Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2023

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 4 Kasım'da Satürn'ün Balık burcunda ileri hareketine başlamasıyla hayatınızı şekillendirecek yeni sorumluluklar almaya hazırlanabilirsiniz. Eksiklerinizi görmek, teklifleri ve şartları değerlendirmekle geçen sürede tanıştığınız kişiler, bulunduğunuz ortamlar bakış açınızı değiştirmiş olabilir. Bu değişikliğe uyum sağlamak konusunda motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız. Mevcut koşullarınızdan ve kazanımlarınızdan, zevklerinizden feragat etmek durumunda kalabilirsiniz. Ülke, şehir değişiklikleri, yeniimkanları, eğitim amaçları seyahatler, gündeminizde yer bulabilir; bunlarla ilgili süreçleriniz ve yazılı işlemleriniz hız kazanabilir. Beklediğinizin, hayal ettiğinizin dışında gelişen konuların sizin için bir anlamı olduğunu daha iyi idrak edebilirsiniz. Bağımlı hissettiren, sizi bir görev halinde tutan konulardan sıyrılmanız da bu sayede kolaylaşabilir. Yardımsever ve hoşgörülü tavırlarınızı, sadece duymak ve görmek istediklerinizi sunanlara değil çevrenizdeki,ortamınızdaki herkese sunmaya başlamalısınız. Bunu sadece insan ilişkilerinizi iyi düzeyde tutmak için değil, kendinize koyduğunuz hedefleri gerçekleştirmek için de yapmalısınız. İşlerin seyrinin değişeceği yer burası olacaktır. Sezgilerinizin sizi yanlış yönlendirmemesi için bunları elle tutulur ve net bir plan dahilinde kullanmalısınız. Duygusal ve sosyal güvenlik alanlarınızı yeniden tanımlayacaksınız.

8 Kasım itibariyle Venüs'ün Terazi burcunda hareket edecek olmasıyla zamanınızı geçirmek, mutlu anılar yaşamak istediğiniz yerlerle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Taşınma ve düzenleme gibi fiziksel uğraşların yanı sıra, ilişkileriniz ve evlilik gündemleriniz de gündemde yer bulabilir. Buna hazır olduğunuzu, fedakarlık ve sevgi kriterlerinizi gözden geçirdiğinizi görebilirsiniz. Önemli etkiler ve destekler sizi bekliyor olacaktır. Kadın dostlarınız, ailenin kadın büyükleri, kadın ortaklarınızdan gelecek haberler hayatınıza önemli dokunuşlar getirebilir. Bu da, insan ilişkilerinizi düzenlemek ve bazı yanlarınızı törpülemek noktasında size fikirler verecektir. Yaşadığınız olayları anlamlandırma ve değerlendirme şekliniz değişebilir, bu da mutlu olmak için bir arayışta olmayı değil bulunduğunuz yere mutluluk taşımanın önemini fark ettirebilir. Misafir ağırlama, hünerlerinizi ve sevginizi sergileme, aile buluşmaları gibi yoğun programlar yapabilirsiniz. Gayrimenkuller, arsa, miras kalacak değerler konusunda şanslı olabilirsiniz. Evden çalışma modellerine ilgi duyabilir, evde yaptığınız çalışmalarınızı pazara çıkarabilirsiniz. Size iyi gelecek ve hayatı kaçırdığınızı değil yakaladığınızı gösterecek bir sakinliğin içine giriyorsunuz.

10 Kasım'da Merkür'ün Yay burcuna geçiş yapması, yaptığınız planların ve kurduğunuz hayallerin uygulanabilirliği konusunda şansınızı yükseltebilir. Özellikleyaşamanızın hareketlenmesi, gelir artışı, yeni sektörler ve mevcut işi geliştirme gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız, yakınlarınız,ortaklarınızla fikir paylaşımları yapabilir, yeni görev dağılımları ve projeler gündeme getirebilirsiniz. Yoğun ve hızlı bir süreç olacağı için hem sözlerinizin hem de fiziksel hareketlerinizin dikkat çekeceğini unutmayın. İş kazaları, zamanı kullanamama gibi konular sizi sekteye uğratabilir. Büyük düşünmenin ödüllerini alacaksınız. Bu olumlu etkileri küçük hatalar ya da eksikler yüzünden riske atmamalısınız. Bunun farkındalığını taşıyın ve eyleme geçin.

13 Kasım'daki Akrep yeniayı rahatlamanızın, hayata tutunmanızın ve duygularınızın karşılığını almanın önünü açabilir. Zorlukla uğraşmanın, sonuçsuz kalmanın sizi yorduğu durumlardan sıyrılıyorsunuz. Bir öğrenilmiş çaresizliğin içinde olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bundan çıkmak istemediğiniz, bulunduğunuz süreci değiştirmekten kaçtığınız zamanların sonuna geldiniz. Şimdi yeni şeyler söylemek ve başka yeniliklere de yer açmak durumdasınız. Aşk hayatınız, evlilikten ve partnerinizden beklentileriniz, çocuklarla ilgili konularda daha net olabilirsiniz. Ne hissettiğinizi, sizi neyin rahatlattığını görebilirsiniz. Bu da ileriye dönük planlar yapmanızı, daha önce bunu yapmanıza engel olan durumları aşmanızı kolaylaştırabilir. Ailenizdeki erkek figürlerin maddi desteğini alarak bir hobinizi işe dönüştürebilir, daha profesyonel hareket edebilirsiniz. Ekonomik olarak da rahatlayabileceğiniz için hayata dair kaygılarınızın azaldığını görebilirsiniz. Kendinizi ve mutluluk tanımınızı keşfe çıkıyorsunuz.

