Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizi çok çekici buluyorsunuz. Bu da, ona gösterilen ilgiden duyduğunuz rahatsızlığın, gitgide kıskançlık nöbetlerine dönüşmesine yol açıyor.

İşleriniz bugünlerde biraz karmaşıklık içinde. İşleri düzeltme çabanızda güvendiğiniz bir iki kişi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız.

Parayı keyif verici madde gibi görüyorsunuz. Kötü günler için kenara bir şeyler koyacak birine benzemiyorsunuz. Parayla zaaflı ilişkiler içinizi bulandırıyor. Ama parasız kalmamayı da becerebiliyorsunuz.

Toplu para yatırmanız gereken bir katılıma ortak edilmeye çalışılıyorsunuz. Kötü bir niyet görünmese de işin sonunda büyük zarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Burcunuza ilerleyen Merkür ile birlikte iletişime ve yolculuklara açık olabilirsiniz. Hayatınıza daha fazla hareketlik ve esneklik gelebilir. Yeni yerler görebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. İletişim ağınızı genişletebilirsiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 01:02 Ay-Mars görünümü, ailevi konuların, mecburiyetlerin bizi sıkıştırması anlamına geliyor. Biz özgür olmak istiyoruz ve maddi-manevi anlamda kuvvetlenmek. Bizi kimsenin yönetmesine izin vermeyeceğiz. Bunun için gerekirse tepki gösterebiliriz. Saat 01:15 Ay-Venüs kavuşumu, ilişkilerde güçlü taraf olmayı istediğinizi hem tutkulu ve baskın kişi olmaya çalışacağınızı gösteriyor. Size oldukça çekicilik katıyor. Karşı cins üzerinde etkiniz bir hayli yükseliyor. Saat 05:29 Venüs-Mars görünümü, fiziksel anlamda yapılacak değişimlerin (saç şekli, rengi v.b) dikkatli şekilde gözden geçirilmesinde yarar var. Ani kararlar vermeyiniz. İlişkinizde sorunlar varsa bunları ortaklaşa çözmeye çalışınız. Girişimde bulunulacaksa, her yönüyle ele alınması gereken günlerden geçiyoruz. Venüs burcunuzda geriliyor. Bu nedenle öyle her aklımıza eseni yapamayız. Çünkü daha sonrasında pişman olabiliriz. Daha önceden düşünülmüş işler şimdi tekrar gündeme gelir. Bir başka yere taşınmak, yatırımda bulunmak gibi. Bunları gözden geçirelim. Uygun olup olmayacağına bakalım. Saat 08:12 Ay-Neptün görünümü,hayatınız-ciddi ilişki-aşk hayatınız-çocuklarınızla alakalı konularda size güçlü bir sezgi ve yaratıcılık gücü vericidir. Saat 09:05 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, size uymayan şartlara karşı mücadelenizin, ikna çabanızın işaretçisidir. Aynı şekilde başkaları da sizi kendileri gibi düşünmeye zorlayabilir. Dikkate alınması gereken noktaların bu saatte doğru ve sağlıklı biçimde ele alınması zor olur. Biraz beklemeniz yararlıdır. Ne zor durumda kalın ne de başkalarına eğilin. Sadece yeni bir formül bulmak için düşünün. Saat 16:23 Ay-Pluto görünüm etkisinde dışa karşı güçlü görünmek isteriz. Çekiciliğiniz size apayrı bir hava katabilir. Eğer ilişkinizde dengeler sarsılmışsa ve buna sebep karşı taraf ise, kıskançlık ve ele geçirme arzunuz daha da yoğunlaşır. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,

11 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sosyal çevrenle ilgili radikal kararlar almak için acele etmemelisin. Çevrendeki kişilerin beklentileri değişiyor. Bu anlamda etrafındaki insanlar senden farklı taleplerde bulunabilir. Bu duruma her ne kadar anlam veremesen de karşılıklı iletişimden uzak durmak isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiyle hızlı bir aşka yelken açabilirsin. Bu duruma karşı gelen arkadaşların olabilir. Çevrene karşı aşırı tepki gösterirken bulabilirsin kendini. En ufak bir sese bile tahammülün azalırken, komşularınla alakalı şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir. Eğer önceden gelen bazı problemler varsa, konunun tekrar gündeme gelmesi seni rahatsız edecektir.

11 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizin derinliği sizi bazı konularda bir şeyler yapmaya itebilir ve yaşamımızdaki bazı durumları irdelemeyi tercih edebilirsiniz. Geçmişi düşünerek öfkelenmeyin.

11 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda iken daha çok dikkat çekebilirsiniz. Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konulara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizdeki olayları algılamakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki işlerin içinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Bazı konularda bitişler yaşanabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Duygularınıza çok yoğunlaşmayın.

11 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel yaşamınızda sorunlar kendiliğinden ortadan kalkıyor. Sevdiğiniz insanla bütünleşeceksiniz.

10 Ekim 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakin ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Karşılaştığınız olaylardan keyiflenecek ve yepyeni tasarılar içine gireceksiniz. İsteklerinizin artması sizi fazla zorlamayacak. Son derece sıcak kanlı ve enerjik bir tutum içine girebilirsiniz. Aşk hayatınızda yepyeni gelişmeler olabilir.

11 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel gelişim imkanları söz konusu olabilir. Ailenizin sebep olduğu duygusal yoğunluk nedeniyle dengeniz bozulabilir. Geçmişten gelen olaylar açığa çıkabilir, yersiz meraktan kaçınıp duygu durumunuzu koruyun.

11 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gizli kapaklı yürüttüğünüz bir ilişki su yüzüne çıkabilir. Dikkatli olun. Telefonunuzdaki bir mesajı herkes okuyabilir. Ya da yanlış kişiye mesaj atarsınız. Partnerinizin yürüttüğü gizli bir ilişkiyi öğrenmeniz de mümkün. Ne de olsa hiç kimse sizden daha iyi dedektif olamaz. Kontrol edebileceğinizden çok daha fazla enerjiye sahipsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat edin.

11 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

11 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 51" R
Ay
Balık
02° 57' 24"
Merkür
Koç
18° 10' 20"
Venüs
Boğa
04° 19' 42"
Mars
Koç
01° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 19"
Satürn
Balık
16° 48' 35"
Uranüs
Boğa
22° 30' 07"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Başak
23° 38' 15"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>