Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz çok duygusal bir tabloda, ama mantık çerçevesinde. Kontrollü aşkın ne olduğunu sizden öğrenmeye çalışan dostlarınız var. Duygusal olduğunuz kadar akılcısınız da.

En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz. Bu konudaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor. Bağımsızlık sizin için çok önemli.

Bu konudaki denetçi özelliğiniz bazı arkadaşlarınızı sıkabiliyor. Bu sevgiliniz için de geçerli olabilir. Para konularında kendinize tam yetki vermişsiniz. Ama bunun çoğunlukla da yararını görüyorsunuz.

Özellikle bazı sorunların hiç de yüzeysel olmadığını gecikmeli olarak fark etmeniz, olumlu anlamda atacağınız kimi adımları engelleyebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürekli umutlu bir halde oluşunuz, çok enerjik biri olduğunuz izlenimi veriyor. Bunun bir kısmının oyun olduğunu sadece siz biliyorsunuz. Karamsarlık arada bir sizin de hakkınız olabilir. Ayrıntı diyerek kenara attığınız birçok şeyi, sonradan ele almanız gerekiyor. Bugün bunun çok çarpıcı bir örneğini yaşayabilirsiniz.

11 Aralık 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:39 Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Sizi takdir etmeyen, sizinle aynı yolda ilerlemeyen kişilere karşı kızgınlığın işaretidir. Bu ister aileniz olsun isterse başka biri olsun fark etmez. Saat 06:19 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, hayatla barışık ve özgüvenli olmanızı sağlayan destekleyici bir etkidir. Yarınlarınızı garanti altına alacak gelişmelerle karşılaşırsınız. Kendinize inancınız tam olur. Sevdikleriniz sizi el üstünde tutar. Akademik çalışmalar,girişimleri, yabancı ülkelerle bağlantılar olumlu yönde gelişir. Bir projeniz beğenilir, bir başvurunuz kabul edilir. Saat 14:00 Ay-Venüs görünümü, gerek dışarıda insanlarla gerekse ailevi ilişkilerde bizi biraz zorlayabilir. Bir şeyleri derleyip toparlamaya çalışırken, hiç hesapta olmayan meseleler bizi uğraştırabilir. Tam birini hallederken, diğer bir gariplik gelip karşımıza dikilebilir. Bu saatlerde sakin olacağız ve kendimize yüklenmeyeceğiz. Saat 17:33 Ay-Jüpiter görünümü, maddi harcamaların işaretçisidir. Hoşunuza giden bir şeyler almak istersiniz. Ailenizi, kendinizi, sevdiklerinizi memnun etmeye çalışırsınız. Ancak dikkat edin fazla harcamayın.

11 Aralık 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kaygılarından uzaklaşıyorsun! İletişim çabaların bugün seni öfkeli yapabilir. Bir türlü muhataplarını bulamaman canını sıkacak. Öğleden sonra biraz daha rahat olacak ve kaygılarından uzak bir atmosferde bulunacaksın. Aile şirketinde çalışıyorsan, hisse, mal paylaşımı gibi konular gündeme gelebilir. Gün içerisinde sosyal çevrende ve ilişkilerinde yeni bağlantılar oluşturacaksın. Bu bağlantılar yeniimkânlarını da beraberinde getirecek. Evliliğinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, bir an önce kendine bir yol çizmek isteyebilirsin. Ancak bir yandan da yol yakınken hâkim olmak istediğin konular olacak. Yapacağın değişiklikler her zaman doğana uyacaktır ve radikal kaçacaktır. Kronik rahatsızlığın varsa, soğuk hava geçişlerine karşı dikkatli olmalısın.

11 Aralık 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili geleceğe yönelik bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Yakın çevre ve dostlarınızla ilgili de bugün kuracağınız iletişimler sizi oldukça şaşırtabilir.

11 Aralık 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular ön plana çıkabilir. Geçmişte kalan konularla tekrar yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemenizde fayda var. İlerleyen saatlerde tavrınız sertleşebilir. Konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Ev hayatınızda kazalara karşı küçük önlemler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde yeni kararlar almanız muhtemel.

11 Aralık 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün. Aniden meydana gelen olaylar duygularınızı değiştirebilir.

11 Aralık 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

11 Aralık 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konularda beklentileri karşılamakta zorlanabilirsiniz. Yaşlı aile bireylerinin sağlık sorunları olabilir. Önemli işleri öğleden sonraya erteleyin. Gün boyu evde ya da bulunduğunuz ortamda teknik destek gerektiren işler olabilir.

11 Aralık 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati ev ortamınızdaki ilişkilerin gerginleşmesine neden olabilir. Özelikle canınızı sıkan konuşmalara maruz kalabilirsiniz. Çevrenizdekilerin duyarsız davranışları sizi rahatsız eder. Ilımlı, adalete önem veren yapınızla bencil tavırlı insanlardan rahatsız olursunuz. Entelektüel konulara karşı ilginiz artar. Uzay, elektrik, elektronik cihazlarla sorun yaşama potansiyeliniz yüksektir.

11 Aralık 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

11 Aralık 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 54" R
Ay
Balık
29° 04' 53"
Merkür
Koç
19° 18' 08"
Venüs
Boğa
06° 33' 08"
Mars
Koç
03° 11' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 42"
Satürn
Balık
16° 57' 42"
Uranüs
Boğa
22° 36' 21"
Neptün
Balık
29° 02' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 37"
Lilith
Başak
23° 50' 15"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>