Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız yanlışlarınızla şimdi, şu sıralar yüzleşebilirsiniz. Ne kadar özel bir duygu olsa da, aşkın hayatın tümü olmadığı konusunda kendinizi ikna edebilmeniz gerekiyor.

Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor. İş sırasında tanınmaz biri haline gelebiliyorsunuz. Bunun kanıksanmış bir özeliğiniz olduğu şeklindeki yanılgınız, bazı kırıcılıkların sürekliliğine neden oluyor.

Parayı, günlük yaşamın karşılığı tanımının daha ötesinde değerlendirmeniz gerekiyor. Kazancınız sizin elinizde. İşlere sarıldığınız ölçüde paralanıyorsunuz. Yalnız paranın sizdeki anlamı bazı revizyonlar istiyor.

Kimi ilişkilerinizde yerinde ve zamanında saptadığınız zaaflarınız, bu saptamayla ortadan kalkmıyor. Çünkü siz bunların birçoğunu, bir defalık küçük hatalar şeklinde ele alıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde, biraz dik başlı, çok genç biriyle sorun yaşayabilirsiniz. Sorunu yaşarken, bu ortamı kendinizin yarattığını anlayacaksınız. Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bazı bağları, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz. Kendinizi bu kadar koy vermemeli, hayatta kaybedilenlerin ancak çok azının, olmazsa olmaz türden değerler olduğunu görmelisiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 1 Aralık saat:14:12-7 Aralık saat:00:22 tarihleri arasında Merkür burcunuz üzerinde gerileyecek. Tüm kişisel anlamdaki kararlarınızı gözden geçirirsiniz. Hiç kimseyle de bunları paylaşmazsınız. Bu bir planlama, araştırma, derinlikli ele alma zamanıdır. Odaklanma gücünüz gayet yüksektir. Sezgileriniz bir hayli artar. İnsanları, çevrenizde olan bitenleri gözlersiniz. Zaten geri hareket dönemleri içe yönelme ve insanın kendiyle olan söyleşisi gibidir. O nedenle aceleci kararlar vermemeniz yönünde bir ikazda bulunmak pek gerekmiyor. Ancak şu var, takıntılı düşünmemek gerekiyor. Araştırın ve soruşturun. Bu süreçte ekip liderliği, takım kaptanlığı, yaşam koçluğu, sosyal kulüp çalışmaları, geleceğe dönük bir hedef belirlemeniz, bir gruptan ayrılmanız, bir grup kurmanız, bağlı olduğunuz bir ortaklıktan ayrılmanız veya bir ortaklıkta başa geçmeniz gibi konular üzerinde derinlikli düşünmenin, beklemede kalmanın, ilişkilerinizi dikkatlice gözden geçirmenin işaretçisidir. Ayrıca ortaklaşa kazanç elde etmek amaçlı düşündüğünüz işler, maliye ile ilgili meseleleriniz, bir araştırma işi için görevlendirilme, alacağınızla ilgili konular üzerinde analizde bulunmak, miras, hisseli paralara alakalı meseleler üzerinde düşünmek ve kendiniz adına karar verme aşamasıdır. Ancak bu kararların yürürlüğe konmaması gerekir. Saydığım bu alan ve konulardaki işleriniz yavaşlayabilir. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Ciddi konuşmalar yapıyorsun! Bugün hızla hareket etmen bazı sakarlıklara neden olabilir. Fikirlerini yansıtabileceğin bir ortamda bulunabilirsin. Hafta sonunuproblemlerinden uzakta geçirmek isterken fazla mesai haberi canını sıkabilir. Hayatında önem verdiğin her konuda güven ve istikrar olmasını isteyebilirsin. Özellikle evli ya da ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevdiğin kişiyle geleceğe yönelik daha çok plan yaptığını fark edebilirsin. Ayrıca maddi alt yapılı konularla ilgili önemli detaylarla uğraşacaksın. Özellikle aile bireyleriyle bu konu üzerine ciddi konuşmalar yapabilirsin. Fakat bu konuşmaların tartışmaya dönüşmemesine özellikle dikkat etmelisin. Çünkü tepkilerini kontrol etmekte zorlanabilirsin.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün şüpheci tarafınız ortaya çıkabilir ve ilişkilerde denge bulmakta zorlanabilirsiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizde iletişim bozuklukları sizi aynı hatalara sürüklememelidir.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Başak burcunda iken, başkalarından fikir almak yararlı olabilir. Akşam saatlerinde gizli durumlara dikkat etmek gereği var.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Ay, bilinçaltınızı etkilerken, duygusal yönlerinize mantıksal bir bakış açısı getiriyor. Olaylara felsefi bir şekilde yorum getirmeniz, dostlarınızın ilgisini çekiyor ve onlarla olan ilişkilerinizde ortak paylaşımlarınız artıyor. Duygusal yaşantınızla ilgili sıra dışı duygular gündeme gelebilir. Sizi saran farklı tutkular peşinde olacaksınız.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan oldukça hareketli, çalkantılı bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, davet ve toplantılarda yer alabilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi tartışmaktan ve paylaşmaktan keyif duyacağınız bir gün olabilir, ancak Merkür retrosu sürerken iletişime dikkat etmeli olası fikir ayrılıklarını göz ardı etmemelisiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihninizi toparlayıp, yaşama dair gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Detayda takılıp kalmayın. İlişkiler konusunda hassasiyetler söz konusu. Heves ve arzuları korumak önemli.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı giderek hızlandırabilirsiniz. Son derece farklı ve yoğun bir gün geçirecek, elinize geçen fırsatları değerlendirmeye çalışacaksınız. Ancak, hesapta olmayan beklemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

1 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 52' 39" R
Ay
Kova
01° 37' 30"
Merkür
Koç
17° 04' 37"
Venüs
Boğa
01° 34' 25"
Mars
Koç
00° 05' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 57"
Satürn
Balık
16° 36' 59"
Uranüs
Boğa
22° 22' 26"
Neptün
Balık
28° 55' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 06"
Lilith
Başak
23° 23' 22"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 30/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>