Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz. Keyfini çıkartın.

Bugün ardarda ilgilenmeniz gereken işler çıkabilir. Bir kaç yere telefon açacak, işlerinizin bir kısmını telefonda halledeceksiniz. Yalnız bazı işlerin yüzyüze görüşülerek kotarılması gerektiğini unutmayın.

Hakettiğiniz ama henüz elinize geçmemiş bir miktar parayı bir kaç kağıt işinden sonra alabileceksiniz. Bu zamana kadar para cephesinde kayda değer bir hareketlenme yok.

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerde kendinizi daha konforlu hissetmeye başlıyorsunuz. Partnerlik ilişkilerindeki problemler için aksiyon almaya başladınız. Kalp kırıklıklarınızı yavaş yavaş iyileştiriyorsunuz. Ailevi konularda da bugün şans sizinle beraber. Harcamalarınıza dikkat.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün erken saatlerinde Balık burcunda hareketine devam ediyor. Bu sabah aşk hayatınız ve çocuğunuz odak noktanız olabilir. Saat 00:57-13:23 arası Ay boşlukta ilerleyecek. 13:23'te ise Koç burcuna geçen Ay, sağlığınıza önem vermeniz gereken bir günde olacağınızı gösteriyor. Merkür ve Satürn arasında meydana gelen gergin açılar sebebiyle çalışma ortamınızda söylediklerinize dikkat etmelisiniz.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın kararları sorguluyorsun!Mayıs ayına Merkür-Satürn 90'lığı ile başlıyoruz. Hırslı yanın açığa çıkıyor. Bugüne kadar aklında olan kişiyi tolere ettin. İçine attığın bazı olaylar sabrının bugün taşmasına neden olabilir. Bir yandan onunla mutlu olmak istiyorsun. İkilemde kalabileceğin bir gün geçirebilirsin. Çalışan bir Akrep burcuysan,yerinde başaralı bir performans sergilemen mümkün. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin ilişkinin geleceği hakkında neler düşündüğünü öğrenmek isteyeceksin. Bu durum fazla sorgulayıcı bir havaya bürünmene neden olabilir. Boşanma sürecinde olan bir Akrep burcuysan, duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsin. Seni kararından vazgeçirmek isteyen kişiler olabilir. Bu süreçte yalnız kalmak iyi gelecektir.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle alakalı aldığınız sorumlulukların, üzerinizde yarattığı baskı nedeniyle oluşan öfke durumunu törpülemelisiniz. Doğru bir üslupla her şeyi halledebilirsiniz.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz işlerde yer almak isteyebilirsiniz. Gün içinde güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanmak size iyi hissettirecektir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla görüşmek planlayabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konular için zaman yaratabileceksiniz.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki günlerde çok yönlü düşünebilmek için biraz daha çaba harcarsanız özelliklealanında çok başarılı olabilir ve mutlu olabilirsiniz.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; kendini duygularına ve sezgilerine bırakarak çocukların ve sevdiklerinle vakit geçirmekten keyif alabilirsin. Ancak günün ilerleyen saatlerinde bu sakin ve anlayışlı tavrın yerini hırs ve rekabete bırakabilir. Risk almaktan çekinmeyerek yeni başlangıçlar içinde olacaksın.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kararlılık ve istikrar arayan akrepler, sabah saatlerinde rutinleriniz düzensiz ilerleyecek. Öğleden sonra enerjiniz artsa da ani değişen duygu durumunuz huzursuzluklara yol açabilir. Tepkisel tutumlardan kaçının.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında imzalı işler, kontratlar bozulabilir, mahkeme süreciyle ilgili negatif bir karar çıkabilir. İtiraz hakkınızı kullanın. Kısacası neşesi kıt, mutluluğu büyüteçle arayacağınız bir gün sizi bekliyor. Ruhunuzu güçlendirmek, moralinizi sağlamlaştırmak için, yoga, meditasyon ve şifa çalışmalarından faydalanın. Kendinizi ön planda tutun. Her krizin üstesinden gelecek güce sahipsiniz. Burç burç yorumları Çarşamba günlük burç yorumları mahkeme yoga

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz bugün ne kadar artarsa artsın, dikkatiniz, eğlenceye odaklandığınız için dağınık olabilir. Yaratıcılığınızda artış olması ve hayalgücünüzün de genişlemesi, rutine uyum sağlamanızı zorlaştıran diğer etkenler olabilir.

1 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 13' 32" R
Ay
Terazi
15° 29' 10" R
Merkür
Boğa
05° 20' 11"
Venüs
Boğa
24° 56' 12"
Mars
Koç
14° 37' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 54"
Satürn
Balık
18° 03' 57"
Uranüs
Boğa
23° 28' 20"
Neptün
Balık
29° 25' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 39"
Lilith
Başak
25° 29' 38"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>