18 Kasım'da Akrep burcunda kavuşacak olan Güneş ve Mars, potansiyelinizi görmek ve kendinize liderlik etmek konusunda sizi destekleyecektir. Plan kurun, hazırlık yapın, kararlı olun. Bunları sağladığınızda ve devamlılık söz konusu olduğunda üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey olmadığını göreceksiniz. Özgüveniniz yükselebilir. Bu yükseklik, hayatınıza dahil olacak insanları da belirleyecektir. Herkesin her yere gelemeyeceğini, gelmemesi gerektiğini kabulleniyorsunuz. Ancak bunu bir hırs ya da intikam yoluyla değil, kendi yolunu çizerken başkalarına da saygı sınırıyla yaklaşan biri olarak yapmaya çalışmalısınız. Çevreniz üzerinde kuracağınız her baskının ya da güç gösterisinin sizi etkileyebileceğini deneyimlediniz, aynı hataya bir kez daha düşmemelisiniz.

22 Kasım'da Güneş'in Yay burcundaki seyrine başlamasıyla günlük yaşamınızı ve rutinlerinizi büyük oranda değiştirebilirsiniz. Küçük adımların büyük yollar getirmesiyle karşılaşabilirsiniz. Daha geniş çaplı ve etkili işler almak, daha büyük işverenlerle çalışmak, sınır dışı veya sosyal medya üzerinden projelerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Konuda hem duyarlılığınızı hem de fikirlerinizi ortaya koymalısınız. Kendinize, hayatınıza, sağlığınıza emek verin ve bunun arkasında durun. Farklı sektörlere, buralarda bulunan insanlara ilgi duyabilir ve aynı şekilde girişimleriniz de siz de burada ilgi çekebilirsiniz. Enerjiniz değişiyor, özgüveniniz yükseliyor. Bunların bir getirisi de fiziksel olarak kendinizle ilgilenmek olabilir. Her ne kadar rahatınıza olan düşkünlüğünüzü gündeme getirseniz de hareketli bir dönem geçirebilirsiniz. Fiziksel aktiviteler açısından emeklerinizin karşılığını uzun soluklu alabilirsiniz.

Mars'ın 24 Kasım'da Yay burcuna geçişi, hayat planlarınızı ve buradaki sorumluluklarınızı arttırabilir. İş seyahatleri, ofis dışı işler, beden gücünüze ihtiyaç duyacağınız alanlar gündeminize gelebilir. Verimli ve yorucu bir dönemin içine giriyorsunuz. Sıkıldığınız, bir amacınızın olmasını istediğiniz dönemlerin ardından bu süreçte yapacaklarınız size ilaç gibi gelecektir. Düşünün, planlayın, doğru donanımı ve ekibi oluşturun. Her şeyin çok hızlı bir şekilde gelişip sonuçlanması başınızı döndüreceği gibi hata yapma riskini de ortaya çıkarabilir. Ani çıkışlardan, emin olunmayan konuşmalardan uzak durmalısınız. Ev ve çalışma ortamlarınızda kazalarla karşılaşabilirsiniz, bunu önlemek adına daha dikkatli hareket etmenizde fayda var. Diyet ve sağlıklı yaşam adı altında, uyku ve beslenme düzeninizi gözden geçirebilir, uzman desteği alabilirsiniz.

27 Kasım'da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile kendinize ayırdığınız zamanı, burada yaptıklarınızı düşünebilirsiniz. Kendinizden kaçmanın size bir çözüm getirmediği durumlarla yüzleşmek başta zor olsa da, size her şeyi kolaylaştıracak çözümler sunabilir. Duygusal olarak bir yıpranmışlığın içinde olabilirsiniz. Buna neden olan insanları tanımak, hayatınızda onlara verdiğiniz yeri görmek ve yaptığınız paylaşımları fark etmek üzerinizdeki etkiyi değiştirebilir. Dedikodu ve kötü niyetli konuşmaların etkisine kapılıp olumsuz çıkışlar yapmamalısınız. Bir ayrıştırma döneminde olduğunuzu hatırlayın. Doğru ve yanlışı, gerekli ve gereksizi görmeye olan çabanız sizinle uğraşmak isteyen kişilerin adımlarını boşa çıkaracaktır. Güvende hissettiğiniz yerleri değiştirebilirsiniz. Bu sizi yeni bir çevreye götürebilir. Gündeminize böyle bir değişikliğin gelmesi halinde, aynı hatalara bir daha düşmemek için konuşmalarınıza ve paylaşımlarınıza koyacağınız sınırı baştan belirlemelisiniz. Fiziksel rahatsızlıklar kadar depresif ve agresif çıkışlar da sizi yorabilir. Gıda takviyeleri ve evde dinlenmek iyi hissettirecektir. İçsel bir şifalanma yaşamak adına da, takıntıya dönüşen konulardan sıyrılmayı ve kendinize yeni uğraşlar bulmayı, bunlarla gelişmeyi hedeflemelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Zenginlik, yeni şeyleri en hızlı şekilde öğrenenlere aittir.”

Kasım 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 32" R
Ay
Oğlak
12° 59' 52"
Merkür
Koç
16° 34' 56"
Venüs
Koç
29° 52' 45"
Mars
Balık
29° 01' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 43"
Satürn
Balık
16° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 17' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 27"
Lilith
Başak
23° 14' 13"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>