Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aradaki soğukluğun sebebi siz değilsiniz ama karşınızdaki ilk adımı sizden bekliyor. Unutmayın, o da en az sizin kadar alçakgönüllü ve sevecen.

İçinizdeki sağduyu ve adalet duygusuilişkilerinizde denge sağlıyor ve size çok daha büyük güven duyulacak ortamı hazırlıyor. Yarattığınız güvenhayatınızdaki başarının temeli olacak.

Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak durumunuz temelden sarsılmayacak. Çevrenizin desteğini isteyebilirsiniz.

Kısa bir yolculuğunuz olabilir, çetin olacak ama sonuç da iyi olacak. Alacaklarınızı iyice boşladınız, biraz üstüne düşmeniz gerekiyor. Borç-alacak dengesini maddi anlamdave manevi anlamda da gönül ilişkilerinizde bozmamaya çalışmalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjiniz, gelecekle ilgili analizlerde sürekli haklı çıkmanız, çevrenizde size karşı ilgiyi ve saygıyı artırıyor. Çekici olduğunuzu siz inkar etseniz bile başkaları görüyor. Ancak yetenekleriniz ölçüsünde iddialı olmaktan kaçınıyorsunuz ve bu da sizi yükseklere götürecek yolu uzatıyor. Çevrenize karşı, kırıcı olmaktan kaçınarak biraz daha eleştirici olmanızda yarar var.

7 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 10:41 Merkür-Uranüs görünümü, planlanan işlerin yürürlüğe konulmasını sağlıyor. Hedefe odaklıyız ve kendimizden eminiz. İlişki hayatımız bu görünüm sayesinde güçleniyor. Sorunlar varsa konuşularak halledilir. Sorun yoksa, çiftler önemli bir karar aşamasına gelirler. (Evlilik, nişan, bir arada yaşamak gibi) Saat 15:20 Merkür-Satürn görünümü, maddi açıdan güçlendiricive tekliflerin göstergesidir. Bir projeniz beğenilir, olumlu bir haber alabilirsiniz. Saat 21:27 Güneş-Neptün karşıtlığında, hedeflerinizi, hayattan beklediklerinizi, sosyal yaşamınızı, amaçlarınızı, sizi destekleyen kişi ve durumları gerçekçi bir açıdan ele alınız. Gittiğiniz yol, uyguladığınız yöntemler, birlikte yol aldığınız kişiler, plan ve projeleriniz ne durumda? Bu şekilde ilerleyerek nereye varabilirsiniz? Bunları düşününüz. Somut, belirli bir yön tayininde bulunmak için acele etmeden, bütün olasılıkları mercek altına alınız. Aşk hayatınızla ilgili konularda gerçekçi düşünmekten vazgeçmeyiniz. Ancak endişeli tepkilerde de bulunmayınız. Saat 22:21 Ay-Jüpiter görünümü,hayatınızla ilgili konularda biraz endişeleriniz olabilir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek istersiniz. Ancak koşullar yorucudur. Tam hallettim derken birçok gereksiz ayrıntıyla, insanla uğraşmak durumunda kalırsınız. Bu durumda bir mola vermek, dinlenmek iyi gelecektir. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

7 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için değişim çanları çalıyor. Çevrendeki insanlara karşı davranış ve tutumlarını değiştirmek isteyeceksin. Bir süredir düşündüğün yaşam alanı değişikliği için ilk adımı atabilirsin. Aşk hayatında daha sahiplenici ve hatta kıskanç bir tutum sergileyebilirsin. Ailende otorite sahibi birisi ile yapacağın bir konuşma planlarının değişmesine neden olabilir. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, onlarla bazı konularda ters düşebilirsin. Bir süredir hayalini kurduğun yurtdışı kaynaklıimkânları bugün gündemine gelebileceği gibi, daha önce kaçırdığın işle ilgili bir fırsatta söz konusu olabilir.

7 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşantınızda ilgili beklentilerinizde tam bir netlik içinde olmayabilir ve karşı tarafa bunu net bir şekilde hissettirebilirsiniz. İş hayatınızda ise yorucu bir gün sizi bekliyor olabilir. Yarım kalan işlerinize odaklanın.

7 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda hedeflerinizin peşinden gideceğiniz bir gündesiniz. Sosyal çevrenizde göz önünde olacağınız zamanlar içerisindesiniz. Ailenizle ilgili konular gündeminizi etkileyecektir. Bu konuda duyduklarınız sizi huzursuz edebilir. Endişeli ve gergin bir ruh halinde olabilirsiniz. Bazı konuları kabullenmekte zorlanmanız olası.

7 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mali birikimlerinizi bir anda tüketmeyin. Başkalarından akıl almanız sadece kafanızı karıştıracaktır. Kendi bildiğiniz yol en doğru yol olacaktır.

7 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinizden yükselen istekler giderek büyüyor. Aynı zamanda yaşantınızı sorgulayacak ve çok daha farklı beklentiler içine gireceksiniz. Olumlu ve olumsuz duygular içinizde çatışma halinde bulunabilir ve kararsız kalabilirsiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren Satürn'ün düze dönmesi daha serinkanlı ve mantıklı düşünmenizi sağlarken, yakın çevrenizle daha rahat bir iletişim içinde olabilir, hayat trafiğinizdeki belirsiz engelleri ortadan kaldırabilirsiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın yüksek temposu bugün sizi bayağı yorar. Herkesin işini hallederken kendi eksikleriniz tamamlamayı unutmayın. Çocuğunuzla ilgili konulara ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Sevdiğiniz kişinin zaaflarından bıkmış olabilirsiniz. Bağımlılık yaratacak tutum ve davranışlardan kaçının. Şans oyunlarından uzak durmanızı tavsiye ederiz. Bugün hayatınızdan birkaç kişiyi çıkarmak isteği duyabilirsiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

7 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 19" R
Ay
Oğlak
16° 37' 42"
Merkür
Koç
16° 40' 06"
Venüs
Boğa
00° 12' 47"
Mars
Balık
29° 13' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 31' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 39"
Neptün
Balık
28° 53' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 22"
Lilith
Başak
23° 16' 01"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>