Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi fırtınalı bir aşk hızla kucaklıyor. Sizde rüzgardaki yaprak gibi kendinizi koy vermiş görünüyorsunuz. Onun anlayamadığınız, normal koşullarda saçmalık olarak değerlendireceğiniz bazı davranışları size çok çekici geliyor.

Azimlisiniz. Hayatı müsabaka gibi görüyorsunuz. Birsiyle sıkı bir rekabetiniz var. Ama o sizin değil, siz onun ayağı altında dolanıyorsunuz. Onundeneyimi, birikimi sizin çapınızı aşıyor. Hırs yapmayıp geri adım atacaksınız.

Kenara köşeye koyma alışkanlığınız sıkıntılarınızı bayağı azaltıyor. Bu durumda bile yeni niyetler peşindesiniz. Ek birkurup kazancınızı çoğaltmak istiyorsunuz. Buna nasıl para ayarlayacağınızı iyice düşünmeniz gerekir.

Çok sevdiğiniz biri ile sonradan çok pişman olup üzüleceğiniz bir kırgınlık yaşayacaksınız. Bu sizi haksız bulan bazı dostlarınızla da mesafeli olmanıza neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size olumsuz bakan birisi var çevrenizde. Onunla bir çatışma içindesiniz. Bugün akşam saatlerinde ileri derecede hayranlık duyduğunuz birinden hiç tahmin edemeyeceğiniz bir davranış göreceksiniz. Bu sizi çok etkileyecek. Herkese açamadığınız, saklı tutuğunuz bir iç sıkıntısı çekiyorsunuz. Bu sıkıntının geçmişe uzanan bir ayağı var.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:05 Ay-Pluto görünümü, sizi destekleyicidir. Çevrenizdeki insanlar üzerinde sözel anlamda etkili olabilirsiniz. Saat 18:13-18:21 kısa süreli Ay-Boşluk etkisinin ardından Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, başkalarıyla olan her türlü ilişkimizin mercek altına alınmasını sağlıyor. Biz neler bekliyoruz, ne gibi sıkıntılarımız var ve şu andaki mevcut durumdan hoşnut muyuz? Bütün bunları önemseyeceğiz. Saat 22:34 Ay-Satürn görünümü, nazik ve samimi davranmamıza rağmen, özellikle yaşça büyük kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Duygularımızı ifade etmek, sıkıntılarımızı anlamalarını beklemek kolay değildir. Hafta boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her açıdan istikrarlı davranmaya çalışacağın bir gün seni bekliyor. Heyecan duyacağın yeni bir ilişkiye başlarken; duyacağın sözlerden dolayı temkinli olmalısın. Aile yapına uygun olmayan bu kişi ile onları ortak alanda buluşturman pek kolay olmayacağını görüyorsun. Bugün aynı zamanda sabırsızlığın üzerinde. Elini attığın ne varsa bir anda olsun isteyeceksin. Özel sektörde çalışan bir Akrep burcuysan, bir araya gelerek yapılan çalışmanın, gücünü görebilirsin. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, teknolojiyi çok iyi kullanan firmaların olduğunu fark ederek, geride kaldığını hissedebilirsin. Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, arkadaşlarının davetini reddetmeden önce bir kez daha düşünmeye ne dersin?

10 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişim kurarken yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanız ve kimin yanında ne söylediğinize dikkat etmeniz gerekebilir. Sizin iyiliğinizi istemeyen bazı kişiler bu konuşmaları başkalarına farklı bir şekilde aktarabilirler.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün geçirmeniz olası. Sözleşmeler, yazışmalar gündeminizde olabilir. İletişiminizin yoğun ve hızlı olduğu zamanlar içerisindesiniz. Beklenmedik haberler duyabilir ya da beklediğiniz haberleri hızlıca alabilirsiniz. Yakın çevreniz ile ilgilenmeniz mümkün. Duygusal olarak kendi iç dünyanıza daha çok yönelebilirsiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZ için çalışırsanız yıldızlar lehinize işleyecek. Eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzu netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

10 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çalışacak, kararlı bir tavır içinde bulunacaksınız. Yeni aşk maceralarına atılabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Rahat olacağınız bir gün. Bazı gelişmeler öngördüğünüz biçimde oluşacak. Sevdiğinizin ilgisi ve yardımları moralinizi yükseltecek. Yalnız olanlar, sevgi duygularının yükseldiğini ve hoş ilişkiler kurmaya hazır olduklarını hissedebilirler. Hanım arkadaşlarınızla ilişkileriniz olumlu olacak.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

10 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>