Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkiniz yolunda ağır, aksak gidiyor. Onu hareketlendirmek için bir şeyler yapma niyeti taşımıyorsunuz. Bu niyeti partneriniz de taşımıyor. Monotonluğu kabullenmiş görünüyorsunuz.

Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz çok hissediliyor. Bugünlerde çalışmanız sizi pek tatmin etmeyecek ölçüde ödüllendirilecek. Bundan hoşlanmayacak veilişkinizi ciddi bir şekilde sorgulayacaksınız.

Para sorunu yaşamıyorsunuz denilebilir. Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirleriniz birkaç yamayı kapatıyor.

Bir arkadaşınızın yasak aşk macerasını uzaktan kızgınlıkla izliyorsunuz. Davranışınız arkadaşınıza olan yakınlığınızla doğru orantılı değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonradan çok zor telafi edebileceğiniz hatalar yapıyorsunuz. Bu özellikle arkadaş ilişkilerinizde çok göze çarpıyor. Çünkü kendinizi kurma beceriniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açıyor. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayacaksınız. Bu akşam partnerinizle, kolay, kolay unutamayacağınız bir davette bulunacaksınız.

9 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay, yöneticisi Merkür ile öylesine güçlü bir enerji yayıyor ki, hakikaten bir çok işin olumlu yönde ilerlediğini, sonuca bağlanacağını söyleyebiliriz. Hedef olarak belirlenen ne varsa ona doğru nokta atışı yapıyoruz. Akrepler için, plan-projeleri hayata geçirmek, beklenen ilgiyi görmek, inceden inceye her işin özüne inerek detaylarını keşfetmek doğaldır ki, başarılı kararların da işaretçisi olacak. Venüsün burcunuzdaki ilerleyişiyle şahlanıyorsunuz. Sahip olmak, sizin kılmak, tadına varmak için bu Yeniay gözlerinizin içine içine bakıyor, gülümsüyor. Topluluk içinde, adım atılan işlerde, aşkta yalan ve dolan yerine hak edeni sevmede sizi destekleyen bu Yeniay sayesinde gereksizler ayıklanıyor, gerekli olanlar hayatınıza dahil oluyor. 16 ve 21 Eylül tarihlerindegirişim, görüşme ve toplantılarda ikna gücünüz gayet yerinde olacak. 23 Eylül sonrası biraz ilişkimizi gözden geçireceğiz. Bitirilmesi gereken işlere yöneleceğiz. Biraz da kendi içimize çekilip, duruma bakacağız. İdeallerinize sahip çıkarak, kendinizden emin, yaptığınız işe gönlünüzü koyarak niyetlenirseniz, bu Yeniay aradığınız ne varsa sizi ona ulaştıracaktır. Mutlu pazarlar dileğimle,

9 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk gezegeni Venüs bugün itibari ile burcunda hareket etmeye başlıyor. Evde zaman geçirmek için ideal bir gün olabilir. Beklediğin bir görüşme haberi ya da dosya heyecanlanmana ve yeniden bazı şeyleri umut etmene neden olacak. Aile içinde yaşanan sorunlara karışmama kararı alacaksın. Yapmak için heves ettiğin aktivitelerde de işler istediğin gibi gitmeyebilir. Sevdiklerinden gelecek teklifleri reddetmemelisin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, ayrıldığın sevgilin barışma teklifiyle iletişime geçebilir. Daha iyi bir gözlemci ve dinleyici olabilirsen, şansını kendin yaratabilirsin.

9 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınıza dair yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Vereceğiniz kararlar her ne olursa olsun içinize sindiği takdirde mutlu olacağınızı ve rahat edeceğinizi sizler de çok iyi biliyorsunuz.

9 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Başak burcundaki yeniay yeni hedefler ve arkadaşlıklar için olumlu. Bugünlerde yeni umutlar geliştirebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FAZLA sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici. Seçici davranmanız size oldukça fayda sağlayacaktır.

9 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay size yeni arkadaşlıklar, dostluklar kazandırabilir. Sosyal çevrenizde yeni gruplara dahil olabilirsiniz. Ayrıca bugün burcunuza ilerleyen Venüs size her açıdan bolca şans ve kısmet getirebilir.

9 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için çalışacak, kararlı bir tavır içinde bulunacaksınız. Yeni aşk maceralarına atılabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Yeni Ay, örgütler, dernekler, arkadaşlıklar alanınızı etkiliyor. Yeni sosyal faaliyetlerin ya da oluşumların içinde bulabilirsiniz kendinizi. Sağlıklı besin ürünleri yetiştirmek ya da satmak için arkadaşlarınızla ortak bir işe girme kararı alabilirsiniz. Bukısa sürede verimli bir şekilde gelişme ve büyüme gösterir. Venüs de bugün burcunuza geçerek sizi köklü ilişkilere davet eder.

9 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

9 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 42" R
Ay
Oğlak
16° 15' 19"
Merkür
Koç
16° 39' 33"
Venüs
Boğa
00° 10' 44"
Mars
Balık
29° 12' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 06"
Satürn
Balık
16° 30' 60"
Uranüs
Boğa
22° 18' 33"
Neptün
Balık
28° 53' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 16"
Lilith
Başak
23° 15' 50"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>