Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Esasında çok hak etmiyorsunuz, ama uçarı, pek güvenilmez türünden bir imajınız var. Geçmişte herkesin mutlu son beklediği ilişkinizi kimsenin kavrayamadığı nedenlerle bırakmış olmanız, şimdi insanların size sorularla yaklaşmasına neden oluyor.

Bugün sıradan gibi görünse de, bir anda sizin en önemli günlerinizden biri olabilir, hazırlıklı olun. Gündemde olmayan bir toplantının bugün baş aktörü olacaksınız. Çok kazançlı ya da çok zararlı çıkmak; ikisi de sizin elinizde.

Siz harika bir tüketicisiniz. Bütün satış mağazaları, marketler sizin için açılmış gibi davranıyorsunuz. Kredi kartlarınız elinizde bir patlayıcı kadar tehlikeli duruyor. Sahte dostlarınız dışında herkesçe uyarılıyorsunuz. Dikkate almalısınız.

Çabuk alev alan kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir. Bugün sağduyuya fazlasıyla ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde biraz gezenti oldunuz. Her akşam bir yerdesiniz. Ve her akşam yeni, yeni insanlarla tanışıyorsunuz. Bu insan çokluğu köklü ilişkiler kurmanızı önlüyor. Uzak bir tanıdığınızın mutlu gününe davet edileceksiniz. Yapmak isteyip de yapamadığınız birçok arzunuz var. Şu günlerde gözle görülür bir doyumsuzluk içindesiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 12:31 Ay-Güneş görünümü, bilginizi, tecrübeleriniziveya eğitim alanlarında ifade edebilmeniz için sizi destekleyicidir. Önemli bir kişiden destek görebilirsiniz. Bu sizin için gayet umut vericidir. İnsanlarla akıllı bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz. Saat 16:27 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Saat 20:55 Ay-Jüpiter görünümü, evimizi-ailemizi-sevdiklerimizi özlememize, kendimizi bazen yalnız hissetmemize neden olur. Sanki bir şeyler bizi sınıyor gibidir. Desteklenmek isteriz. Bazı insanların hal ve tavırlarına kafamızı takarız. Duygularımızı ifade etmekten kaçınabiliriz. Saat 22:41 Ay-Pluto karşıtlığı, derinlikli analiz yapmanızı, işlerinizi hırslı bir şekilde yoluna koymanızı, insanları ikna etmenizi sağlar. Daha fazla kendinize güvenirsiniz. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay?ın konumu hırsları ön plana çıkarırken, duyarsızlığını da destekleyebilir. Adil oynamayı tercih eden biri olarak sosyal ortamında ve etrafında rekabetçi insanlarla bir arada olmak hırslarını tetikleyebilir. Mücadelenin başarı için öncelikli şans olduğunu bilmen, adımlarını da ona göre atmanı sağlıyor. Kaygılarının üzerine gidip tüm engelleri aşmak için öncelikle psikolojik olarak kendini hazırlamaya başlayacaksın. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Akrep burcuysan, uzun süre sadece kendine odaklanmak isteyebilirsin. Zihinsel konulara yönelebilir, edebiyat, felsefe gibi alanlarda okumalar yapabilirsin.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınıza dair şanslı başlangıçlar yapabilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili bazı konular önem kazanabilir ancak partnerinizin akılcı ve pratik çözümleri sayesinde bu zorluğun da üstesinden gelebilirsiniz.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde başarılı işlere imza atabilirsiniz. Ön planda olacağınız, kendinizi göstereceğiniz zamanlar içerisindesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sezgileriniz size yol gösterecektir. Eviniz ile ilgili değişiklikler yapmak istemeniz olası. Ev dekorasyonunuzu farklı bir tarzda yapmak isteyebilirsiniz. Evinizdeki rahatlık sizin için önemlidir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLETİŞİMDE zorlanabilirsiniz. Belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmelisiniz. Yanıltıcı kişilerle kırşılaşabilirsiniz. Sezgilerinizi devreye sokmalısınız.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı denetim altına almanızın zor olduğu bir gün. Meydana gelen olaylardan çok fazla etkilenebilir, karamsar ve olumsuz değerlendirmeler yapabilirsiniz. Tabii bu tutumunuzdan en fazla sevdiğiniz kişi etkilenecek. Sevdiğinize karşı biraz daha sabırlı olmalısınız.

5 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yoğun ve psikolojik olarak baskı yapan bir gündem olabilir. Sonrasında ise bulunduğunuz ortamdan sıkıldıysanız bugün uzaklaşmak için güzel bir gün olabilir. Dışarıdan, uzaklardan haberler alabilirsiniz. Bu haberler de sizi harekete geçirebilir ve seyahatler gündeme gelebilir.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda ilerlerken sizi uzun seyahatlere çıkartabilir.Uzaklarda yaşayan biriyle ilişkinizde aniden duygusal açılımlar yaşayabilirsiniz. Yabancı bir ülkede yatırım yapmak fikri size cazip gelebilir. Uzakta yaşayan akrabalarınızda destek görebilirsiniz. Evrenin pozitif enerjisine odaklanacağınız meditasyon çalışmalarına vakit ayırın.

5 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

5 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 16' 35" R
Ay
Başak
09° 13' 37"
Merkür
Boğa
01° 12' 51"
Venüs
Boğa
21° 10' 13"
Mars
Koç
12° 17' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 33"
Satürn
Balık
17° 51' 46"
Uranüs
Boğa
23° 17' 41"
Neptün
Balık
29° 21' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
21° 32' 28"
Lilith
Başak
25° 09' 16"
True Node
Koç
14° 53' 14"
Son Güncelleme : 16/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>