bir fırsat yakalayabilir ya da bu fırsatı bizzat oluşturabilirsiniz. Her şeyin seçimlerinizle doğru orantılı olduğunu düşünebilirsiniz. Duygularınızı anladığınızda bunlarla ilgili hakimiyeti sağlamak, hayatınızdaki gölgeleri ışıkla doldurmak daha kolay olabilir. Daha mantıklı ve sağduyulu hareket etmek için zihnen hazır olduğunuzu görebilirsiniz. Finansal ve duygusal konular sizin için bir risk olmaktan çıkacaktır. İç dünyanızdaki bu karmaşanın sonlanması, korktuğunuz ancak üzerine gitmeyi başarabildiğiniz olayların olumlu dönüşleri gündelik yaşantınıza da olumlu etki edecektir. Çalışma ve yaşam alanlarınızı düzenlemek, görüşmeleri daha sağlıklı ve net ifadelerle yapmak, kendinize somut ve ayağı yere basan nedenler bulmak motivasyonunuzu arttıracaktır. Bakışlarınızı gizli kalan konulardan, kötü niyetini gördüğünüz kişilerden çevirdiğinizde çok farklı şeyler göreceksiniz. Kendi halinizde, yalnız ve düşünceli kaldığınız ancak en verimli sonuçlara ulaştığınız bir dönem olduğuna şahitlik edebilirsiniz.

Güneş’in 23 Eylül’de burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla ışıkların sizi göstermesine hazır olun. Hem dış görünüşte hem de attığınız her adımda dikkatleri çekebilir, bunu doğru ve dengeli bir şekilde kullanarak adınızdan söz ettirebilirsiniz. Kendinizi ertelemenin, hislerinizi ve isteklerinizi başka öncelikler kadar önemsememenin getirdiği huzursuzluğu kenara bırakmalısınız. Güneş’in sizin için doğduğuna ikna olun ve bu sayede hayatın size sunacağı imkanları da fark edin. Duygusal ve maddi konulardaki durağanlık son bulabilir, attığınız adımların ve yaptığınız konuşmaların karşılığını bulabilirsiniz. Hala bulamadığınızı düşündüğünüz anda, adımları nasıl atmanız gerektiğiyle ilgili gerçekleri de görebilirsiniz. Artık ara vermeye değil, araları en güzel şekilde doldurmaya odaklanmalısınız. Evlilik, ticari ortaklıklar, yeni sosyal ilişkiler gündeminizde yer bulabilir. En iyi versiyonunuzla görünmek için hem mental hem de fiziksel açıdan yeni tarzlar deneyebilirsiniz. Tarzınız, bakış açınız, yaşadığınız çevreler, muhatap olduğunuz insanlar konusunda değişimler yapmaktan çekinmeyin. En büyük desteğin size her zaman kendinizden geleceğini bilin. Başkalarının onayını beklerken hayatı kaçırmakla bir kez daha yüz yüze gelmemek için bunu kullanmanız ve hayatınızın bir kuralı haline getirmelisiniz. Tam da bu nokta, size nereden başlayacağınızı gösterecektir. Dolayısıyla karışık hissettiren, cesaretinize gölge düşüren ya da kendinizden şüphe ettiren her şeyin farkına varabilecek ve bunları değiştirebileceksiniz. Bazen değişimin bir şeyi geliştirmekle değil, o bir şeyi tamamen yok ederek yerine yeni gündemler koyarak mümkün olabileceğini unutmayın.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte kendinizi köprüden son çıkışa gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Hayatın “gibi’si fazla” karşılığını almaya hazır olun. İyi ve kötü, her şeyin önünüze serilmesiyle havada asılı kalmış olan her şey yerine oturabilir. Dönüm noktası sayılabilecek görüşmeler, ilişki kararları gündeme gelebilir. Bunlar karşısındaki şaşkınlığınızın kısa sürmesi daha hızlı ve keyifli şekilde yol almanızı sağlayacaktır. Olayların yönünün değişmesinden, hayatınızdaki dengelerin oynamasından korkmayın. Bazen bazı taşların yerine oturması için bütün taşların yerini kontrol etmeniz gerekebilir. Kelimenin tam anlamıyla elinizi taşın altına sokacağınız bir dönemdesiniz. Başkalarının etki ettiği, sonuçlandırdığı durumlardan kendiniz için ilham almalısınız. Bu sayede kendi sahnenizi oluşturabilir, kendi etkinizle tanışabilirsiniz. İlişkilerinize, işinize, hayatınızda sizi “siz” yapan her şeye sahip çıkmalısınız. Karakteristik yapınızı, değerlerinizi ve yaklaşım biçimlerinizi koruyup geliştirmek adına iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kendiniz için layık gördüğünüz, iyi olan her şeyi not edin ve bunları bir felsefe haline getirin. Durum böyle olunca, evlilik, sözleşmeler, katılım sağlanacak ortamlar ve yapılacak görüşmelerde sizi bu not aldıklarınıza yaklaştırmayacak olanları tespit etmeniz kolaylaşabilir. Geride bırakmaktan korkmadığınızda her şeyin ileride sizi beklediğini görebilirsiniz. Her nereden bakarsanız bakın, baktığınız yerde kendinizi gördüğünüzden emin olun.

Motivasyon Sözü: “Doğru sebep kuvvetten daha güçlüdür.”

Eylül 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 53' 50" R
Ay
Aslan
22° 08' 47" R
Merkür
Koç
29° 25' 22"
Venüs
Boğa
19° 24' 37"
Mars
Koç
11° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 18"
Satürn
Balık
17° 45' 50"
Uranüs
Boğa
23° 12' 42"
Neptün
Balık
29° 19' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 05"
Lilith
Başak
24° 59' 45"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>